problem je v tom ze windows 7 je sice rychli ale od toho laguju hry no kebyze nainstalujete Windows XP tak hry vam budu frcat bez sekov ja som mal tento problem co aj vy no nakoniec som preinstaloval windows na XP a ide mi to mam zostavu PC : Nvidia Geforce 9600GT 1GB , 2GB ram DDR 2 1600 MHZ , AMD Athlon x4 6000 3GHZ , 1TB 5GB-s HDD Maxtor , a instalovani windows XP GTA 4 mi ide na full statistikach a ani nesekne
Ked spustim Gta 4 z plochy tak mi tam vypise toto Please enter your SERIAL in the supplied text area and press the ACTIVATE button to unlock. This will connect to the license server via the Internet and request an unlock license. Press CANCEL to abort.
uz som z internetu stiahol niekolko hesiel a stale mi vypisuje ze je to chybne preco?
Zdravím. Mám jeden problém s GTA IV. Nainštaloval som si samotnú hru, stiahol si patch v 1 0 2, 1 0 3 a 1 0 4, patch od razor 1911 na 1.0.4 a keď spustím GTAčko tak mi nabehne logo rockstaru, potom "GRAND THEFT AUTO IV a keď by to malo prebliknúť do menu tak mi proste ostane iba čierna obrazovka. Neviete čo s tým? PC mám od kamaráta, ktorý na ňom to GTA pred polrokom hral, takže zostavu na to mám.
grafiku mám ATI X1950Pro
Dobre no tak to hlada tie videa co sa ti ukazuju vpravo spolu s novym pozadim, nechcelo sa mo to rozpisovat lebo som pisal z mobilu. Viem ze mi robi to iste a ked vypnem internet, hra ihned nabehne.
ahojte, prosím Vás môže my niekdo s Vás skúsenejších poradiť prečo mi nejde ukladat v GTA IV hru? vyhadzuje mi to stále nejake Windows okno priamo v hre a neviem ako si mám uložiť hru
Mam problem s plynulostou GTA IV. Moja zostava : Core Quad Q9400, Geforce 9800gt, 4gb ram. Strasne mi to trha a ked zapnem tiene tak je to doslova nehratelne pretoze mam asi 10 fps. Ovladace mam vsetky najnovsie.