Zalubeny-problem.
Zalubeny-problem.
edit...
Re: Zalubeny-problem.
No, mal by si konať rýchlo, kým ťa nepredbehne tvoj kamarát. Najlepší kamarát. Stratiť nemáš čo, keďže sa vôbec nepoznáte, skús sa jej iba prihovoriť, že keď už sa tak častejšie stretávate, tak sa opýtaj, kam ona chodí do školy, aspoň ako sa volá a potom už sa to nejako rozbehne, dôležité je, aby si ju na prvý krát zaujal. Ak má aj ona o teba záujem alebo sa jej teda páčiš, tak to zistíš, uvidíš, či ti odpovedá len tak roboticky, že čo už, keď už si sa opýtal... Ale rozhodne nečakaj dlho, lebo niekto môže byť rýchlejší, ako ty a to by ťa mohlo mrzieť viac...
No ved to "prihovorenie" je premna nocna mora. Proste viem ze by som to mal urobit ako prvy,tiez viem ze dlho sama nebude... ale proste lahko sa to prevas cita,lebo nieste ja. proste nato nemam dovahu. A to moze zapricinit aj to velke sklamanie. No...
Pozri. Za dva týždne sa tá baba bude lúčiť pred odchodom autobusu dlhým, nekonečným bozkom s nejakým chlapcom. Chceš mať potom ten pocit, že si to ani len neskúsil a že "čo keby..."? Uvedom si naozaj jednu vec. A to, že nemáš naozaj čo stratiť. Pretože ste ešte neni ani kamaráti, prakticky sa vôbec nepoznáte. Takže ak ti to s ňou nevyjde alebo ak náhodou zistíš, že nie si jej typ, tak to bude určite lepšie, ako keby si si mal potom trieskať hlavu o stenu, že prečo si to neskúsil.
Tak timto komentarom si ma trocha povzbudil,urcite popremyslam. Len dufam ze tvoje slova sa nenaplnia
Inak zaudol som napisat,ze mam kamaratku,ktora mi povedala,ze kludne sa jej spita ci ma nejaky ten internetovy kontakt. Tak zajtra ju poprosim nech to urobi. Ked nebude mat,alebo jej neda,tak ja sa budem snazit sam seba prekonat. Lebo stim dlhym bozkom pred autobusom...radsej sa strapnim na tych par sekund,nez stim zit dlhe dlhe roky.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
určite to nerieš cez internet. Budeš ešte za väčšiho zbabelca než si teraz. Nazbieraj odvahu. Veď nemáš čo stratiť. Ani sa nepoznáte, tak keď povie nie, tak sa nič nezmení. Dobre viem aký je to pocit, vždy sa očakáva od chalana ten prvý krok a dobre si spomínam ako som ja tú odvahu v sebe musel hladať. A čo s kamarátom? Keď budete starší tak sa na tomto budete dobre zabávať. Možno vás to rozháda, ale isto nie na celý život
-
Grim
Darca
...ako hovorí audio, nerieš to cez internet, ale osobne...minimálne to zoznamovanie...napadlo ma, že by si jej mohol obsadiť miesto v autobuse a keď nastúpi, tak jej rukou zablokuješ cestu a povieš jej že si jej obsadil miesto a keď chce, môže si prisadnúť...ak si prisadne, hneď! sa jej opýtaj niečo, napr. kam chodí do školy, že ju často vídavaš atď...nenechaj stáť reč, lebo čím dlhšie budeš otálať, tým horšie sa ti bude komunikácia nadväzovať...a samozrejme sa nezabudni hneď predstaviť (môžeš aj ruku podať)...no a daľej už je to len o improvizácii a o rozvíjaní komunikácie...hlavne v tej posadnutosti spravenia dobrého dojmu si nezabudni zapamätať jej meno, lebo ak je normálna, bude sa dať podľa neho vyhľadať aj na FB a nepotrebuješ pomoc kamošky...
-
javatar
Hardcore addict
grim ma pravdu
ved sa nepoznate tem na prvy rozhovor je kopa
napr.
1. cestujem s tebou kazdy den a ani neviem kto si (da sa to uhrat na to, ze je lepsie cestovat vo dvojici, pokecat a bla bla bla)
2. skola -> tema o ktorej sa nehorazne dobre rozprava
3. hobby
4. sport
5. bulvar
atd.
nesnaz sa nasilu robit dobry dojem ani zo seba nerob nieco co nie si - viac tym pokazis ako ziskas a koli zene sa neoplati pretvarovat
bud uvolneny a smelo do toho
a rozhodne sa viac snaz komunikovat osobne ako cez net -> tvoje sance tym podstatne stupnu
GL&HF
ved sa nepoznate tem na prvy rozhovor je kopa
napr.
