Čo to s tými babami je ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo to s tými babami je ?

Príspevok od používateľa begbeee »

Maki napísal:lebo alkohol odburava zabrany, lebo je to in a vacsina bab chce skusit ake to je s babou - to ich ale nutne nerobi BIsexualkami alebo lesbami... skor je to skryta zvedavost, ku realizacii pomaha prave alkohol a uvolnena atmosfera
Takže keď sa ty uvoľníš a dáš si fľašu vínu, bozkávaš sa s kamarátom? :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Maki si zase pustil hubu na spacir?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

begbeee: vyzeram snad ako baba?

pi-čau: ticho tam :D
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

begbeee napísal:Takže keď sa ty uvoľníš a dáš si fľašu vínu, bozkávaš sa s kamarátom? :D
Chlap zvycajne mysli a potom kona, zena kona a potom mysli, alebo nemysli? :lol:

P.S. Aj v podnapitom stave :lol:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

čo je natom divne ? šak vy ked ste opitý tiež sa bozkavate s babami :lol: :lol: :lol:
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

nevidim na tom nic nemoralne, nikomu tym neublizuju.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ropman napísal:nevidim na tom nic nemoralne, nikomu tym neublizuju.
ked po sebe seru ludia na grind festakoch tak tym neublizuju ludom ale moralne to urcite nie je.do normalne spolocnosti sa pod vplyvom alkoholu nemaju dostavat osoby ktore nevedia potom normalne konat.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Neviem, ale asi pred mesiacom som sa rozprával s dvomi spolužiačkami o tom a povedali že to je viac prirodzeniejšie keď sa bozkáva žena so ženou ako muž s mužom... A že radšej by pozerala ako sa bozkávajú 2 ženy ako 2ja muži...

No ja som rád že to takto robia... aspoň sa je načo pozerať no nie ? :D :P

/// son-goku njn, 100 ľudi 100 chuti... Mne tiež príde lepšie keď to robia ženy :roll:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

niektore sa skor radi pozeraju na buze****
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A tiez sa mi nepaci ako to ospravedlnujete alkoholom, to je tiez smutny faktor...vyplod dnesnej spolocnosti.
Alkohol nieje ospravedlnenie, a neberte ho do uvahy, clovek sa ponizi uz len tym, ze sa ozerie do stavu kedy nevie co robi...kazdy dospely clovek, ktory uz moze legalne pit alkoholicke napoje by mal poznat svoje hranice, alebo nie? Kolko z vas ich pozna? Preco sa proste nezastavia/te? Ja viem kolko si mozem dovolit, citim kedy uz mam dost, viem sa sam stopnut aby som sa nasledne za seba nemusel hanbit. Nechapem kde je ten problem...ludia proste stracaju moralku a s nou aj zabrany....ale preco?
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

oni vobec nemaju poznat svoju mieru, ved to ma ledva 15, tomu staci jedno male pivo, ale pre babu je pivo prilis chlapske tak to pije vodku s dzusom a tam sa miera hlada tazko pretoze clovek ani neciti ze nejaky alkohol do seba leje

nemali by im vobec naliat

ale to je zase problem zakonov a postihov u nas, postih by mal byt taky aby si to prevadzkovatel musel pekne rozmysliet ci naleje neplnoletemu, ziadne 333eur pokuta, ale aspon 150000eur a to potom by kontrolovali aj mojho otca ci mu mozu predat pivo
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lub0$ napísal: Lenze ja si vsimam zo svojho okolia, tu nejde o nevyzretost, kedze pdoobne spravanie sa prejavuje v dospelom veku, vo veku, kedy by mal byt clovek schopny zalozit si rodinu, a vychovavat snad svoje deti...lenze nie je to tak....stale nevyzretost? Kde sa bude posuvat ta hranica? Do kedy? Ludia budu mat po 30 rokov a stale sa tak budu spravat....uz sa to zacina prejavovat aj teraz...staci sa pozriet dookola.
Ale áno, je to stále v nevyzretosti. Ďalšie prispievajúce faktory sú: nulová vízía budúcnosti, slabé zázemie pre vlastnú rodinu, atď. ...
Naviac Lub0$, možno Ty poznáš svoju mieru, ja poznám svoju mieru a možno ďalšie desiatky ľudí z tohto fóra. Ale taká priožratá 15,5ka len ťažko pozná svoju mieru. A platí to aj pre oveľa starších ľudí.
Veď sa stačí pozrieť na Makiho s mi-chauom. Jakí sú prítulní pri fľaške vína :smt057 :-D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

jin napísal:...Ale taká priožratá 15,5ka len ťažko pozná svoju mieru...
a preto by deti nemali pit. Alkohol vobec nie je ospravedlnenie. Nehovorim, ze sa mi nikdy nestal opitemu neaky trapas (no s chlapom som sa este nebozkaval nastastie), vzdy som sa snazil odcinit co sa dalo.

