Čo to s tými babami je ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Relaxacny Ypsilon
Novice
Novice

Čo to s tými babami je ?

Príspevok od používateľa Relaxacny Ypsilon »

Nenasiel som tu taku temu tak ozdaj to nezmazete :)

Neviem ci to je dnesnou dobou alebo ci to bolo aj predtim, ale dost si takto v kluboch, na diskotekach, roznych akciach a na fotkach vsimam ze babenky total na mol, vecsinou naj kamosky si sturia jazyk do gagora ako keby sa nechumelilo (vid bozkavaju sa) a povazuju to za znak kamaratstva alebo bohvie co. Pritom to na 99% je tak ze nesu ani BI ani opacne orientovane proste beru to len tak. Ale ako sa nato pozerame my muzi? Akoze fajn nepoviem ze semtam to nieje aj rajcujuce pri neiktorych :twisted: :smt033 ale celkovo mam dojem ze to dost prehanaju a stava sa to dokonca nejakim trendom. Myslim ze neprestrelim ked poviem ze vecsinou su to babenky od 16 do 20 :plus: :minus: .

Takto som vam to minule preberal s holkou co sme spolu rok a pol (obaja 18) a chcel som vediet aky ma moje dievca na toto nazor. Kedze ona nevie absolutne klamať dozvedel som sa odpoveď ktoru som vobec ale vobec necakal :D Ze aj ona pred rokom teda v 17tich to tiez skusila s kamoskou na diske ale len preto aby vraj odplasila tipka co zanimi doliezal no ja som len cumel viete si predstavit :smt081 To ze boli na sracky mi doslo. Ze sa to dozvedam az teraz vysvetlila tym ze sa zato nesmierne hanbi a prisahala ze to uz nikdy nespravila. Ved som jej aj uveril, chuda bola z toho mimo len nevedel som ako proste reagovat :psssst: Nemyslim si ze to beriem ako neveru aj ked viem, ze niekto by to urcite tak zobral. Ja len proste neviem co natom vidia a jak im z toho nemoze prist zle omg? Vsak ked si predstavim zeby toto nedajboze nejaky chlapy zacali no odpor :aasmile19:

Co si otom myslite? Mozno to tak vnimam len preto ze to spravila aj moja zenska aj ked to neberiem za tragediu lebo viem ze ma miluje :P a uz to nikdy viac nespravi.
Pocul som nato uz mnoho nazorov skuste dat aj vy :)
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo to s tými babami je ?

Príspevok od používateľa Grim »

...neviem...tak ono je to neštandardné...predstav si, ako by to vyzeralo, keby sa tak na diskotéke bozkávali dvaja kamoši, ja si to neviem predstaviť...na druhej strane je to vzrušujúce a nech mi nikto nehovorí, že sa mu to nepáči...ale spomínam si že raz sme išli s kamošom zo školy a oproti nám išli dve babenky, ktoré sa držali za ruku...tak my z haluze sme sa tiež chytili za ruky a to bol vrchol toho čo som schopný s kamošom urobiť a aj to len zo srandy...samozrejme keď baby prechádzali okolo nás tak jedna utrúsila "debili"...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

lebo alkohol odburava zabrany, lebo je to in a vacsina bab chce skusit ake to je s babou - to ich ale nutne nerobi BIsexualkami alebo lesbami... skor je to skryta zvedavost, ku realizacii pomaha prave alkohol a uvolnena atmosfera
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som bol nedavno svedkom niecoho podobneho ... vobec mi to v ten moment neprislo nechutne alebo divne skor ma to navnadilo a pridal som sa knim :D ale keby som mal priatelku urcite by som nechcel aby to praktizovala .... odstupom casu ked si na to tak spomeniem tak mi to pride divne a zaroven vzrusujuce

:wooow:
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

nie len dievcata sa zmenili

je to podla mna tym ze rodicia drzia svoje deti brutalne nakratko a ked im trochu povolia retaz tak sa idu zblaznit a robia vsetko co ich napadne, to za mojich ciac nebolo, ked si sa pozrel z okna na ulici si nevidel volny flek, vsade boli decka(rozneho veku), dnes je na uliciach ludoprazdno a potom sa 'deti' stretavaju po baroch a diskotekach a tam sa da robit co? chlastat, fajcit a sexovat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dievčatá viac prejavujú svoje emócie, takže kľudne sa to môže dostať až do tohto štádia, naopak muži svoje emócie zvyčajne držia na uzde, lebo to považujú za slabošské. Mne osobne to vôbec neprekáža, rád sa pozriem na bozkávajúce sa dievčatá. Minule som s jednou bol a mala po celom tele cucfleky. Trochu som sa nad tým zamyslel a ona hneď, že to boli s kamarátkou samé doma, mali fľašu vína a takto to dopadlo. A vôbec sa za to nehanbila.... a keď som si to ja začal predstavovať, bol som trochu mimo. :)