1. cestujem s tebou kazdy den a ani neviem kto si (da sa to uhrat na to, ze je lepsie cestovat vo dvojici, pokecat a bla bla bla)
2. skola -> tema o ktorej sa nehorazne dobre rozprava
3. hobby
4. sport
5. bulvar
atd.
nesnaz sa nasilu robit dobry dojem ani zo seba nerob nieco co nie si - viac tym pokazis ako ziskas a koli zene sa neoplati pretvarovat
bud uvolneny a smelo do toho
a rozhodne sa viac snaz komunikovat osobne ako cez net -> tvoje sance tym podstatne stupnu
GL&HF
Nad internetom, sms teraz ani nerozmyslaj.puma19944 napísal:No ved to "prihovorenie" je premna nocna mora. proste nato nemam dovahu. A to moze zapricinit aj to velke sklamanie. No...
Ked sa najblizsie stretnete, dolezite je aby si sa za nou vybral ihned ako ju uvidis, bez rozmyslania.
Vtedy mas totiz (paradoxne) najvacsiu sancu ze nieco neposeries (za kratky cas sa v tebe nestiha nahromadit taky velky strach z oslovenia/odmietnutia ako keby si na nu len dlho cumel a hromadilo sa to v tebe - "Co ak toto... co ak hento..., radsej za nou nepojdem..., neni zase az taka pekna... atd). Jednoducho tieto pocity, kvoli ktorym by si to mohol posrat sa v tebe nestihaju za kratky zas nahromadit.
Ked ju uz oslovis, nebud jak mrtvola
Este k tomu ze o com sa vypravat. Necital som to tu cele, ale ak ju stretavas na zastavke na ceste do skoly, tak sa jej pri osloveni spytaj na nieco co mate spolocne a co by mohlo byt vtipne a rozosmiat ju. Napr. nieco ohladom vasej konkretnej skoly (Napr. ci ma na hodinach tiez tu senilnu matikarku s obrovskym fialovym harom atd).
Ak vravis ze mas velky strach a hambis sa, tak sa na zaciatku skor pytaj.
Tak dik za nazory a rady. Ja to skusim. Potom sa ozvem ze ako to dopadlo. 
Len aby odpoved nebola typu: "jj, to je moja teta"lucas napísal:(Napr. ci ma na hodinach tiez tu senilnu matikarku s obrovskym fialovym harom atd).
Ak sa bojis ju oslovit, tak vzdy ked sa uvidite, povedz jej len AHOJ. To pre zaciatok staci. Vzdy ked sa uvidite : na zastavke, v skole, pri odchode domov. Popripade mozes pridat tie klasicke otazky typu : (v skole) co ma za predmet atd. Nemusis jej hned vyznavat lasku a pytat od nej tel. cislo pripadne FB, Skype. Ak sa pacis aj ty jej, tak bude spolupracovat, neboj sa. A na tvojom mieste by som zacal sim skor, pretoze ked sa budete po sebe len usmievat, tak to daleko nepovedie. Tiez som mal "autobusovo-zastavkovu lasku" 
-
Grim
Darca
IKARUS?energy00 napísal:Tiez som mal "autobusovo-zastavkovu lasku"
Ak uz vopred vies, ze budes napriek vsetkemu citit neprekonatelny problem ju oslovit, tak sa po ceste na zastavku "rozohrej" aspon na 2 cudzich okoloiducich.
Proste sa spytaj uplne cudzich ludi napr. na to kolko je hodin, alebo ako sa dostanes na ulicu XYZ a dovi,dopo. Najlepsie ak to budu baby (lebo z nich mas evidentne najvacsi strach), mozu to byt kludne baby ktore normalne nie su vobec tvoj typ, alebo to moze byt nejaka stara pani.
Ide len o to, aby si si podvedome uvedomil ze na komunikacii s cudzimi ludmi nic nie je a zaroven sa rozhovoril.
A ked dojdes na zastavku pojde vsetko ako po masle. Ak tam teda ona bude
Proste sa spytaj uplne cudzich ludi napr. na to kolko je hodin, alebo ako sa dostanes na ulicu XYZ a dovi,dopo. Najlepsie ak to budu baby (lebo z nich mas evidentne najvacsi strach), mozu to byt kludne baby ktore normalne nie su vobec tvoj typ, alebo to moze byt nejaka stara pani.
Ide len o to, aby si si podvedome uvedomil ze na komunikacii s cudzimi ludmi nic nie je a zaroven sa rozhovoril.
