Google Android OS
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
platis len za prenesene data
-
seth82
Darca
Tak aby som to tu oživil - dobrá správa pre vlastníkov Galaxy S, začína sa distribúcia Froya
Neviem, ako je to so Slovenskom, ale v škandinávskych krajinách už je, v UK bude začiatkom budúceho týždňa a postupne to prejde celým svetom. Takže konečne sme sa dočkali...
Pri Samsung spica zadrziaval slovensky Samsung update Androidu dobrych par mesiacov (maju ho uz vobec?), takze pozor, aby si to nezakrikol.
Skoda, ze si Google nechava demolovat svoj OS tymi idiotmi, keby bol vanilla Android povinny a Google zodpovedny za distribuciu updatov, tak by to bolo hned o triedu lepsie.
Skoda, ze si Google nechava demolovat svoj OS tymi idiotmi, keby bol vanilla Android povinny a Google zodpovedny za distribuciu updatov, tak by to bolo hned o triedu lepsie.
-
seth82
Darca
Neboj, nezakríkol. Na XDA Developers to sledujeme už druhý deň, update je fakt vonku, poznám zopár ľudí zo Švédska a Fínska, ktorí ten update už majú. No a existuje už aj veľmi jednoduchý spôsob, ako dostať tento update aj do telefónov z iných krajín - Registry Hack, v ktorom sa proste oblbne Samsung Kies a ten si bude myslieť, že som vo Švédsku a spraví mi update
Takže žiadny planý poplach. No a čo sa týka slovenského Samsungu, tak to netuším a ani ma to netrápi
Pravdepodobne dnes taktiež spravím reg hack a dám si tam pekne oficiálne Froyo, pretože O2 niečo splietali v tom zmysle, že po vydaní Samsungom to budú ešte oni testovať. Takže radšej prežijem bez bloatware a budem tam mať pekne oficiálnu a čistú distribúciu priamo od Samsungu...
No jasne, neoficialne tam dostanes snad aj honeycomb pred vydanim
Ale zase nie kazdeho bavi sparanie sa v mobile a radi si uziju oficialne riesenie bez opletaciek. Minimalne mna by ukrutne potesilo "day one" oficialne riesenie, keby som mal Android telefon.
-
seth82
Darca
Pozor. To nie je root
To je normálne oficiálny upgrade, iba s tým rozdielom, že nebude pochádzať priamo od môjho operátora, ale rovno od Samsungu. Undbranded, čistý, bez bordelu (hoci pravda je, že O2 žiadne svinstvá do Galaxy nevopchali, videl som ale ten telefón od Vodafone a to bol totálny grc, demá hier, ktoré sa nedali odinštalovať a podobne), takže nestratíš ani záruku, ani nič. Je to len zmena v registroch, kde oblbneš Kies, že si v inej krajine, ako v skutočnosti si...V mobile sa vôbec špárať netreba, edit v registroch trvá asi 30 sekúnd a nie je to nič zložité...
Poviem vam ukuchtene androidy z XDAcka su ovela lepsie ako oficialne ja som jeden dostal do HD2jky (a ze aky spatny telefon s WinMo
) a je to super dokonca je na tom vykonovo najlepsie zo vsetkych fonov.
A este ak sa vas mozem spytat ake aplikacie pouzivate a ktore su dobre? ja pouzivam taskiller, gStrings, BatteryWatc, MP3 Music Download, Winamp a z hier Paper toss, Angry Birds, Alchemy.
A este ak sa vas mozem spytat ake aplikacie pouzivate a ktore su dobre? ja pouzivam taskiller, gStrings, BatteryWatc, MP3 Music Download, Winamp a z hier Paper toss, Angry Birds, Alchemy.
-
seth82
Darca
Je jasné, že custom ROMs sú o dosť lepšie, ako tie stock, predsa sú upravované a sú aplikované lagfixy ako VooDoo a podobné finty. Takže tak. A príliš si nefandi, Samsung Galaxy S robia s custom ROMs aj 2300 bodov na QuadrantStandart, plus, celý benchmark je optimalizovaný na procesory SnapDragon, to sa už pár krát diskutovalo...No a aké aplikácie používame? Klikni si na predchádzajúcu stranu a uvidíš.
Sleduj, Galaxy S:
Sleduj, Galaxy S:
nvm čo sa tu všetci predbiehate benchom ako keby si merate kto ma vačší ......
ja ti tu kludne dam aj bench.. s DHD nad 3000 a kčomu to je ? ty rozdiel pri používani mob. nespoznaš takže nvm čo sa tu hadate
ku teme: Android je určite naj. multimedialny OS ktory je teraz na trhu a kedže Google je Google tak neni očom
ma ešte svoje chybyčky krásy ale stale je to new OS takže mu to prepáčime
ku jeho konkurentom by som priradil iOS ktory ale premna neponuka taku škálu možnosti ako Android ale zas iOS je jednoduchši (premna nudný )
aj BADA by bola dobry super pre iOS a Android ale samsung na BADU sere a to robi riadnu chybu ale čouž ja som vždy vravel že šikmeoči su dementi
ja ti tu kludne dam aj bench.. s DHD nad 3000 a kčomu to je ? ty rozdiel pri používani mob. nespoznaš takže nvm čo sa tu hadate
ku teme: Android je určite naj. multimedialny OS ktory je teraz na trhu a kedže Google je Google tak neni očom
ma ešte svoje chybyčky krásy ale stale je to new OS takže mu to prepáčime
ku jeho konkurentom by som priradil iOS ktory ale premna neponuka taku škálu možnosti ako Android ale zas iOS je jednoduchši (premna nudný )
aj BADA by bola dobry super pre iOS a Android ale samsung na BADU sere a to robi riadnu chybu ale čouž ja som vždy vravel že šikmeoči su dementi
-
seth82
Darca
My sme sa nevadili a nepredbiehali, tie benchmarky boli iba doplnením diskusie. Takže klídek :3 A na DHD určite 3000 nespravíš, keďže SGS je ešte furt hardvérovo najvýkonnejšia kraxňa na trhu, nehovoriac o Google Nexus S s Gingerbreadom (ktorý je v podstate mierne upravený Galaxy S). Android má ešte furt dosť múch a ešte furt treba počkať nejaký ten rok, aby sa dopracoval k dokonalosti...