Mne však pre zmenu vadia fotky, čo sa dievčatá samé fotia na pokec a facebook a tak. Keď vidím fotku dievčaťa v zrkadle s mobilom v ruke a s vyšpúlenými perami, otvára sa mi vo vrecku nožik. Také pekné dievčatá a oni našpúlia pery.. a vyzerajú akoby mali zajačí pysk alebo ako sa to volá.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja sa na to pozeram takto:

kazda doba ma svoj mainstream pre mladez (zvacsa nie je zdraviu prospesny) a vzdy tento trend ovplyvnuje ludi masovo a ista "elita mainstreamu" ukazuje mladym ako sa ma spravat
no a dnes sa vsade propaguje sex (chlast, drogy a cigarety sa propagovat nemusia -> toto zakazane ovocia skusali mlady kazdej doby, samozrejme aj sex ale nikdy sa nepropagoval tak ako dnes)
zeny su tvory zvedave a vo veku pubertackom este aj nadrzane no a ked chcu nieco vyskusat a zaroven je to "cool" a mozu tvrdit, ze dnes je to celkom normalne (aj ked normalne to nebude nikdy, skor by som pouzil vyraz "bezne") + neake to promile, tak to tak aj vyzera
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ľudia majú vo všeobecnosti prehádzaný rebríček hodnôt v dnešnej dobe, takže toto je len vrcholom ľadovca, alebo prejavom doby, nič extra by som povedal. Morálka, vyššie hodnoty, česť, oddanosť, umiernenosť a iné nie len mladým dievčatám častokrát nič nehovoria.

Avšak, treba poznamenať že to nie je ich chyba, je to chyba ich opatrovníkov [rodičov obvykle], ktorí na svoje ratolesti nemajú čas a tak im nemá kto, ani čo odovzdať niečo hodnotnejšie, čiže ako babenky z azetu, tak väčšinu "ratolestí" vychováva len azet, fejsb[r]uk **, ulica a časopisy...

** fejsbruk is an official trademark of meliško inc. ™©®
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

davnejsie som niekde cital ze kazda 4 tuzi po rovnakom pohlavi..zistit ake to je..bozkavajuce opite baby som zazil na stuzkovej a na rozluckovej chate.. sedeli vedla mna
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Vždy to bolo tak : Keď niekde tancovali spolu dve baby, tak to bolo OK. Akonáhle to urobili dvaja chlapi, tak v očiach druhých boli hneď : Opitý, nevedia čo od radosti - alebo - "to budú určite buze****". Všimni si, že keď sedia dve baby pri sebe, ako sa na seba pozerajú, dajme tomu že sa hrajú z vlasmi, jedna druhej ich zapletá atď. Keby to robili chalani, tak by okoloidúci po nich zazerali. Baby môžu robiť čokoľvek spolu a ľudia to budú brať ako normálnu vec. Čo sa týka bozkávania, tak keď som sa na to opýtal kamarátok, odpoveď bola : 50% si myslí, že je to normálne, a keby bola príležitosť, tak by to skúsili, ale museli by byť opité, a 50% by do toho nešlo. Takže je to 1:1
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď uvádzaš percentá, mal by si uviesť aj počet opýtaných. Ak sa totiž spýtaš dvoch a jedna povie tak a druhá inak, nevypovedá to o ničom. A nech som aj trochu k téme: súhlasím že pri babách je to bežnejšie ako u chalanov. A príde mi to prinajmenšom divné ak tvrdí že nie je lesba ani bi a bozkáva sa s babou. Buď nech prizná ak sa jej to páči, alebo nech to nerobí
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

