kupa motorky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: kupa motorky

Príspevok od používateľa Clean_Up »

To je vec názoru a chuti. Ja osobne som na Kawy, konkrétne Ninja, alebo nejaká GSXR. Ale bomba motorka je Honda VTR (VeTeeRa :P ), tá je ale liter.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ja som zase vyhradne za yamahy, kde dizajn, kvalita a spolahlivost je na tej najvyssej urovni... kazdopadne ani jednou z tebou uvedenych znaciek nic nepokazis...
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

urcite kup japonca ako ti radia.. :) osobne by som doporucoval R6 pripadne cbr 600 (repsol mnam:)) nerozmyslal si na zaciatok nad nejakym nahacom ? (Fazer/Hornet)
Fery
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fery »

dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o radu, mam vodičák do 25kw, mam 18 rokov, chcel by som si kúpiť moto, ale nejakú, čo má reálne do 25kw, nechcem žiadnu 600ccm čo ma v TP 25kw, chcel by som nejakú 250ccm, alebo tak podobne,, naháča, alebo supersport,
cena--tak 1000_2000 eur
max. rýchlosť-- tak +- 150km/h
nízka spotreba
ďakujem za rady
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Neviem osobne by som ti doporucil Yamahu YBR-250 je to nahac, celkom dobra spotreba a mas do to 25 KW....
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Zdar chlapi,

ide leto a rozmýšľam o kúpe mojej prvej motorky (áno prvej). Keď že som mal už 21 rokov, chcel som to spraviť tak, že by som si urobil hneď vodičák na veľkú motorku.
Týmto by som chcel požiadať o radu čo by pre mňa ako takmer úplného začiatočníka (pokiaľ teda nerátam jazdy ako malý chlapec na pionieri, babete a kadejakých skútroch) bola najlepšia voľba.

Na začiatok nemám absolútne chuť a chvála bohu ani odvahu kupovať si niečo väčšie ako 500cc. Nakoľko sa poznám a do mesiaca by som sa s tým vytrel. Niečo ako 250 by bolo jak víno 8) Plánoval by som to využívať na rôzne výlety a pod. Jednoducho su užívať krajinu a samotné cestovanie. Žiadne zbesilé top speedy ani gumovačky. Podmienka však je aby to čo to išlo.

Čo pozerám po bazároch tak je tam toho strašne veľa a som z toho zmagorený. Páči sa mi Suzuki, Yamaha aj BMW- ale o tom potom no.
Tak letmo som pokukoval po nejakom naháčovi. Silno uvažujem aj o Suzuki GSF 600 dokonca som dostal aj odporučenie na ňu ale popravde, mám pred ňou rešpekt. Čo hovoríte na S Ninju 250 ? Je to superšport síce ale počul som o nej iba samé dobré veci. Inak cena tak okolo 1000-1500€
Ak tu má niekto reálne skúsenosti s motorkami pre začiatočníkov alebo sa proste vyzná, tak rady sem, budem len povďačný nakoľko čo sa motoriek týka nie som v tom tak doma :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Spomínaná GSF 600 alebo CBF 600 od Hondy sú ideálne aj pre začiatočníka, ak má v hlave trochu rozumu, ale zmestiť sa do rozpočtu bude ťažšie :? Skús pohľadať Suzuki GS500, tiež dobré zvezenie, aj keď je to už staršia motorka... :)
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Zdravím,

Mám vodičák do 35Kw a chcel by som kúpiť cestnú motorku (možno aj nahača... ale radšej cestnú) ideálne cena okolo 2500€ Nechcem priškrtenú motorku ale ani nie 11Kw :D Ideálne niečo ako kawasaki ninja 250, alebo honda cbr 250. Nejaké nápady ešte ? :) A ktorú z tých 2 by ste radšej odporučili ?
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ahoj osobne mam CBR sice 1100 xx super blackbird ale isiel by som znova do hondy Ja mam radsej nahace takze ak honda tak do hornet alebo cb500f. Pripadne ak chces ss tak nad gsx-r si neuvazoval ? Inac, nenapisal si naco tu motorku chces, ci aj na cestovanie alebo len na balenie bab po dedine. Rozpis sa a napis aj ake mas skusenosti, potom sa uz da lepsie poradit :)
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

NHISPVM Pozri radsej po Kawe ER5 alebo Suzuki gs500.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ľudia, máte niekto skúsenosti s motardami? Konečne prišiel čas na kúpu a začínam sa po niečom rozhliadat. Rozpočet je 4000€ max.. Pozerám jak po ktm, tak aj po Husqvarne ci husabergu. No recenzii veľa niet. Tak by som najradšej niečo počul od niekoho čo sa do to vyzná.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A co povies na yamahu xt660x ? Dokonca je jedna v Bj na predaj :) https://motocykle.bazos.sk/inzerat/6443 ... motard.php konkretne s motardovou verziou nemam skusenosti ale s XT motorom a ramom mam, a mozem kludne povedat ze jednubuch od yamahy je paradny. Dobra spotreba, dlhy servisny interval... Ktm by som ja osobne nechcel z hladiska ceny nahradnych dielov.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Vďaka za odpoveď.

