jDownloader pls help

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: jDownloader pls help

Príspevok od používateľa wladas »

diky brm presne to som potreboval
k+
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

wladas napísal:ale ja nechcem vypnut zachytavanie linkov zo share serverov
to ti vypne zachytávanie všetkého... A ak chceš niečo hodiť do fronty, tak stačí ctrl+v. takto to používam ja, a vyhovuje mi to

A teraz ja mám jednu otázku...
Mám nastavené že po stiahnutí mi to daný súbor rozbalí a po úspešnom rozbalení sa archív zmaže...
Keď je však archív zaheslovaný, logicky ho nerozbalí...

A práve som sa hral s vzdialeným ovládaním (viď príloha), a tam som si všimol password list, do ktorého si (ak som správne pochopil) človek nahádže heslá, a jdownloader ich potom skúša...

Neviete niekto kde tento list nájdem v programe? proste aby som si tam hodil heslo a program to rozbalil...
Prílohy
Bez názvu.png
wladas
Redeemer
Redeemer

mohol by si mi vysvetlit ako funguje to vzdialene ovladanie ked uz je o tom rec ?
dost zaujimava vecicka
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dunlop napísal:A práve som sa hral s vzdialeným ovládaním (viď príloha), a tam som si všimol password list, do ktorého si (ak som správne pochopil) človek nahádže heslá, a jdownloader ich potom skúša...

Neviete niekto kde tento list nájdem v programe? proste aby som si tam hodil heslo a program to rozbalil...
Áno, presne tak to funguje. Zoznam hesiel nájdeš:
Settings - Modules - Passwords & Logins - Unrar/Extract
Mám tam nahádzaných už asi 200 hesiel a furt si nájde to správne...

;)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

v doplnkoch si zapni JD webové prostredie, potom v nastaveniach pluginu si nastav port (ten by si mal mať otvorený v routri, a takisto ako výnimku vo firewalle), nastavíš si prihlasovacie meno a heslo (alebo prihlasovanie vypneš), reštartuješ program. Potom už stačí iba v prehliadači hodiť http://localhost:port/ samozrejme za dvojbodkou si dáš tebou nastavený port... Ak máš pevnú IP, tak nemáš problém.

//brm: paráda, ďakujem... k+
ešte taká drobnosť, asi to nijak nedostanem k hlavným tabom v hlavnom okne, že? :D
cool_point
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cool_point »

wladas napísal:
A teraz ja mám jednu otázku...
Mám nastavené že po stiahnutí mi to daný súbor rozbalí a po úspešnom rozbalení sa archív zmaže...
Keď je však archív zaheslovaný, logicky ho nerozbalí...

A práve som sa hral s vzdialeným ovládaním (viď príloha), a tam som si všimol password list, do ktorého si (ak som správne pochopil) človek nahádže heslá, a jdownloader ich potom skúša...

Ja keď hodím linky do JDownloadera, tak kde si nastavuješ (po kliknutí na balík) cestu kam to má uložiť, tak je tam možnosť heslo archívu, tam keď dáš heslo aktuálne k archívom, tak ti to aj rozbalí aj vymaže. Takisto ti to heslo uloží do listu a nabudúce ak nezadáš heslo archívu, tak bude skúšať všetky v zozname.

Ešte otázka akú verziu máš JDownloadera a takisto operačný systém? Ja mám 0.9.580 a OS Win7 x64.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

zahlcuje nejakym sposobom JDownloader aj upload? neviem prave, ci to s nim suvisi, ale za tie 2 dni, co mam zapnuty PC, som stiahol 7GB a uploadol az 4.5GB. na PC som nic vynimocne nerobil a urcite ziadnym sposobom som umyselne nic neuplodoval
brm
Darca
Darca

*****HERO*****.. bežne používam jDownloader na ťahanie z RS, netload, hotfile, megaupload.. občas fileserve, filesonic.... a zatiaľ som nepostrehol zvýšený upload.
wladas
Redeemer
Redeemer

vo filtry linkov sa neda pouzit nejaky prikaz nie na zakazanie ale opacne ?
napisal by som ktore servery maju byt povolene
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Napíšem teda sem.
Mám otázočku.