S tými babami nie je nič. V podstate ich ku tomu vychováva spoločnosť. True. Holka si zapne EmTíVí (prípadne inú hudobno-zábavnú televíziu) a vidí tam tú istú speváčku, ktorou má otapetovanú izbu, ako sa vášnivo mazná s inou, menej známou dievčinou. Pomyslí si "cool" no nenapadne ju hneď utekať za kamarátkou aby sa začali objímať a cmúľať. No pokiaľ prídu niekam do spoločnosti, na rad príde alkohol, uvoľnená atmosféra (prípadne z reprákov hrá tá super pesnička, ktorú dievčina počula na EmTíVí), široká spoločnosť a začína účinkovať podvedomie.
Kedysi by presne tu začali fungovať morálne či osobné zábrany. Dnes ich však decká nemajú odkiaľ odkukať/načerpať. Rodičia im ich vštepiť nedokážu, no aj keby sebaviac chceli, ich ratolesti ich označia za staromódnych suchárov, ktorí netušia, čo dnes "frčí" Rodičia sú smutní, decká sa cítía nepochopené.
Kedže slot na morálne zábrany zostáva prázdny, kamarátka sa blíži ku kamarátke (častokrát stačí aj úplne cudzia dievčina), ruka v rukáve - jazyk v hrdle. Smutná a nechutná pravda.
Na druhé ráno v si v lepšom prípade na to naša dievčina spomenie, zahanbí sa a nemá pekné spomienky. V opačnom prípade to daná mladá slečna s vervou a s pocitom "ale som ja cool" zavesí ako status na bejzbúk.

Žiaľ v dnešných časoch rodičia nemajú na decká čas, mládež rastie ako príslovečné "v háji drevo" a takto to potom vyzerá.
Nechcem, aby to teraz pôsobilo príliš katastroficky, ajtak väčšina týchto slečien bude viesť rádoby normálny usporiadaný život a tieto zážitky si hodia do šuflíka s nálepkou "pochabá mladosť".
No ak to takto pôjde naďalej, nechcem vedieť v akých sračkách skončia mladí o niekoľko (desiatok?) rokov...
A aby som nebrýzgal iba na nežné pohlavie. Biedne sú na tom z tohoto pohľadu aj chalani postávajúci pri zafajčenom bare s alkoholom v ruke, ktorí v priebehu svojej mladosti vystriedajú háfo partneriek (na jednu noc či na dlhšie), ktorí nemajú absolútne žiadnú víziu pre budúcnosť a žijú štýlom "čo to dá"...
Netvárim sa ako žiadny svätúšik, odžil som si v týchto rokoch svoje. Dúfam len, že to väčšine dôjde podobne ako mne..

Kľudne ma pokladajte za staromódneho s názormi Vašich rodičov. No je to tak.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Jin, potom takym ludom, ci uz je to zena alebo chlap, nepatria ludske prava, a svojpravnost, su to osoby ktore nedokazu same svojim mozgom posudit situaciu, ci je zla, dobre, ci je pripustna alebo nepripustna, bude to asi mozgova vada, alebo nevyvinutost nejakej mozgovej casti, pripadne mozgu ako celku.
Normalny, zdravy jedinec ked uvidi nieco zle v TV, alebo v inych mediach, nebude to robit, lebo jeho zdravy mozog mu povie, ze STOP! toto nie, je to nespravne....Bohuzial, myslim si, ze tych zdravi jedinci sa uz zacinaju stracat medzi chorymi.
Sam viem ake to je, nemam dievca, a nebojim sa povedat, ze som este ani nemal, stale som radsej zvolil moznost byt sam, ako s nejakym chorym tvorom...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lub0$ napísal:Jin, potom takym ludom, ci uz je to zena alebo chlap, nepatria ludske prava, a svojpravnost, su to osoby ktore nedokazu same svojim mozgom posudit situaciu, ci je zla, dobre, ci je pripustna alebo nepripustna, bude to asi mozgova vada, alebo nevyvinutost nejakej mozgovej casti, pripadne mozgu ako celku.
Normalny, zdravy jedinec ked uvidi nieco zle v TV, alebo v inych mediach, nebude to robit, lebo jeho zdravy mozog mu povie, ze STOP! toto nie, je to nespravne....Bohuzial, myslim si, ze tych zdravi jedinci sa uz zacinaju stracat medzi chorymi.
Sam viem ake to je, nemam dievca, a nebojim sa povedat, ze som este ani nemal, stale som radsej zvolil moznost byt sam, ako s nejakym chorym tvorom...
To, o čom sa tu celý čas bavíme sa volá nevyzretosť. Naviac mozog im nepovie, že je to "zlé" nakoľko mu to tak nie je prezentované. Práve naopak.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

rovnako ľudia nadávali na decká čo začali frčať na techno a rave hudbe v 90tych rokoch
rovnako ľudia nadávali na decká čo začali frčať na synthpope a punku v 80tych rokoch
rovnako ľudia nadávali na decká čo sa dali medzi hippies v 60-70tych rokoch
rovnako ľudia nadávali na decká čo sa bláznili pri rocknrolle v 50tych rokoch

