Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa hughito »

Áááá, prišli posily. :smt007
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Aryan Angel napísal: Mimochodom dlhsi cas som to tu (na fore celkovo) necital a nie je v mojich silach vracat sa 10-20-30.. stran dozadu, takze je sanca ze sa mozu objavit nejake starsie 'duplicitne' informacie z mojej strany, pretoze tieto temy ocividne vdaka niektorym tak uplne 'neumreli' :) uvidime.
o nič si neprišiel, Slay stale tára o prirodzenom vývoji a hughito propaguje slobodomurarsku filozofiu :D
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

Aryan Angel napísal:Co je viacmenej v rozporore s tvojimi tvrdeniami ako 'technicky vzate je to hracka' alebo 'ak by chcel tak vyluci jednym algorytmom vsetky stranocky odkazujuce na neake protokoly alebo hocico antisemtitske'.
Aryan Angel napísal:V dobe odoslania povodneho prispevku bola myslim este 'umelo' presunuta stranka jewwatch.com, na niektoru z dalsich stran vyhladavania.
Prv tvrdíš, že je to technicky nemožné a hneď v ďalšom odstavci, že umelo presunuli stránku. Ďakujem, že mi šetríš čas a odpíšeš sa sám.

Btw. Samozrejme, že je to technicky možné :wink:, je to asi taký problém ako vymazať post na tomto fóre.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Presunuli docasne jednu stranku 'rucne' kvoli jej obsahu a vysokej pozicii pri vyhladavani. Neslo o 'jednoduchu' upravu algoritmu a automaticke odstranenie tejto a mnozstva podobnych stranok z vysledkov.

Predvcerom vysiel vcelku dobry clanok ktory zhrnuje aktivity a celu organizaciu Gyorgyho Schwartza, zatial asi len v anglictine,
tak snad len posledny paragraf;
  • To understand Soros it is necessary to understand globalization as a revolutionary, radical project. In the triumph of liberal capitalism, the enemies of civilization such as Soros have found the seeds of future victory for their paradigm that seeks to eradicate all traditional structures capable of resistance. The revolutionary character of the Open Society project is revealed in its relentless adherence to the mantra of Race, Gender and Sexuality. His goal is a new global imperium based that will be truly totalitarian. But he is making a colossal miscalculation. He does not realize that the unassimilated and unassimilable multitudes do not want to be the tools of his will to power. Illegal aliens in America, Algerians in France, Turks in Germany and Pakistanis in Britain have their own, instinctive scenario, and it does not entail leaving Soros and his ilk in positions of power, or alive.
http://www.chroniclesmagazine.org/2010/ ... n-society/
slay
Addict
Addict

Jasne Google chudáci nemôžu ani za to čo im to hľadá, nevedia nič ovplyvniť, proste je to neuskutočniteľná úloha. Na všetko židia mysleli, ale toto ich dostalo. Proste google si vie poradiť s kadečím, aj toto fórum seká smotanu kvôli podmienkam adsense, ale proste.. dovidenia, nevedia ovplyvniť nič. No tragédia, asi sa rozplačem. Skôr vynájdeme fúziu za studena ako keby google prišiel na to ako omedziť rank antisemitských stránok... tlap, tlap.

Kód: Vybrať všetko

If (search = "jews world control" OR "new jews order of world" OR "nude photo of rockefeller" ... ) 
{send page rank to hell}
else
{keep smiling} ;
:lol: ale asi ešte google nepozná if
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

To myslis vazne alebo sa ma obvyklimi tiradami na ukor podstaty a nezmyslami ako toto len snazis unavit?

Ak s tym mas problem obrat sa so svojim objavom na Google, pripadne si vyziadaj vysvetlenie ich smiesneho vyhovarania sa na 'pocitacove algortimi ratajuce s tisickami faktorov'.