A ked dojdes na zastavku pojde vsetko ako po masle. Ak tam teda ona bude
No z dievat strach nemam.Mne problem nerobi ozvat sa k nejakemu cuzdiemu dievcatu,ci kamoske. Ale tu ide o nieco ine. Ju neberiem ako ostatne dievcata,ale nieco viac.
chapes.
ale no, nepreháňaj. Je to takisto dievča ako každé iné, či už je to kamarátka alebo frajerka. Ak vravíš, že nemáš problém sa prihovoriť hocijakej babe, tak nemôžeš mať problém ani s ňou. Alebo skôr to musíš prekonať, potlačiť to v sebe, že chceš s ňou niečo viac a správať sa tak, akoby to bola len obyčajná baba. Ešte predsa ani nepoznáš jej meno, tak sa nemáš čoho hanbiť. Svet patrí odvážnym a ženské zvlášť. Ak to nevyjde, jednoducho zmeníš autobus a budeš chodiť iným. Dôležitá je prvá veta, oslovenie a tým aj nadviazanie rozhovoru. Nemusí to byť nič kreatívne. Aj keď sa jej len spýtaš, koľko je hodín, tak je to lepšie ako nič.
-
Fabo
Hardcore addict
IMHO si uz jednu sancu premrhal... hovoris ze si sadla k tebe v autobuse, vtedy si mohol jednoducho zacat "Ahoj ja som puma" a bolo by. Teraz sa ti da povedat len jedno - zbytocne necakaj. Vymysli si hocaku blbost, ze si si zabudol hodinky tak by si sa chcel spytat kolko je hodin a tak. Ked uz nic ine, tak sa jej aspon predstav a zisti ako sa vola. Potom uz budes moct zacat konverzaciu na roznejsie temy, nevyznie to tak blbo. (napr. ked ju par dni neuvidis, tak sa jej spytas ze ci bola chora a tak)
Ste prvaci na strednej, ked nic ine mozete sa velmi rozsiahle bavit o tom kam chodite, kto vas uci, ci nemate nahodou spolocnych znamych, ako si zvykate na novu skolu... vyuzi to.
Ste prvaci na strednej, ked nic ine mozete sa velmi rozsiahle bavit o tom kam chodite, kto vas uci, ci nemate nahodou spolocnych znamych, ako si zvykate na novu skolu... vyuzi to.
-
Grim
Darca
...no neviem, či v dnešnej dobe je ešte normálna otázka "koľko je hodín?"...každý má mobilný telefón, prípadne ešte aj hodinky na ruke...
heh no s autobusovými osloveniami sa mi spája jedna trápna príhoda čo sa mi stala - ale nejdem celé písať aby som ťa nedemoralizoval... 
ak pôjdete spolu v buse a všimneš si že po tebe pokukáva tak skús vystúpiť s ňou na rovnakej zastávke a spýtaj sa jej či ju môžeš odprevadiť. nepovie nie, nemá prečo (pokiaľ nemáš dve hlavy
) na blbosti typu koľko je hodín zabudni, je to také staré klišé že až...
všímaj si nejaké veci čo hovoria nejak o nej - napríklad mikina nejakej hudobnej skupiny a zvrtni tému na to... napríklad ak má mikinu Tarja Turunen tak ju oslov s úsmevom "čau Tarja"... a neraz som videl že na školských taškách mávajú baby zavesené kadejaké mini zvieratká alebo iné blbosti, ak bude mať niečo také tak začni s úsmevom riešiť napríklad či "neni mackovi zima" atď... ukáž sa ako milý chalan, keď troška "roztopíš ľady" tak to pôjde samé
...a pokiaľ to nevýjde, tak budeš mať vtipnú príhodu ktorú budeš môcť kamošom rozprávať pri pive
a ak sa veľmi hanbíš tak skús ten fejsbúk. ak nájdeš jej profil tak si ho omrkni nech vieš o čom cca máte kecať, ale zase sa nejak neprezraď že o nej máš už dačo naštudované, nech nevyzeráš ako nejaký šmírujúci úchyl
ak pôjdete spolu v buse a všimneš si že po tebe pokukáva tak skús vystúpiť s ňou na rovnakej zastávke a spýtaj sa jej či ju môžeš odprevadiť. nepovie nie, nemá prečo (pokiaľ nemáš dve hlavy
všímaj si nejaké veci čo hovoria nejak o nej - napríklad mikina nejakej hudobnej skupiny a zvrtni tému na to... napríklad ak má mikinu Tarja Turunen tak ju oslov s úsmevom "čau Tarja"... a neraz som videl že na školských taškách mávajú baby zavesené kadejaké mini zvieratká alebo iné blbosti, ak bude mať niečo také tak začni s úsmevom riešiť napríklad či "neni mackovi zima" atď... ukáž sa ako milý chalan, keď troška "roztopíš ľady" tak to pôjde samé
...a pokiaľ to nevýjde, tak budeš mať vtipnú príhodu ktorú budeš môcť kamošom rozprávať pri pive
a ak sa veľmi hanbíš tak skús ten fejsbúk. ak nájdeš jej profil tak si ho omrkni nech vieš o čom cca máte kecať, ale zase sa nejak neprezraď že o nej máš už dačo naštudované, nech nevyzeráš ako nejaký šmírujúci úchyl