V prvom rade sa chcem naučiť dobré jazdiť na motorke, takže preto nechcem nič veľké. (prvý aj posledný krát som jazdil na motorke v autoškole a odvtedy ubehlo skoro 5 rokov). A v druhom rade na cestu do školy, práce a len tak na jazdenie.

Čo sa týka tej suzuki gsx-r, tak ako pozerám na internete má 600 cm3 (ak som našiel správne) a to je veľa, nie ? Nechcem ťažké hebedo :D

Inak mi to je vcelku jedno aká presne. Hľadám najlepšiu cenu / výkon. To kawasaki 250r mi príde dosť drahé. Preto by som chcel niečo lacnejšie...
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ok a co ta cb500f ? Taktiez neporuchova moto, vhodna pre zaciatocnikov,a tak isto dokazes s nou ist aj dalej. Ma dost vykonu, takze nepovies ze je to pomale.

Inac to slovo drahe co si pisal to je caste slovo pri motorkach. Ak chces kvalitnu prilbu, oblecko mozes ratat s dost vysokou cenou. Samozrejme je to na tebe ako budes obleceny a ci budes mat prilbu z pet flasiek alebo kvalitnu ktora ti mozno zachrani raz zivot.
lukas9206
Addict
Addict

Ako je s tým papierom co musím odovzdať autoškole, ze som jazdil motorkou 2 roky, aby som nemusel na veľkú motorku robiť cele skúšky, ale len zaplatil poplatky a mal vodičak na veľkú? Kamarát ma motorku do 25kw ale má ju len 3 mesiace. To asi neprejde nie? Tam sa tuším kopíruje technicak, ze ci vôbec taka motorka existuje, a iné papierovacky, a to asi zistia ze tu motorku ma len 3 mesiace a ja som teda na nej tie 2 roky jazdiť nemohol. Čiže musím hľadať niekoho kto ma motorku minimlane 2 roky?
Som doma na dovolenke len na 2 týždne, čiže si nemôžem dovoliť robiť celý vodičak, lebo to by som nestihol. Vodičak do 35kw samozrejme mám a mam už aj vek 24 rokov ktory je potrebný na veľkú moto.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To tak funguje? Mne sa nezda, ze ti daju len tak vodicak na velku motorku ak si jazdil na malej 2 roky. Ale zas ja som robil priamo Acko po 24r, tak som si nie isty.
lukas9206
Addict
Addict

Bud môžem robiť celý vodičak. Alebo ak som jazdil 2 roky na motorke, ze to budem vedieť z dokladovať, tak mi stačí zaplatiť poplatky a zrobit len poslednú jazdu z policajtom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Soviet: ano da sa to, ale je tu problem s tym, ze ma tu motorku kratko.
lukas9206: podla mna to nemoze prejst, aj keby bola motorka pisana na teba, tak ju musis mat 2 roky, to iste bude platit tu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem ci to nieje alebo nebolo tak, ze ked zdokladujes prax, tak nie su ani skusky, len administrativna...

Da sa to urobit tak, ze zozenies niekoho kto ma motorku dlhsie. Viem ze bratranec to daval svojmu otcovi ked si ten kupoval motorku.
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

Zdravím, robím si vodičák skupiny A a po dokončení by som si rád kúpil motorku.

Chcel by som sa s vami poradiť podľa akých kritérii si mám vybrať svoju prvú motorku. Mám kúpiť novú alebo z bazáru? Akú značku, výkon, počet valcov zvoliť? Pri ojazdených motorkách koľko KM je už veľa? Koľko rokov je už veľa? Mám zvazovať elektricku motorku?

Info o mne:
- 189cm, 84kg, vek 33
- jazdiť budem skôr krátke trasy do 50km (mesto, okresky) v BA a okolie BA, možno nejaký výlet do 100km raz za čas
- cena do 5000€
- podľa toho čo som pozeral, tak sa zameriam na "naháčov"

Budem vďačný za akékoľvek informácie.

Dík
Napísať odpoveď