PS3 vs Xbox360

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

PS3 or Xbox360???

PS3
101
39%
Xbox360
156
61%

Celkom hlasov: 257

v3t0
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: PS3 vs Xbox360

Príspevok od používateľa v3t0 »

Poradte mi prosím pri kúpe Xbox or PS3?Respktivne Kinect ci MOve
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

ake mas preferencie?
chces palit hry alebo si ich budes kupovat?
chces pozerat BR alebo ti staci DVD?
chces hrat GT5 alebo HALO?

move vs. kinect ti nikto neporadi lebo kinect zatial nikto neskusal
v3t0
Light Expert
Light Expert

Chcem kupovat ..dvd bluray jedno.HALO :D
markus
Light Professional
Light Professional

ked chces hrat HALO tak je to jasne, nieje o com diskutovat kedze na PS3 si to nezahras
v3t0
Light Expert
Light Expert

co mozem dat na tu 250GB? okrem hier z Live ci ako sa to vola
markus
Light Professional
Light Professional

instalujes hry, stahujes dema
mozno sa da aj nieco ine ale ja PSko pouzivam len na hry a pozeranie BR alebo DVD(Xbox nemam)
v3t0
Light Expert
Light Expert

Tak prosim nejakeho xbox hraca aby mi povedal co sa da vsetko da dat na tu 250GB pamat
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ako povedal markus, na xbox si mozes instalovat hry - mali by ti rychlejsie nacitat potom, stahovat dema, trailery, taktiez prehravat natom filmy hudbu atd..xbox sa da prepojit s pc, takze si mozes donho dat hudbu, ako to je s filmami ti neviem povedat nakolko som neskusal este ..osobne mam 120Gb hdd a akurat mam ~76fGb free, mam tam plnu pi*u dem a nvm co vsetko
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja mám také otázky..

Myslíte, že po Vianociach pôjde cena dole?

Ak kúpim PS3 v inej krajine obmedzí ma to nejako v jej užívaní resp. užívaní na Slovensku?

Ak si kúpim hru v inom jazyku, je možné cez ten ich steam alebo čo to majú stiahnuť si na ňu iný jazyk?
markus
Light Professional
Light Professional

necakam nejaky vyrazny pokles cien po vianociach, skor cakam nedostatok tovaru
neobmedzi ta to nijak
teoreticky ano, prakticky nie, nevidel som este na ziadnu hru preklad ktory by sa dal stiahnut, inak vzdy mas anglinu
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No jedno obmedzenie bude a to typ zástrčky ale to je jednoduché vyriešiť :)

Ďakujem za odpovede.

Jááj a posledná vec... Doma mám 40" HD TV ale momentálne mám k dispozícii len CRT. Bude to aspoň hrateľné?
markus
Light Professional
Light Professional

pripojis to na vsetko co ma scart alebo hdmi takze neni problem
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ok, ale trebárs bude to hrateľné? Ako momentálne v tejto situácii si nepotrpím na grafiku, ide mi o to zabiť čas, eventuálne so spolubývajúcimi. Takže trebárs zahráme si napr. FIFU 11 aj na CRT alebo budem vidieť 4 kocky?
markus
Light Professional
Light Professional

urcite to hratelne bude ved inak by tam tu moznost nedavali, ale odskusane to nemam, hram na fullHD TV
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

begbeee napísal:Ok, ale trebárs bude to hrateľné? Ako momentálne v tejto situácii si nepotrpím na grafiku, ide mi o to zabiť čas, eventuálne so spolubývajúcimi. Takže trebárs zahráme si napr. FIFU 11 aj na CRT alebo budem vidieť 4 kocky?
úplne v pohodičke vám to bude fachčiť, len dávajte pozor na ovládače nieže ich nezačnete po sebe hádzať ako my u nás doma :D
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Zdravim, planujem kupit Xbox, no mam par otazok..

Staci mi starsia verzia (nie "S" - slim), asi iba Arcade

1.) na co je tam ten harddisk? základná arcade verzia ma iba 256MB priamo na doske ci kde, to mi staci? Chcel by som to iba na ukladanie save-nutych hier..
- asi nie, takze by som zobral aj 20GB HDD, avsak co ine sa da na ten disk dat, okrem hernych pozicii?

Xbox chcem kupit rovno flashnuty, asi tym najnovsim flashom Lite-Touch 1.1, rozmyslam avsak nad reviziou

2.) Cize Falcon ci Jasper .. asi skor Jasper, v com je ale lepsi? Maju oba HDMI vystup? (tusim ze hej) S jasperom je mensia sanca na RDOD?

3.) Co sa tyka hlucnosti .. je to znesitelne pri hrani hry so zapnutymi reprakmi integrovanymi v telke? Existuju aj vselijake pridavne ventilatory ci co, to nie je dufam potrebne?

4.) Hry je mozne teda hrat napalene na DVD DL, nie je moznost nakopirovat celu hru na ten HDD, a hrat s mensim hlukom? (za predpokladu ze je xbox flashnuty..)

5.) Este otazka k tomu flashu.. teraz si kupim Xbox s flashom, ako je to z aktualizaciou systemu? Typujem ze Microsoft, obmedzuje nove hry na nove verzie systemu, nie?
Ked je raz Xbox flashnuty, da sa prejst na novu verziu (dashboardu tusim - proste OS v Xboxe), bez zlozitych veci? A potom nasledne ten Xbox zase flashnut na novy softwer, ci ako to je?