Jin ja s tebou suhlasim aj co do priciny aj co do nasledkov, ale tato tema mi pride ako ked dochodcovia nadavaju na skazenu mladez a S.T.E.A.L.T.H. sa este nezmieril s tym, ze vacsina ludi su ovce ktore neradi pouzivaju vlastny rozum.

Ako by ste danu situaciu riesili?
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

myslím si že to z časti robia aj preto, lebo nemajú čím by zaujali...a týmto zaujmú 100%, potrebujú byť stredobodom pozornosti, a to naozaj len svedčí o nevyzretosti..alebo jednoducho už od dobroty nevedia čo zo sebou ... :? .. videla som už aj chalanov sa bozkávať.. a poviem Vám neprišlo mi to až také nechutné...ale to asi preto že sa nebozkávali na diske, ale bol to asi "pár" kedže sa bozkávali pri jazere :roll:
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

javatar napísal:[quote="[url=http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1513732#p1513732]a S.T.E.A.L.T.H. sa este nezmieril s tym, ze vacsina ludi su ovce ktore neradi pouzivaju vlastny rozum.

Ako by ste danu situaciu riesili?
Tymto si odpovedal na otazku 'co to s tymi babami je', su to ovce, ktore idu za rovnako blbym stadom. No to uz tu bolo povedane inymi slovami.
A riesit? Imho...V takom globalnom meradle nemozne. A aj tak sa nad tym nejak radikalne pozastavujeme len tu na fore, tak ze na mieste by bola aj otazka kto? nie len ako.
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

ja by som to povedal tak ze je to ich blbost a tazko vsetky prerobis aby neboli :D A my co to mame snad v hlave v poriadku ich mozme mat na haku nie? Obmedzuje nas to nejako? Ja si myslim ze kazdy si najde partiu podla vlastnej inteligencie :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

kafiatko napísal:myslím si že to z časti robia aj preto, lebo nemajú čím by zaujali...a týmto zaujmú 100%, potrebujú byť stredobodom pozornosti, a to naozaj len svedčí o nevyzretosti..alebo jednoducho už od dobroty nevedia čo zo sebou ... :? .. videla som už aj chalanov sa bozkávať.. a poviem Vám neprišlo mi to až také nechutné...ale to asi preto že sa nebozkávali na diske, ale bol to asi "pár" kedže sa bozkávali pri jazere :roll:
Koho tym zaujmu? Zase len niekoho s nizkym IQ, co nevie co so sebou, a taky ludia ked sa daju dokopy, nedaj Boze z toho bude dlhorocny vztah, manzelstvo, deti, a tie deti budu zas take iste...onic lepsie....mozno tak horsie...ked sa to nevie postarat o seba, nebude sa vediet postarat ani o deti. Nech Boh ochranuje tuto planetu...myslim, ze sa blizime k zahube :P
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lub0$ napísal:...a taky ludia ked sa daju dokopy, nedaj Boze z toho bude dlhorocny vztah, manzelstvo, deti, a tie deti budu zas take iste...
celkom prirodzene, ze clovek inteligentny si deti planujea ma ich menej, kdezto clovek menej inteligentny "hura do toho - daako bude" ma tych deti aj viac (pekne spracovane to bolo vo filme idiokracia (http://www.imdb.com/title/tt0387808/ )

nikdy nezmenite vsetkych ale masy sa daju ovplyvnit, je to vsak mravencia praca na 80-100 rokov
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

džízs fak ... nebudem to ziadno pitvat - ja to mozem :-D :-D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla mna je to uplne v pohode, ak sa dve dievcata bozkavaju, oblizuju, alebo aj nieco viac. Podla mna si clovek moze robit co chce, ak neobmedzuje druhych a mne sa pohlad na taketo babi paci, este by sa mohli zacat v tom klube aj vyzliekat a bolo by to uplne dokonale :twisted: :)
Napísať odpoveď