Dakujem a vek je 17 a 17
Zamotana hlava
-
MajklSpirit
Novice
Zamotana hlava
Caute chcel by som sa podelit tu s mojim problemom hadam mi budete vedet porozumet a poradit ... S Dievcatom chodim uz vyse 1 roka a proste vsetko klapalo uplne bez problemov(obcas bol nejaky ten dohovor ked sa okolo nej tocilo zopar chlapcov nic extra... je velmi pekna a to nehovorim len ja ... 174 cm , 55 kg , dlhe cierne vlasy , vysportovane telo sak to poznate ) no a problem je v tom ze ja som jej druhy chalana , predtym chodila s jednym pol roka ktory ju aj prvy krat vytr*kal a potom ju odkopol(pisal jej ze si myslel ze ked sa s nou vyspi tak sa zamiluje
dost funny clovek nemam ho moc rad aj ked je to kamarat s ktorym sa poznam dlho ) a teraz po 1,5 roku ktoreho nadavali na seba aky je kkt a aka je pi*a atd sak to poznate... Jednej disky na ktorej sme boli sa zacali spolu bavit (udobrila ich jej najlepsia kamaratka kedze sa tak dlho a velmi neznasali a vobec mi to ani nepovedali !!! Dozvedel som sa to z internetu) uz vtedy sa to zacalo cela moja ziarlivost ... Potom len pohlady,uskrny,pozdravenia z opacnej strany a aj z jej (so vsetkeho si robi srandu ten chalan je dost funny) ... Nejaky mesiac sme sa furt hadali a vycital som jej ako ho moze vlastne zdravit ked na seba hadzali tolku spinu a teraz akoze v pohode ? nechapal som ... Ziarlil som a bal som sa ze by sa k nemu vratila lebo pripadov ked sa vratili baby k byvalim a nechali svojich terajsich patrnerov poznam mnoho ... Posledna diska boli sme tam s babou , boli tam aj ji rodicia vsetko prebiehalo ako malo , pootm sa pozdravili a na druhy den jej napisal (zevraj pocul som aj to ze onu mu prva napisala ale to je uz jendo) ako sa ma a tak a ona mu z radostou odpisovala a hned si vymazavala spravy akoze aby som jej nerobil sceny keby som si to nahodou precital ale co cert nechcel neodhlasila sa na FB u mna takze som si to cital ... (Nebol to prvy pripadk ed sa zabudla odhlasit a pisala si s naj.kamaratkou ze ju to uz nebavi a boji sa ze bude chcet vyskusat nieco nove s niekym inym a tak a to som jej prepacil a aj napriek tym vetam co som cital som s nou ostal ) ... Potom som jej dal na vyber sa s nim bude bavit alebo ja s nou nebudem .. Posluchla vymazala si ho z priatelov , napisala mu ze mu nebude odpisovat ani rozpravat sa ... Len potom som sa o tom rozpraval s tatom dal mi par rad a povedal som jej ze je mi to jedno ci s nim sa bude rozpravat a bavit(nebudem jej zakazovat , predsa zakazane ovocie chuti najlepsie ... Neviem ci som spravil dobre alebo zle ... Nikdy som nebol na nikoho ziarlivy len na eho lebo viem ako ho velmi milvoala a co vsetko mu prepacovala ... takze sa pytam ze co mam robit ked sa zacnu spolu bavit mam to nechat tak alebo zas ziarlit ? ... Opakujem nikdy som jej nerobil scney kvoli inemu chalanovi iba kvoli tomu jej bbyvalemu ...
Dakujem a vek je 17 a 17
Dakujem a vek je 17 a 17
Re: Zamotana hlava
Mne to jednoducho nedá ťa nesprdnúť.. ako si si čo i len dovolil čítať jej poštu???? !!!!! nemyslíš že je to zásah do jej súkromia?
.. potom sa nečuduj že ťa naserú veci ktoré tam čítaš... prečo sa vy mladí nerozprávate o pocitoch, nebudujete dôveru.. a riešite to tak jak to riešite.. Mein Gott 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kafiatko - ...mala sa odhlásiť...keď je tupá tak to je jej problém...
ja ju neobraňujem...ale kolko krát sa stalo aj mne že som mala na nete cudzie konto, ktoré sa zabudlo odhlásiť, alebo tam ostalo uložené heslo..a nečítala som to .. už len v rámci toho, že možno to čo by som tam našla by neurobilo dobre...
-
MajklSpirit
Novice
Lenze ja som taky typ cloveka co musi vedet takmer uplne vsetko ...
...
