Princíp chlape, princíp !gogo956 napísal:ja by som sa na to vykaslal, sa cudujem ze sa ti oplati nervovat kvoli takej malej sume..
Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi vratil €
Re: Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi varatil €
energy00
hej chapem, ale co takto to zobrat ako take gesto zo strany toho ktory tie peniaze pozical? treba byt predsa aj trochu velkodusny, staci ked si spomeniete kolko penazi denne zbytocne miniete na veci ktore vlastne ani velmi nepotrebujete..
tie tri eura sa v tom stratia ako nic..
hej chapem, ale co takto to zobrat ako take gesto zo strany toho ktory tie peniaze pozical? treba byt predsa aj trochu velkodusny, staci ked si spomeniete kolko penazi denne zbytocne miniete na veci ktore vlastne ani velmi nepotrebujete..
Tiez nad tym niekedy rozmyslam, ze co ja viem : Aha, zbierka na charitu (onkologiu, bezdomovci...) dam im 1-2 € a dam si vecer o 1-2 piva menej..... 
a potom odrazu stretávaš toho "bezdomovca" každý deň. Podaj palec a vezme ti celú ruku...
Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi varatil €
@ot: Gogo ak su ti 3€ malo tak mi ich posli na ucet;)
Tak ako si dopadol? Popytal si s5?
Bola firemna akcia zobral nejake poldecka tak sme si kvit.jolanek napísal:@ot: Gogo ak su ti 3€ malo tak mi ich posli na ucet;)Tak ako si dopadol? Popytal si s5?
alkohol zblizuje a zabuda sa na vsetko zle 
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nuz, u mna podobny pripad, kolegovi som helpol dve ecka, nevratil, ale to je taka kamaratska suma, zobral som to tak, akoby som mu zobral dve pivka
... ale len tak som pred 2 dnami skusil, ze som si od neho helpol 30centov na kavu v praci, nuz, nespomenul si, ale neriesim, keby to bolo 10 ecok, tak by som sa tak po mesiaci ozval, ze som na mizine a ze by sa mi sikli, alebo ako tu uz pisali, rovnaku sumu si pozitat spat a nevratit 
Toto by citali nori, tak by sa za hlavy chytali.. hold na Slovensku sa zije skromne, od vyplaty k vyplate..
-
Arkaz
Addict
ak by to bola vacsia suma penazi nepytal by som ju nejak extra slusne
A ak by to malo byt slusnd povedal by som ze chcem pozvat priatelku na veceru alebo co 
vyhod 3 eura von oknom to mas to istegogo956 napísal:energy00
hej chapem, ale co takto to zobrat ako take gesto zo strany toho ktory tie peniaze pozical? treba byt predsa aj trochu velkodusny, staci ked si spomeniete kolko penazi denne zbytocne miniete na veci ktore vlastne ani velmi nepotrebujete..tie tri eura sa v tom stratia ako nic..
ja by som to vyriesil jednoducho poviem ze si idem kupit nieco , a potom AHA "nemam" peniaze, a pekne sa opytam ci by mi nemohol vratit to co som mu pozical ze potrebujem.
Ale inac ja to poviem priamo s usmevom
Sice to niesu ziadne peniaze ale ked zisti ze nepytas nas5 a si jeho zlata bana tak z toho kludne moze byt trojciferna suma 
Re: Ako slusne kolegovi v praci naznacit aby mi vratil €
polej mu auto brzdovou kvapalinou

neni treba uz mu ich vratil
-
p4ra
Redeemer
Nenechaj sa odradit blbymi recami. Mnoho ludi, ktori ti radili v skutocnosti tu ani nezaraba vlastne peniaze, tak netusia co je to zarobit si kazde EURo. 3 EURa su dost. Ako si povedal je to jeden obed. Nemas za co hanbit. Su to tvoje peniaze, ktore si pozical. Ano, suhlasim, ze to nie je velky peniaz, ale princip je princip. Ked si ten clovek zvykne na to, ze si nepytas to, co ti pravom patri naspat, tak si pozica aj nabuduce a duchu si povie: Ale co, ved henten sa na to vykasle, nebude si pytat.
Podla mňa ak mu normálne povieš, že ti dlží tie 3€, tak by skôr mal mať on ten blbý pocit zo seba, nie ty. Keď si niečo požičiam, tak by malo byť mojou povinnosťou to vrátiť, akonáhle môžem. A pochybujem, že on ti tie peniaze vrátiť teda nemôže...
-ale ty nie si moj kolega, teda aspon o tom neviem, v tom je ten rozdieljolanek napísal:@ot: Gogo ak su ti 3€ malo tak mi ich posli na ucet;)
Nemam problem na dobreho kolegu minut aj podstatne viacej a nic od toho necakam, mozno sa to dokonca ani nedozvie ze je to odomna.
-
erytrocyt
VIP
Sevas, nemáš mi zmeniť desiatku na mince?. Jasné, počkaj. /peňaženka v ruke,dáva ti prachy/ , /úsmev/ ty počuj, teraz ma napadlo, ty hnoj, veď ty mi ideš tri éčkaKesoman napísal:Je to celkom chulostive nejdena sa o velku ciastku okolo 3€ (nie som ziadny drzgros, no je to dost, za to mam jeden obed) a on urcite zabudol ze mi to ma vratit, ale ako mu to nazancit aby to na mna nehadzalo zle svetlo ?
The end.
ani vo sne by ma nenapadlo, ze s tym niekto moze mat problem. dnes som bol v rovnakej situacii. "dopocul som sa, ze mi chces vratit prasule. nebudem sa branit" a bolo vybavene 
ako trochu náser viacej penazi som porozdaval do 4teho rocnika na zs
viem ze ide o princip ale za 3 ecka by som sa strapnovat nesiel
aj ked to som taky ja a preto mi nikto nikdy nic nevrati a sockuju odomna vsetko mozne takze som vlastne vacsi kkt ako ty