6.) Vie Xbox prehrat DVD filmy? (alebo divx?) Ako, iba cez mechaniku, ci dalo by sa aj cez siet, alebo cez externy hdd pozerat cez Xbox na telke film?

Xbox chcem napojit na 42" plazmu cez HDMI..

7.) Ako je to z hrami a splitscreenom? Napriklad Call of Duty Multiplayer, sa da hrat cez splitscreen (2 hraci na jednej telke) aj bez napojenia na net a Xbox live? Xbox napajat na net vobec nebudem, nechcem riskovat ban.

8.) Posledna otazka. Kolko ma realnu hodnotu Xbox Jasper 20GB HDD flashnuty, 2 ovladace (bezdrotove)? Najlepsie aj odhad na novy a pouzivany, nech viem za kolko to mam priblizne kupit.

Je toho trochu moc ja viem, no budem velmi rad ked mi niekto aspon strucne na tie otazky odpovie. Odvdacim sa aspon K+. Diki moc.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

1. Na ukladanie savov ti staci kludne aj 256MB pamat, avsak na disk si mozes instalovat hry, tym padom sa vyhned lagom pri nacitavani textur a deju z DVD. Tym padom je toto aj odpoved k otazke 3. kde verzia jasper je podla mna dostatocne ticha ak hry bezia z disku.

2. Jednoznacne Jasper, HDMI maju obidve revizie. Sanca RROD je minimalna.

3. Vid bod jedna

4. Tak isto bod jedna, hry (okrem demoverzii) je nutne napalovat vzdy na DVD DL.

5. LT flash bezi bezproblemov do aktualneho dasbhoardu 9199 pricom funguju vsetky hry bez akychkolvek problemov, pri verzii kinect (neviem presne cislo) je problem uz so spustanim hier ako fable 3, ocakava sa novy LT+ niekedy buduci rok ktory bude zaroven mozny pouzit na Slim verzii. Update dashboardu je jednoduchy, ale ak to nieje nevyhnutne potrebne, nedavat vzdy hned najnovsiu verziu.

6. Ano, xbox 360 vie prehrat DVD, divx (musia byt stiahnute kodeky z internetu), cez externy disk (pozor musi byt formatovany do FAT 32), a vie prehravat aj zo siete.

7. Call of Duty 4-5-6-7 maju podporu splitscreenu a ide to bez potreby byt pripojeny na live. Odporucam ale vacsiu televiziu aspon (32'' fullhd)

8. S osobnej skusenosti by som si tak maly disk nekupoval, aspon 120.

Novy Arcade 20gb disk, flash, 200€ jeden gamepad + druhy stoji okolo 40?
Pouzity som niekde videl okolo ceny 160-180, ale to som len tak nahodne vyberal

Ale skor by som hladal nieco s vacsim diskom, avsak ak planujes hrat jednu-dve hry je zbytocny.
Filipito
Darca
Darca

120gb hdd je nutnosť pokiaľ necheš Slimko, ten xbox vrčí ako výsavač keď číta z dvd
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

Ja som zaryty PSkar. PS3 mam asi rok, momentalne vlastnim uz aj Move. Vsetci ostatni kamosi maju xbox360. Jedinu vyhodu xboxu ma jeho flash. Zatial co ja mam na PS iba 11 hier. Oni ich maju 50 - 60. PS3 je uz hacknuta. Ale iba do updatu 3.42 (opravte ma ak je to inak). Ak uz ma niekto tento update, tak hack proste fungovat nebude. Vsetky nove hry vyzaduju pri zapnuti tento update. Takze "hackeri" si zase nezahraju to najnovsie. SCEE sa dari aj na sudoch kde blokuju predaj modchipov. Takze hack sa teda skoncil tak rychlo ako zacal. Komu by sa vlastne aj chcelo stahovat tie 20 a viac GB hry.

Vcera som si skusil Kinect. Okrem toho ze sa ta kamerka hybe hore dole ma to neohurilo. Pohyb v menu a ine gesta zvladne aj PC. Navyse su na to len pre mna detske hry, kde sa stale robi to iste. Pre deti urcite fajn, ale pre hardcore gamera nie. Neni co stlacat, nie je ako strielat, necitit ziadnu odozvu na tele. :/ Skoda mohlo to byt dobre sci-fi.

Za to Move mi slape pekne :) Sports Champions predbehlo Wii Sports o niekolko kol. Hardcore hry su super. Recenzoval som prvu FPS Time Crisis: Razing Storm a ta sa hra s Move super. Pre Kinect sa do buducnosti nic take nechysta.

Ku tej trapnosti drzat v ruke "zmrzlinu". Ovela trapnejsie som si pripadal ked som skakal pred Kinectom, za 5 minut spoteny jak prasa a dalej sa uz fakt neda.

Snad ma neubijete za fanboyovske reci. Kto vyskusa obidva pohybove systemy, uvidi.
Filipito
Darca
Darca

ou tak to ti gratulujem rok ma ps3 má až 11 hier a kidá na microsoft xbox a kinect ako sa len dá, takýchto ľudí z celej duše nenávidím.
kebyže si človek s rozumnými názormi tak ver mi že napíšeš niečo iné...
Napísať odpoveď