-
Janio
Zablokovaný
Kafiatko, ale to je tvoja vec... Ak napr. pridem do kaviarni a tam sa niekto neohlasi tak mu to citat nebudem... ale ked na mojom PC tak to je jej vec... ked je tupa. Aspon vie nacom je (neschvalujem to, ale to ze sa neodhlasi je vazne demence...)
A este to si povies ze nebudes ziarlit a nebudes ? Nechaj sa prekvapit co ti ukaze cas... Ked si vyberie jeho posli ju do ahoj
A este to si povies ze nebudes ziarlit a nebudes ? Nechaj sa prekvapit co ti ukaze cas... Ked si vyberie jeho posli ju do ahoj
kašlite na to či je správne či ejj čítal poštu alebo nie... keby to robil bežne tak by to bolo blbé, ale pokiaľ mal podozrenie že je ich vzťah ohrozený a tam by našiel vysvetlenie tak je to OK. účel svätí prostriedky 
majkl neviem ako dlho si s ňou a či ti ten jej bývalý a tak veľmi strašne vadí, ale skús jej dať ultimátum že buď ty alebo on. pokiaľ sa s tebou rozíde tak si sa práve zbavil blbej káči čo si ťa nevie vážiť a čo by ťa neskôr odkopla tak či tak (predstavi si že ti o nejaké 2-3 roky povie "nie" keď za ňou dojdeš so snubným prsteňom). pokiaľ povie že ty a s ním naozaj preruší kontakt tak jej na tebe záleží viac než iných chalanov a má ťa naozaj rada.
možno dosť radikálne riešenie, ale čokoľvek iné je len tápanie v neistote.
majkl neviem ako dlho si s ňou a či ti ten jej bývalý a tak veľmi strašne vadí, ale skús jej dať ultimátum že buď ty alebo on. pokiaľ sa s tebou rozíde tak si sa práve zbavil blbej káči čo si ťa nevie vážiť a čo by ťa neskôr odkopla tak či tak (predstavi si že ti o nejaké 2-3 roky povie "nie" keď za ňou dojdeš so snubným prsteňom). pokiaľ povie že ty a s ním naozaj preruší kontakt tak jej na tebe záleží viac než iných chalanov a má ťa naozaj rada.
možno dosť radikálne riešenie, ale čokoľvek iné je len tápanie v neistote.
-
MajklSpirit
Novice
No ona s nim prerusila kontakt ... ja som jej dal na vyber bud ja alebo on a ona si vybrala mna ... Len mne zas tato vravel ze to neni dobre davam jej prikazy a zakazy lebo potom aj tak to nakoniec spravy a povedal som jej ze mi je to nakoniec jedno ci sa s nim bude bavit alebo nie ... tak preto len chcem vedet ako mam reagovat .
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Rob to co robis teraz. Nezakazuj jej nic. Ono ziarlit budes tak ci tak, toho sa nezbavis...raz sa bojis, ze o nu prides, tak sa bojis. To je podla mna, nech si vravi kto co chce, normalne. Hlavne sa do toho viac neobuvaj a nechaj to plavat. Skus tu ziarlivost v sebe potlacit. To myslim tak, aby to ona nepostrehla, aby necitila, ze zakazdym, ked si s nou je to ine LEBO...
Ono je tam vzdy sanca, ze ta necha, no budes si nad tym lamat hlavu? Ked sa rozhodne ist za nim, tak ty jej v tom nezabranis. Ja vravim: ""Laske" sa je zbytocne stavat do cesty, lebo ak povie, ze ta nelubi a lubi ineho, tak ty s tym nic nenarobis a ak ju mas naozaj rad, tak ju nechas ist". A nech ti je aspon akou takou utechou, ze ak sa vrati k tomu blbcovi, tak sa jej pravdepodobne stane to iste co pred tym, pretoze ludia sa nemenia a pride plakat k tebe. Maj to na pamati.
Ono je tam vzdy sanca, ze ta necha, no budes si nad tym lamat hlavu? Ked sa rozhodne ist za nim, tak ty jej v tom nezabranis. Ja vravim: ""Laske" sa je zbytocne stavat do cesty, lebo ak povie, ze ta nelubi a lubi ineho, tak ty s tym nic nenarobis a ak ju mas naozaj rad, tak ju nechas ist". A nech ti je aspon akou takou utechou, ze ak sa vrati k tomu blbcovi, tak sa jej pravdepodobne stane to iste co pred tym, pretoze ludia sa nemenia a pride plakat k tebe. Maj to na pamati.