Pokial si spominam, predmetom diskusie ale nebola 'pravdivost' vysvetlenia podana spolocnostou Google. Mozno ano, mozno si Google dane dovody vymyslel v zaujme 'slobody projevu' a objektivnosti hodnotenia stranok vo vysledkoch, mozno si odhalil 'konspiraciu', a mozno sa len snazis mat posledne slovo..
slay
Addict
Addict

Vy ste tu začali drístať o židovláde a o tom ako všetko kontrolujú, prišiel na ranu Google tak ste vyrukovali, že je tiež pod vplyvom, ja som argumentoval, že je to bullshit, lebo ak by naozaj bola taká židovláda tak by Google vplýval na určitý typ informácií. Realita ukazuje, že to tak nie je. Ty si argumentoval, že je to preto tak lebo je to technicky nemožné. To je samozrejme neuveriteľná hlúposť, preto mi nič iné ako použitie irónie a satyri neostalo a spravil som ten kód. Ľudia to volajú humor. Mal by si to skúsiť, ale budeš na to potrebovať elementárnu logiku.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, tak argumentoval Google.

Nikde som nenapisal ze to musi byt 100% pravdivy dovod.

Tvoj 'zapal' pre vyvracanie vsetkych 'dristov o zidovlade a ich moci' zapricinil ze sa z toho stal tento nudny 'rozhovor'.

Samozrejme nereagoval som predtym konkretne na ten 'kod', ale nezmyselnost toho celeho.

To je cele.
slay
Addict
Addict

Nezmyselnosť je tvrdiť, že Google je pod vplyvom židov, ale nevie ovplyvniť vlastný vyhľadávač aby na prvú stránku pri slove "jew" nehádzal antisemitské konšpiračné sračky.
stanovfr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stanovfr »

No to ste mi dali zabrat s touto diskusiou ked budem mat cas tak docitam ju celu , s tohoto materialu by Dan brown napisal dalsi bestseller. S pozdravom slobodomurar Stano, zijuci za hranicami slovenska.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

Ja sa zaujimam, nie niak moc extra, okrem ineho, o historiu a tiez, i ked uz pomenej, o politiku.

Ak mam vyjadrit moj nazor na konspiracne teorie, tak ja verim ze hlavne vo vesmire je mozne vsetko. A cokolvek.
(btw tiez som si myslel ze zivot dokaze byt hocijaky a hocikde, co uz aj NASA potvrdila)
Najlepsie teorie su tie zalozene na fantazii, napr. ako nas mimozemstania stvorili ako symbol mieru medzi 2 civilizaciami, nosiacimi rozne hodnoty, ale ked sa to zvrtlo a zacali sme sa podobat viac na jednu stranu, tak ti druhy poslali na Zem svoje sluzobnictvo, ktorych symbolom je satan a volaju sa slobodomurari. Viac menej sposob zivota aky sa presadzuje teraz (uzivat si zivot, zit den akoby bol ten posledny, a pod.), Cirkev mala presadzovat zas smer druhej civilizacie, a teda tvrdo pracovat, zit podla prisnych pravidiel a cakat na smrt a posmrtny zivot v raji...
Alebo o tuneloch v podzemi, ktore pouzivali od obyvatelov Atlantidy, po Chupacabru (ci jak) az po neviem koho,
alebo vstupnych branach v jaskyniach do inych dimenzii. Napr. jedna sa nachadza v Cechach.

Inak vsimol si niekto ze cipova totalita od Vesmirnych ludi sa zacina naplnat? :smt059

Ale vaznejsie... Samozrejme nie uplne vsetko bolo presne tak ako nas to ucia.
Ved ked uz si zoberieme rozne prifarbenia a propagacie II. svetovej vojny.
Za socializmu sa ucilo o zachrane a velkej obetavosti Rusov,
ako chcel Hitler zlikvidovat okrem zidov aj Slovanov, a pod.
Teraz pocuvame ze Sovietske Rusko bolo na rovnakej urovni ako nacisticke Nemecko,
dokonca hadanie sa ci bolo este horsie... :roll: a velkej ulohe USA.
Podla mojho nazoru vojnu zavinila vo velkej miere zrada Ceskoslovenska,
zrada (pasivita) Polska a nazor nechat nahradit bolsevika nacizmom.
Teoria o tom ze bohate zidovske rodiny financovali holocaust aby sa tu potom hrali na uplakanych,
sa mi zda minimalne pritiahnute za vlasi.
To skor doba v ktorej ludia zo srdca nemaju radi zidov z vela dovodov, spolu s kombinaciou uplneho psychopata a magora, ktory este k tomu stofoval metamfetamin,
dokaze vytvorit ultra-magora, este ked si predstavime ako muselo rast Hitlerovo ego ked ho narod fanaticky miloval, musel sa citit ako poloboh. Potom sa uz lachko vyhladzuju narody.
Aj to o tom ako Sovieti pustili Hitlera tak daleko... Pardon, ale to je strasna hovadina. Preco by som sa mal hrat na niekoho kto dostal poriadne na hubu, a v poslednej chvili sa postavil a zacal vyhravat?
Ved predsa ak mozem tak nepriatela nakopem uz na hranici, a poslem priamo domov. Nech nie su pochybnosti o sile mojej, rezime, a pod...

