Fallout: New Vegas
Re: Fallout: New Vegas
No to je este v pohode, mne sa vcera stalo, ze na mna vybehol nejaky somrak, cez VATS som nastavil 3-4 rany do nohy, ale po prvej rane vyletel niekolko metrov do vysky, tam dostal druhu (to uz mal asi 60% zivota) a potom zomrel v dosledku padu 
ja ked mu to napalim do nohy so sniperkou tak aj hlava mu praskne

a kde je chyba?
Ak mas namysli tie plagaty v pozadi,tak to nieje chyba.To nieje prelozene.
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nie nemyslim pozadie, pozri napravo na menu, uplne zle mi zobrazuje dlzne, mekcene, ř, ž, č , š atd...Lama napísal:a kde je chyba?
ahaa,som si to nevsimol
Cestinu si daval rovno do hry alebo si ju najprv updatoval? Vraj na updatovanych nejde čestina na 100%...
Cestinu si daval rovno do hry alebo si ju najprv updatoval? Vraj na updatovanych nejde čestina na 100%...
Ja mám oba updaty a všetko ide tak ako má, žiadne chyby 
-
Fatall
Medium Star
najprv som dal updaty a potom cestinuLama napísal:ahaa,som si to nevsimol![]()
Rion: a odkial si stahoval cestinu, mozes mi poslat link ? (cestina je addon, ziaden warez)
Zatial tuto hru nemam, ale co som cital, tak hra obsahuje steamworks, a teda sa vratane cestiny updatuje sama, ci?
Je to warez, pretoze je vytiahnuta z originalnej ceskej verzie, ktora sa normalne predava.Fatall napísal:
najprv som dal updaty a potom cestinu
Rion: a odkial si stahoval cestinu, mozes mi poslat link ? (cestina je addon, ziaden warez)
Zdravim, mam problem pri queste OBNOVENI NADEJE, ktory som dostal v tabore posledni nadeje od NCR. Mam tam zbavit dedinku nelson od legie. Dedinu som vycistil a zabil aj ich vodcu, ale ked sa vratim k Majorovi Polatlovi, u ktoreho mam quest dokoncit, tak sa s nim neda na tuto temu porozpravat.
Mam oba uptady. Stalo sa to aj niekomu inemu ?
presne to iste,som to tu prave isiel napisat aj jamaniak584 napísal:Zdravim, mam problem pri queste OBNOVENI NADEJE, ktory som dostal v tabore posledni nadeje od NCR. Mam tam zbavit dedinku nelson od legie. Dedinu som vycistil a zabil aj ich vodcu, ale ked sa vratim k Majorovi Polatlovi, u ktoreho mam quest dokoncit, tak sa s nim neda na tuto temu porozpravat.
Posrany bug
Postretol ma jeden velmi pozitivny BUG. Po zabiti jedneho clena demonov som u neho masiel 9mm pistol s 9000 dmg. Dokazem s nou zabit cokolvek jednou ranou. Zbran sa da vylepsovat ako klasicka 9mm (dokupil som si vacsi zasobnik). Bez zmeny zostala v mojom inventari aj po restarte hry (stale s 9000 dmg) 
No ja tak stale marne hladam nejaku ucinnu zbran na Deathclawov, kedze maju armor, tak bezne plazmove a laserove zbrane s velkym DPS nie su velmi ucinne a zbran s poriadnym DAM som este nenasiel 
Skus ALT+F4, tym das vsetko dole co ti pride do cesty 
Nepomohlo
A inak dost roboty je aj s Cazadormi: http://fallout.wikia.com/wiki/Cazador Na to sa stazoval aj recenzent pre Tiscali, ked sa ich zide viac, tak to je cista smrt, ked su 3-4 tak sa to este da, len zo zaciatku treba strielat na kridla, to ich dost spomali. A este vedia dost dobre znicit armor, ja som mal metal armor takmer pocas celej hry (cca 20 hodin), potom som narazil na hniezdo tychto potvor a kym som ich pozabijal, tak armoru ostalo tak 5-10% 
-
prask
Light Professional
neviem ci som mal len stastie ale tiez som ich par stretol. ked som sa s nimi daval do boja, vzdy som skoncil zle. tak som sa rozhodol nezastavovat a stale utekat. boli na mne asi minutu nalepeny ale ani sa ma nedotkli, no a potom to vzdali.
btw gothar ako si si nastavil viac striel vo VATS? o tom som nemal ani sajnu ze nieco take ide
btw gothar ako si si nastavil viac striel vo VATS? o tom som nemal ani sajnu ze nieco take ide
Neviem co presne myslis, ale viac striel davam tak, ze to iba naklikam mysou na konkretnu cast tela. No a samozrejme treba mat dost AP, cize sa hodi vysoke Agility a k tomu este perk, ktory pridava 15AP, pripadne nejaka ta droga.