No chyba je už len to, že najprv jej povieš niečo a potom presný opak. Takto si u nej ten "prirodzený rešpekt" nezískaš, lebo meníš názory častejšie ako ponožky a to neni bohviečo. Keď už si sa chcel rozhodnúť buď pre úplny zákaz jej akéhokolvek styku s tým chalanom, tak si to tak mal nechať a nie to po čase zmeniť... Ja som tiež niekedy neni tri krát spokojný, keď sa moje dievča stretáva s niekym, koho napr. nemusím a podobne. Ale tak pokúsim sa jej podať nato svoj pohľad a názor, aby vedela, čo si o tom myslím a aby sa podla toho aj patrične zachovala, lebo je to o dôvere a tolerancii...
Presne!Zakazmi a prikazmi este nikto nic nedocielil.Ak ju to taha k tomu druhemu cestu k nemu si najde.S.T.E.A.L.T.H napísal:Rob to co robis teraz. Nezakazuj jej nic. Ono ziarlit budes tak ci tak, toho sa nezbavis...raz sa bojis, ze o nu prides, tak sa bojis. To je podla mna, nech si vravi kto co chce, normalne. Hlavne sa do toho viac neobuvaj a nechaj to plavat. Skus tu ziarlivost v sebe potlacit. To myslim tak, aby to ona nepostrehla, aby necitila, ze zakazdym, ked si s nou je to ine LEBO...
Inak majkl,nie je nic zle,ak si spolu dvaja sadnu vyjasnit si par veci,tak ako nie je na tom nic zle,ak svojemu dievcatu das jasne najavo,ze ta to uz unavuje a nech si rozmysli co vlastne chce-Ale inak ma tvoj tato" pravdu:)
-
manager666
Star
Moja rada je:
Bud taky, akeho ta miluje, spravaj sa tak, aby si povedala "pre toto ho milujem" a nechaj jej volnost, ziadne zakazy k nicomu dobremu nikdy neviedli...
Bud taky, akeho ta miluje, spravaj sa tak, aby si povedala "pre toto ho milujem" a nechaj jej volnost, ziadne zakazy k nicomu dobremu nikdy neviedli...
-
audiotrack
VIP
to si jej teda moc na výber nedalMajklSpirit napísal:... Potom som jej dal na vyber sa s nim bude bavit alebo ja s nou nebudem ..
inak povedané: nemala dôverovať svojmu priateľovi?Grim napísal:kafiatko - ...mala sa odhlásiť...keď je tupá tak to je jej problém...
ja byt tebou si teraz zistim ci mu zase zacala pisat ked si jej to dovolil
ked si jej dal zakaz si s nim pisat tak si s nim nepisala, no ked si jej dovolil a zacala mu hned pisat tak asi bude nieco ne dobre
-
MajklSpirit
Novice
Uvidime ci si zacnu hned pisat ... v piatok vonku ho stretavam kazdy vecer a tak isto aj diska bude baba oslavuje meniny takze urcite jej bude gratulovat takze neviem dam vedet vsetko co a ako dopadlo 
-
Kamilgxk
Medium Expert
jednoducho ultimatum : bud budes somnou a nebudes si snim ani pisat ani nic alebo koncim s tebou!
ked je ti prednejsie "priatelstvo snim ako vztah somnou nech sa paci" a uvidis co ti odpovie
kazda odpoved je dobra odpoved bud si ju ziskas alebo ju stratis ale nestratis nic a co by trebalo stat
ked je ti prednejsie "priatelstvo snim ako vztah somnou nech sa paci" a uvidis co ti odpovie
kazda odpoved je dobra odpoved bud si ju ziskas alebo ju stratis ale nestratis nic a co by trebalo stat
neviem teda odkial si, mozno tam mate len jednu disku a je to jedina mozna zabava, ale ja by som nechcel chodit na miesta kde su byvali mojej holky alebo kde su moje byvale
to ultimatum bolo v pohode podla mna, je totiz rozdiel medzi prikazom a ultimatom(pri nom sa prave musi rozhodnut, pri prikaze ziadne rozhodnutie nerobis)
pretoze to nieje fer k tebe a za blbca budes nakoniec len ty ked si to nechas, treba mat svoju hrdost a nenechat so sebou zametat
to ultimatum bolo v pohode podla mna, je totiz rozdiel medzi prikazom a ultimatom(pri nom sa prave musi rozhodnut, pri prikaze ziadne rozhodnutie nerobis)
pretoze to nieje fer k tebe a za blbca budes nakoniec len ty ked si to nechas, treba mat svoju hrdost a nenechat so sebou zametat
-
axxis
Addict
ak ma zenska umysly na to, ze Ta podvedie tak je podla mna dovera absolutne irelevantnaaudiotrack napísal: to si jej teda moc na výber nedal![]()
inak povedané: nemala dôverovať svojmu priateľovi?