...

rovnako budú ľudia nadávať na decká čo budú robiť neviem čo v roku 20xx
furt bude nejaká nová divná móda ktorá čoskoro praskne ako bublina.
...a či je to správne a morálne bude vždy len niekoho subjektívny názor.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

pleties hudbu a subkulturu s jablkami.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

silmarill napísal:rovnako ľudia nadávali na decká čo začali frčať na techno a rave hudbe v 90tych rokoch
rovnako ľudia nadávali na decká čo začali frčať na synthpope a punku v 80tych rokoch
to je pravda, uz v starovekom grecku najdeme zmienky o moralne skazenej mladezi :)
silmarill napísal: ...a či je to správne a morálne bude vždy len niekoho subjektívny názor.
mainstream mladeze nikdy nebude celkom moralny, mladez sa jednoducho potrebuje vyburit :) a isty ludia to vyuzivaju a zarabaju

jin ma pravdu o tej nevyzretosti... skoda, ze nie vsetci z toho nakoniec aj vyrastu
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

silmarill napísal:rovnako ľudia nadávali na decká čo začali frčať na techno a rave hudbe v 90tych rokoch

...

rovnako budú ľudia nadávať na decká čo budú robiť neviem čo v roku 20xx
furt bude nejaká nová divná móda ktorá čoskoro praskne ako bublina.
...a či je to správne a morálne bude vždy len niekoho subjektívny názor.
neni som karma onanista a preto nesnizujem za nic karmu aj ked je to totalna blbost.... a toto co si napisal s tym ozaj nema nic poslocne :|
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

jin napísal:To, o čom sa tu celý čas bavíme sa volá nevyzretosť. Naviac mozog im nepovie, že je to "zlé" nakoľko mu to tak nie je prezentované. Práve naopak.
Lenze ja si vsimam zo svojho okolia, tu nejde o nevyzretost, kedze pdoobne spravanie sa prejavuje v dospelom veku, vo veku, kedy by mal byt clovek schopny zalozit si rodinu, a vychovavat snad svoje deti...lenze nie je to tak....stale nevyzretost? Kde sa bude posuvat ta hranica? Do kedy? Ludia budu mat po 30 rokov a stale sa tak budu spravat....uz sa to zacina prejavovat aj teraz...staci sa pozriet dookola.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Lub0$ napísal: Lenze ja si vsimam zo svojho okolia, tu nejde o nevyzretost, kedze pdoobne spravanie sa prejavuje v dospelom veku, vo veku, kedy by mal byt clovek schopny zalozit si rodinu, a vychovavat snad svoje deti...lenze nie je to tak....stale nevyzretost? Kde sa bude posuvat ta hranica? Do kedy? Ludia budu mat po 30 rokov a stale sa tak budu spravat....uz sa to zacina prejavovat aj teraz...staci sa pozriet dookola.
Presne tak. Mne tiez nikto nevravel, co je "dobre" a co je "zle" a nerobim zo seba "idiota". A v samotnej podstate veci sa mozes stretnut s oboma nazormi. Kolkol ludi, tolko chuti. No zdravy ludsky mozog (rozum) by mal vediet posudit co je spravne a co nie je. Nie co je "cool", co je "bezne" a neviem co este, ale to, aky to ma sirsi vyznam v spolocnosti. Stava sa to zvacsa ako autor pisal v podnapitom stave, pretoze vtedy clovek moc nerozmysla do sirky. V pripade, ak alkohol neposobi je to opat len o tom, ze ludia nemyslia. V sucasnej dobe vacsina ludi prestava pouzivat rozum pre sirsie ponimanie okolnosti, co je pri najmensom polutovania hodne (a to sme sa povysili na ludi).

A ak by som mal hlbsia uvazit prvu myslienku, tak...co je vlastne dobre a co je zle?. Vzdy to je len o tom, co si clovek stanovil. V buducnosti...kto ho vie.
Napísať odpoveď