1989 - tu je podla mna pravda inde. Nemam patent na rozum takze neviem ci to bolo riadene pomocou KGB a STB, aby uz neudrzatelny system rozkradli a ostali na vrchole. Alebo ci to bolo pomocou zapadnych sil a skupin,
no urcite to nebola seria nahod a spontánnych reakcii. Jedina spontanna vec v tej dobe bola Prazska jar a 1968, ktora bola zastavena, ale urcite nie 1989.
Tiez som sa raz rozpraval s jednym z studentskych lidrov, a o situacii pocas a po mi moc nadsene nerozpraval.
Okrem ineho hovoril ako sa rozpraval s Havlom, a neviem ako to uz presne bolo, ale nieco o tom ze sa smial o otazke o prezidentovy, ze ako vedel ze nim bude... (mozne bude aj to ze to trocha prehnal s alkoholom :mrgreen: ).
Nech to bolo hocijak, urcite tejto revolucii, ci uz u nas alebo inde nieco dopomohlo.
Skoda, verim tomu ze keby nam nepokazili 1968, tak sa mame skvelo... :)

Najvetsia hlupost je ta konspiracia o tom, ako uz niekolko stoviek rokov tahaju za nitky a buduju NWO stat.
O tom ako vsetko riadia, maju vsetko na svedomi. Hrozne sa to prehana.
A ak som tu tak dlho, tak vyuzijem hned na zaciatku ludsku hlupost, velke narody a spolocenstva a zacnem ich ovladat. Postupne ich spojim, a okolo Europy postavim obrovsky mur :) Ludu nahovorim ze za murom je priserne zlo, a mam kopu casu na utvaranie mentality a naroda akeho len chcem. A az budu moznosti, civilizacie v Azii, Afrike a Amerike vyhladim.
Nebudem cakat na niaky rok 2000 aby som to mal komplikovane...

Je jasne ze najmocnejsi a najbohatsi sa spolu stretavaju, urcite si aj pomozu, urcite je politika len divadlo,
a tiez je jasne ze jedneho dna bude svetovy stat. O tom vzdy niake imperium snivalo. Ci uz to ale bude vojensky, politicky, alebo ludi osvieti, urcite sa stane aj to ze tich hore ego a moc buchne na mozog a zacne to byt neznesitelne,
ale siet teorii o tom ako sa tu od cias kralov manipuluje a buduje nwo... Kto na toto prisiel? Ani by som sa necudoval keby z ludi co veria v tieto teorie nevznikla niaka fanaticka spolocnost alebo sekta.. :psssst:

A inak nemala tu uz byt III. Svetova vojna? Niak to meska! A nehovoril Iransky prezident o tom ako USA napadnu 2 arabske staty? Nic sa nedeje!
Najviac nemam rad konspiracie co predpovedaju nieco v kratkom case, clovek sa tesi a nic s toho...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pise sa nejak
8marosii8
Novice
Novice

[BLOG]Pravda vas oslobodí

Príspevok od používateľa 8marosii8 »

Čo si otom myslíte ?

