ithory ďalší problém nemám sa na koho zamerať, pretože nitko záujem nemá...
Snažiť sa ?
Re: Snažiť sa ?
javatar tak nie že traget... dopredú viem ako to dopadne a že nemám šancu. Začať nie žeby som sa nenažil, ale keď jej pozdravým tak ani nič neodpovie a tvári sa jakeby nič nepočula...

javat,
Tie % si uprav ..90 je vela,ale inak jo.. ten predposledny odsek sedi..
btw,ja by som na jeho mieste radsej pockala,aspon kym ju to prejde..ale ked myslis..dfc fakt o nic nejde..
NHSPVM,preco by nemal nikto o teba zaujem..co vyzeras jak gorila ?
..Neboooj na kazde vrece sa najde zaplata"
Tie % si uprav ..90 je vela,ale inak jo.. ten predposledny odsek sedi..
btw,ja by som na jeho mieste radsej pockala,aspon kym ju to prejde..ale ked myslis..dfc fakt o nic nejde..
NHSPVM,preco by nemal nikto o teba zaujem..co vyzeras jak gorila ?
..Neboooj na kazde vrece sa najde zaplata"
-
javatar
Hardcore addict
hruby odhadithory napísal: Tie % si uprav ..90 je vela...
to si mal skor napisat, ak ta vedome odmieta tak sancu este dlllllllho mat nebudes (ak vobec niekedy)NHISPVM napísal:... keď jej pozdravým tak ani nič neodpovie a tvári sa jakeby nič nepočula...
dlho rozumej >2roky
kasli na nu, zien je kopa...
a to sa ti snazim vysvetlit -> to ci ta zena chce alebo nie je vo vacsine pripadov vec zmenitelna, nie vec pevne danaNHISPVM napísal:...ďalší problém nemám sa na koho zamerať, pretože nitko záujem nemá...
ale ked ta vedome igonruje tak by si eventualne viac mohol dosiahnut ignoraciou ale kedze ona poskuluje po inom tak v podstate nic tym nedosiahnes a ani nemas inu moznost
neber to tragicky, hlavne nic nesil ono neaka co ti padne do oka pride sama, nasilu ist balit neaku koli tomu aby si bol vo vztahu je blbost
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No, tento pristup ma jeden hacik... ak jej som lahostajny, zvycajne si nevsimne ze ju ignorujem....javatar napísal:ale ked ta vedome igonruje tak by si eventualne viac mohol dosiahnut ignoraciou
-
javatar
Hardcore addict
citaj celu vetu, je to tam spomenuteFabo napísal:
No, tento pristup ma jeden hacik... ak jej som lahostajny, zvycajne si nevsimne ze ju ignorujem....
Ona je zalúbená /zahladená/ do iného, navyše ak je všetko tak, ako opisuješ, tak o teba naozaj záujem nemá. Neni som k tebe teraz hnusný, len chcem byť úprimný. Na svete je kopec iných báb, ktoré o teba skôr či neskôr zakopnú, pre dobro všetkých by si mal na túto čím skôr zabudnúť, lebo ja osobne si myslím, že to zmysel nemá.