-
PACO8
Light Professional
Kedze tu je tema o Androide, myslim ze sem mozem zaradit aj otazku na Market.
Prihlasil som sa na priatelkinom mobile do Marketu so svojim gmail mailom pre stiahnutie jednej aplikacie. Teraz ma uz aj priatelka svoj mail a chcel by som ho zmenit, ale ako? Da sa to vobec? Hladal som to po celom nete a bezvysledne...
Dakujem
Prihlasil som sa na priatelkinom mobile do Marketu so svojim gmail mailom pre stiahnutie jednej aplikacie. Teraz ma uz aj priatelka svoj mail a chcel by som ho zmenit, ale ako? Da sa to vobec? Hladal som to po celom nete a bezvysledne...
Dakujem
-
manager666
Star
Nastavenia - Synchronizácia údajov
Staré konto vymažeš a jednoducho pridáš nové google konto.
(z Androidu 2.1)

Staré konto vymažeš a jednoducho pridáš nové google konto.
(z Androidu 2.1)
-
seth82
Darca
K, v tom prípade vzhľadom na oveľa výkonnejší hardware bude mať "nadupaný" Nexus S 2x toľko...(hoci je známy aj fakt, ze Quadrant Standard viac vyhovuje Snapdragonom...) Hlavne ak si vezmeme do úvahy fakt, že koľko dali týpci na staručkom Droide X Alebo možno aj trepem, keďže pozerám, že týpci nakopli DHD až na 1,8GHz, čo je celkom slušné vzhľadom na to, že to má ešte aj Adreno 205...Takže možno je aj Galaxy S výkonovo prekonaný...Ale to je na dlhú diskusiu, viď fórum XDA developers...
Čítal som to tu tak zbežne,tak dúfam že sa nebudem opakovať. Mám HTC Desire a s Androidom som ùplne spokojný,ešte k tomu Froyo update,no parádička. Aj keď nie som z tých čo by platili za apps/hry,tak dúfam že čoskoro bude možnosť kúpi cez market aj na Slovensku. Momentálne som ale narazil na parádne fórum ohľadom telefónov,takže som odskúšal hádam všetky nové HD hry od EA alebo Gameloftu.(v prípade záujmu pošlem cez SS ktorú chcete).
Myslím že tento OS má budúcnosť a preto som si aj po dlhom rozhodovaní medzi HTC Desire a HTC HD2 vybral práve Desire čo určite nebudem ľutovať
Taktiež ak by mal niekto záujem poradím apps,alebo hry,nemyslím že to tu patrí... Ak by mal ale niekto nejakú vychytanú app,tak poprosím SS
Myslím že tento OS má budúcnosť a preto som si aj po dlhom rozhodovaní medzi HTC Desire a HTC HD2 vybral práve Desire čo určite nebudem ľutovať
Taktiež ak by mal niekto záujem poradím apps,alebo hry,nemyslím že to tu patrí... Ak by mal ale niekto nejakú vychytanú app,tak poprosím SS
-
Nadeo
Guru wannabe
Nechcem ta sklamat ale HD2 je dost vykonnejsi fon ako desire, android bol na neho portnuty uz davno...
ano ale aj omnoho drahši respektive v cene DHD ktore je o zhruba 40€ drahšie ale vo všetkych parametroch lepšie
-
Nadeo
Guru wannabe
GalaxyS je vykonovo uz davno prekonane...seth82 napísal:K, v tom prípade vzhľadom na oveľa výkonnejší hardware bude mať "nadupaný" Nexus S 2x toľko...(hoci je známy aj fakt, ze Quadrant Standard viac vyhovuje Snapdragonom...) Hlavne ak si vezmeme do úvahy fakt, že koľko dali týpci na staručkom Droide X Alebo možno aj trepem, keďže pozerám, že týpci nakopli DHD až na 1,8GHz, čo je celkom slušné vzhľadom na to, že to má ešte aj Adreno 205...Takže možno je aj Galaxy S výkonovo prekonaný...Ale to je na dlhú diskusiu, viď fórum XDA developers...
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, android na nom slape ako hodinky. ziadne lagy, problemy s baterkou ani konektivitou. zatial funguju 100%tne vsetky apps co som skusal. teraz uz cakam na gingerbreadNadeo napísal:Nechcem ta sklamat ale HD2 je dost vykonnejsi fon ako desire, android bol na neho portnuty uz davno...
-
seth82
Darca
Veď som písal, že asi trepem. A čímže je to dávno výkonovo prekonané?Nadeo napísal:
GalaxyS je vykonovo uz davno prekonane...