Bilderberg , Iluminanti , Nový Svetový Poriadok , Korporacie , atď. Sú súčasťou na zjednotenie nášho sveta na prvý pohľad pekná myšlienka no v skutočnosti je to najväčšie zlo tejto doby. Dosiahnutím tohto cieľa sa staneme podriadený najväčším mocnostiam , dnešná doba je viac zotročená ako hocikedy inokedy na svete , ak to bude pokračovať budeme otroci tých, ktorý sú na špici pyramídy, ILUMINANTI.
bilder.gif
Iluminanti na špici pyramídy
(30.79 KiB) 302 stiahnutí
Chcú aby všetky vyspelé krajiny stratili suverenitu , tu je odpoveď aj na katastrofy počasia , teroristické útoky, atentáty ,atď. Pod týmito korporaciami stojí USA , Federálna banka , ktorých ovládajú práve ľudia najbohatčich rodin sveta ktorý sa nachádzajú v skupine BILDERBERG ! Majú na starosti systém HAARP , ktorý sa nachádza na aljaške. Podielal sa na zemetrasení na Haity , ktorý sa podiela na zaplavach v Pakistane , Číne či sucha v Rusku. A práve ony nariadili operáciu pod falošnou vlajkou tj. Pád WTC ( dvojičiek) . Dá sa o tom písať do nekonečna , to je len mala časť s toho aký je svet falošný a zlý ... Ak chcete vedieť viac čo by ste mali chcieť tak nájdete informácie na http://twsyf.blog.cz
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Re: [BLOG]Pravda vas oslobodí

Príspevok od používateľa j4nosik »

No fakt ci uz to je pravda alebo nie , nikto stym okrem vypisovania na net neurobil a nikdy neurobi , ludia tomu verit nebudu nepojdu do ulic a nezvrhnu centralnu banku , ludia to nevidia a kym neuvidia hmatatelny dokaz tak ani neuveria
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

:D

Myslím, že sa to nedá brať ako 100% - ná pravda a naviac mi takéto konšpirašné teórie prídu skôr ako výmysly (z veľkej časti) - proste tomu príliš neverím...
8marosii8
Novice
Novice

Chyba ja v nas ludoch lebo ak si povie každy tak ako ty janosik ... tak stym naozaj nič nespravime ... ale proste nejde len o vypisovanie kukni si filmi Zeitgest : The movie , alebo dvojku Zaitgest : dodatek .. a 25eho sa objavi po 2rokoch dalsie pokracovanie ... 15eho .. v bratislave .. košiciach .. banskej .. atd. budu tento film premierovat ...
Pilifo : podla teba to nieje pravda a že je to výmysel .. skus si najst dokument na pravdu o 11.sept. alebo ked pride ACTA ktora vidala projekt aby zrusili sukromne blogy a zacala kontrolovat vsetko vlada.. tym nam zoberu slobodu na nete ... ptm si možno uvedomiš že je to pravda ale už bude neskoro :) mýslim že su viac dôkazy vsetko zapada do seba ako kusky puzzla .. narozdiel od medii :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

je fakt divne ako kazdy jeden internetovy domased o tej supertajnej organizacii, co ovlada cely svet a vsetkych, vie dokonale vsetky detaily do uplnych malickosti... :lol:
8marosii8
Novice
Novice

no vidiš jak to je na internete sa širia najrýchlejšie informacie .. to by si mal ... nevediet a nwm cim sudis ze kazdy domosed ... ty mas kamery u kazdeho doma ? ... neje to len o internete ... robia sa hnutia .. 11.septembra v prahe ... skus si najst hnutie za pravdu o 11.zari .... proste je to nieco ako skupina Greenpeace ... ale v pohode berem každeho nazor na tuto temu nech je aky kolvek zly ... lebo každy clovek je taky ...a každy min. 6 vie o tomto probleme ... proste sme ich ovecky a rozmyslame presne tak ako ony chcu ... nwm comu verite vy ak su to media :D tak sa z vas smejem :D ...www.dokumentarni.tv
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Boze preco sa tu v pravidelnych cykloch objavuju podobni uzivatelia, ktori prave "odhalili obrovske tajomstvo" a chcu sa s tym podelit so svetom? Precitaj si celu temu, az potom spamuj.
slay
Addict
Addict

8marosii8 napísal:Čo si otom myslíte ?
Myslím si, že si ovca. Ovca v eufórii. To je presný termín. Zavádzam ho rovno aj v odbornej terminológii " Ovis in euphoria ". (Ďalej len OIE)
Napísať odpoveď