Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
Re: Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
Pan generalny prokurator je nejaky buran
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pred chvilou som to pozeral a neviem co sa tym videjkom snazili povedat.... Strasny skandal!
Chudatko novinarka..
Nie som žiaden zástanca toho generálneho prokurátora (radšej by tam mohol byť niekto druhý), ale zase robia z toho nejakú obrovskú bublinu. Určite to nebolo vhodné správanie sa ale zase z toho robia taký horor ako keby ju znásilnil alebo čo.
Tá novinárka bude mať od tohto nikdy nevídaného strašného činu trvalé psychické a fyzické následky do konca svojho života.
Mohla by ho zažalovať alebo podať trestné oznámenie povedzme za obmedzovanie osobnej slobody, obťažovanie alebo niečo podobné. 
Toto asi ešte chýbalo aby Trnka bol mimo hry o post gen. prokurátora. Čo už, taký je život, pre neho je game over.
Toto asi ešte chýbalo aby Trnka bol mimo hry o post gen. prokurátora. Čo už, taký je život, pre neho je game over.
-
seth82
Darca
Mno. Ak môže niekto z kauzy za 6500 Eur, ktoré neboli ani vyplatené, spraviť kauzu nad všetky kauzy (pričom ešte tesne po voľbách boli spreneverené miliardy, nehovoriac o iných svinstvách) a keď to dokážu voliči opozície rapotať dookola už dva mesiace, tak hádam sa dá spraviť rozruch zo všetkého. A Trnka sa hodí tak niekde medzi čašníkov do nejakej reštiky, ako na post GP. Ďakujem, ale nie.
Ja vždy vravím, striedať kádre, striedať kádre..
dobre citam? strielat?
Mali by tej novinárke vyplatiť nejaké bolestné, veď to musí byť na doživotnú ujmu na zdraví... 
Apropo k téme, Trnka alebo iný gašpar, je to úplne jedno, lebo celý hierarchický systém na akom funguje generálna prokuratúra je jemne povedané debilný a už implicitne vylučuje aby sa niečo vyriešilo. Pokiaľ to tak bude, je naozaj jedno či tam bude Trnka, alebo nejaký čašník zo staničného bystra.
Trnku by mohli zobrať do SaS, aj on vyzerá na ozajstného sedliaka ako Matovič a Sulík, hodil by sa im do partie. 
Tá novinárka by ho v takejto situácie mohla i postreliť - nutná obrana no nie? Podľa zákulisných informácií už ta3 chystá zbierku na pomoc novinárke a sú avizované aj masové protesty proti násilnému gen. prokurátorovi.
Doživotie Trnkovi za tento strašidelný čin!!
Minimálne by mohli zvolať mimoriadne zasadnutie vlády aj parlamentu!
Ozaj je zaujímavé ako opozícia vykrikuje, že bola nejaká zmluva, ktorá sa ale včas vypovedala a nikto peniaze nezískal aké je to niečo nikdy nevídané a niektorý minister bývalej vlády platil nájomné za nejaký obraz na ministerstve tisíc eur za mesiac, lietajúce koberce za milióny, stranícke letáky z rozpočtu ministerstva a iné maličkosti. Toto je akože nič, len pár ľudí zbohatlo, nie je to nič mimoriadne ale ale nezrealizovaná zmluva, žiadna úhrada tak to je nehorázne niečo.
Tá novinárka by ho v takejto situácie mohla i postreliť - nutná obrana no nie? Podľa zákulisných informácií už ta3 chystá zbierku na pomoc novinárke a sú avizované aj masové protesty proti násilnému gen. prokurátorovi.
Minimálne by mohli zvolať mimoriadne zasadnutie vlády aj parlamentu!
Ozaj je zaujímavé ako opozícia vykrikuje, že bola nejaká zmluva, ktorá sa ale včas vypovedala a nikto peniaze nezískal aké je to niečo nikdy nevídané a niektorý minister bývalej vlády platil nájomné za nejaký obraz na ministerstve tisíc eur za mesiac, lietajúce koberce za milióny, stranícke letáky z rozpočtu ministerstva a iné maličkosti. Toto je akože nič, len pár ľudí zbohatlo, nie je to nič mimoriadne ale ale nezrealizovaná zmluva, žiadna úhrada tak to je nehorázne niečo.
To si zaslúži len potlesk.SaS napísal:Každá strana tejto knihy stála 1905 eur. Tých strán je 334. Objednalo si ju za vlády Róberta Fica Ministerstvo sociálnych vecí a zaplatili sme ju my všetci. Takto si asi pani ministerka Tomanová predstavovala podporu slovenskej pôvodnej literárnej tvorby.
Myslím, že už tu bol ten vtip s dvomi kravami. Že ako vyzerá kapitalizmus v amerike. Máš dve kravy, jednu predáš, kúpiš býka, chováš stádo a prosperuješ. A ako vyzerá kapitalizmus Róberta Fica? Máš dve kravy, jednu zabiješ a rozdáš dôchodcom, a z tej druhej spravíš ministerku práce, sociálnych vecí a rodiny. Nemôžem si pomôcť, ale tá žena, alebo čo to je za pseudodruh, je fakt exepmlár na pohľadanie.
to mi pripomenulo: hádaju sa 2 lekari, ktory je lepsi. 1. hovori - doniesli mi pacienta s odrezanou rukou, ja som ju prišil a pacient vyhral majstrovstvá sveta v pretláčaní. 2. hovorí... mne doniesli kravu a okuliare, spojil som to a moja pacientka sa stala ministerkou prace socialnych veci a rodiny.
good good ludo..
Je to úplná pravda a takýmito opatreniami by sa malo seknúť po prstoch cigánom, ktorí iba prirodzene využívajú systém, čím sa udržuje status quo.
Nenávistné riešenia alias deportácie a sterilizácie nemajú reálne základy (vhodné sú akurát tak do populistickej propagandy).
Nenávistné riešenia alias deportácie a sterilizácie nemajú reálne základy (vhodné sú akurát tak do populistickej propagandy).
Ved minister je mihal, nie? Sa divim, ze neakceptoval Kanikove pripomienky,
Neakceptoval preto lebo už dávno vyslovil názor že každá sociálna dávka má byť pre každého bez rozdielov rovnaká.Ja s týmto osobne nesúhlasím.Niektoré áno mali by byť pre všetkých rovnaké ale niektoré nie.
ja mám zaručené informácie kto volil z koalície Trnku ale nemôžem vam to tu povedať lebo by som skončil zle
-
seth82
Darca
LOL. Ja mám zaručené informácie o úplne novom systéme spaľovania, na ktorý stačí iba čistá voda, ale nemôžem to nikomu povedať, lebo by som vďaka svetovým korporáciám a ropným gigantom skončil zle.Famine napísal:ja mám zaručené informácie kto volil z koalície Trnku ale nemôžem vam to tu povedať lebo by som skončil zle