Keď si vložím do JDownloadera nejaké linky, normálne ťahám. Keď vypnem j Downloader a linky mi v ňom ešte ostali nedoťahané, že ich teda doťahám na druhý deň.
Keď zapnem jdownloadr znovu, linky ktoré nie sú doťahané mi samo nezačne ťahať hneď po prihlásení. Musím začať ťahať nejaký nový link. Je jedno aký, proste musím dojdownloaderu vložiť nejaký link aby začalo sťahovanie.

Rozumiete aký mám problém?
Dá sa to nejak vyriešiť? Alebo je to normálne?
Ďakujem

//ježiš ja som kretén... Ďakujem
brm
Darca
Darca

Settings - Basics - Download & Connections - Start Downloads on Startup - zaškrtni
pepuss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pepuss »

Ahojte mam taky problem.Bezne som stahovala cez j downloader. Vzdy mi linky stahoval naraz, Ale teraz zrazu mi ich stahuje po jednom nevie mi niekto poradit?
uz som ho aj preinstalovala a stale mi to robi.
Dakujem
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

v hlavnom okne dole máš "Max. Spoj.". Určite tam máš 1
pepuss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pepuss »

nie mam tam 17
Prílohy
JDownloader.JPG
Jofrey
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jofrey »

pepuss napísal:nie mam tam 17
Potvrdzujem, mne tiez dnom 1.Marca 2011 zacal na Fileserve Premium Jdownloader blbnut, aj ja mam zvolenych max. 8 suborov na tahanie, a aj tak mi zacalo z nicoho nic dnesnym dnom tahat len jeden subor, pricom este vcera 28.Februara 2011 mi to islo v poriadku, pri navolenych 8 suborov, mi tahal Jdownloader 8 suborov.Aj som preinstaloval Jdownloader a problem stale rovnaky.Skor by som tipoval, ze nieco dosrali na strane Fileserve

//autoeditácia príspevku (01 Mar 2011, 15:55)
Potvrdzujem, mne tiez dnom 1.Marca 2011 zacal na Fileserve Premium Jdownloader blbnut, aj ja mam zvolenych max. 8 suborov na tahanie, a aj tak mi zacalo z nicoho nic dnesnym dnom tahat len jeden subor, pricom este vcera 28.Februara 2011 mi to islo v poriadku, pri navolenych 8 suborov, mi tahal Jdownloader 8 suborov.Aj som preinstaloval Jdownloader a problem stale rovnaky.Skor by som tipoval, ze nieco dosrali na strane Fileserve
Flowy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Flowy »

existuje nejaky manual na napisanie scriptu pre reconnect?

rapidshare vyzaduje zmenu mac adresy aby som mohol stahovat - to robim cez router
ale modem mi povoluje len 2 mac co znamena ze ho potrebujem resetnut

a este co ma znamenat tento riadok
[[[DEFINE routername="Motorola Kabelmodem SBV5101"/]]]
tuto verziu modemu mam ale script mi ho nedokaze ani resetnut (kabelmodem je pravdepodobne nejaka nemecka verzia - kde najdem presny "routername")
Tomas506
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tomas506 »

zdravim mam problem z JDownloader vcera som ho naistaloval do pc mam win 7 64 bit vsetko mi slo pekne som si tahal a na druhy den rano ked som ho chcel spustit nereaguje klikam na ikonu a nic bol som aj v zlozke kde sa naistaloval a tiez tam nic nereagovalo neviem preco mi to nechce ficat na win xp mi to slo ako nic pls dake rady na spustenie
brm
Darca
Darca

Nemáš to už náhodou spustené... nespúšťa sa Ti to pri zapnutí Windowsu? Pozri system tray vpravo vedľa hodín, či tam nemáš ikonu..
Tomas506
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tomas506 »

nie vobec tam nic nie je akurat sa spusti daka java ktora mi vytazuje cpu na max 100 % tak co mam delat
nemsek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nemsek »

chcel by som sa spytat ci nevie niekto preco mi nechce ist pustit Jdownloader nainstalujem ho na win 7 home premium a proste mi ho nepusti a nenapise ziadnu chybu prosim pomoc

ak by niekto vedel prosim kontaktovat na [email protected]

dakujem
Napísať odpoveď