Zdravím, mám taký problém s GPU. totiž, práve som doinštaloval Windows, nové ovládače, všetko čo treba, pozerám že všetko mi zrazu ide naplno bez sekania. Ale na druhý deň už nie, všetko oveľa pomalšie aj s rapídnym znížením nastavenia grafiky... keď však znova nainštalujem ovládače (tie isté!), znova všetko ide super ako po masle... až do reštartu.
Toto isté mi robilo aj predtým na XPčku, teda GTA4 ide plynulo po nainštalovaní ovládačov a na druhý deň som rád ak dám 15FPS.
Neviete niekto čím by to mohlo byť? Pomôže pretaktovanie (GPU)? Rozhodne nemienim každý týždeň keď si budem chcieť zahrať inštalovať nanovo ovládače (opakujem - tie isté ovládače) Ak hej, viete mi prosím poradiť nejaký článok - nemám s tým skúsenosti... vďaka.
GPU výkon
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: GPU výkon
Odinstaluj ovladace a aj v spravcovi zariadeni ich potom odinstaluj. Potom restartni pc (Nech sa natiahnu win ovladace) a skus hru.
Pripadne to moze byt verziou ovladacov, ze sa nezapisu natrvalo. Skusal si inu verziu?
Urcite by som netaktoval, pokial mi to za urcitych okolnosti ide ok.
Pripadne to moze byt verziou ovladacov, ze sa nezapisu natrvalo. Skusal si inu verziu?
Urcite by som netaktoval, pokial mi to za urcitych okolnosti ide ok.