Fallout: New Vegas
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fallout: New Vegas
s AP je mi to jasne. ale este sa mi nepodarilo najst v tom system. ked napriklad strielam z 9mm pistole tak z AP bodov mozem strelit minimlane 4x. ale niekedy vystreli raz, niekedy dvakrat a nedosiel som nato podla coho urcujem pocet striel. takze cim viac krat kliknem na tu cast tela tym viac krat vystreli? musim to odskusat
Ano musis kliknut viackrat, vpravo ti to potom pise kam bude utocit, ak na teba ide viac nepriatelov a vies, ze ich das na jednu ranu, tak si mozes nadefinovat aj utoky na viacerych v ramci jedneho tahu.
-
Yos
Professional
Vo VATS ak das napr. zasiahnutie do hlavy, tak ti ukaze, kolko by si mu max. ubral health ( to mas dole, ako vidis zivoty nepriatelov)
A strey/zasahy vidis vpravo dole, nad meradlom AP
A strey/zasahy vidis vpravo dole, nad meradlom AP
-
Dědek Kostěj
Expert
maniak584 napísal:Zdravim, mam problem pri queste OBNOVENI NADEJE, ktory som dostal v tabore posledni nadeje od NCR. Mam tam zbavit dedinku nelson od legie. Dedinu som vycistil a zabil aj ich vodcu, ale ked sa vratim k Majorovi Polatlovi, u ktoreho mam quest dokoncit, tak sa s nim neda na tuto temu porozpravat.
Mam oba uptady. Stalo sa to aj niekomu inemu ?
a robil si ten quest tak, ako si mal? teda najprv si sa stretol s tou skupinkou (tusim boli 3) rangerov, v blizkosti Nelsonu? tam si si s nimi dohodol taktiku (ja som im povedal, nech idu nejak okolo ci co). skus si to loadnut a pokecat s nimi, mozno sa ten quest neda dokoncit bez tejto konverzacie. dalsia vec na ktoru si mozno zabudol, v strede tabora su na koloch uviazani (skor ukrizovani) tusim 4 rangeri. po vycisteni tabora ku kazdemu pristup a porozpravaj sa snim a odviaz ho. mne sa ten quest splnil bez problemov..
Tak som to dohral, vyslo mi to takmer na 30 hodin hrania a to som robil vedlajsie questy iba tam, kde ma to zaujimalo. Bohuzial sa po skonceni pribehu neda pokracovat v hrani a ako som zistil, tak odmenou za dohranie hry v hardcore mode je achievement
Dufal som, ze to bude nieco zaujimave do novej hry (podobne ako v Dead Space), ale tak co uz, aspon to bolo realnejsie.
Spoiler k mojmu koncu:
Spoiler k mojmu koncu:
V domneni, ze mi Yes man pomoze upevnit moc NCR vo Vegas som mu pomahal (neviem preco som si myslel, ze tie frakcie s ktroymi sa dohodnem tam budu vladnut spolu s NCR) no a vyslo to tak, ze priehradu som musel branit pred legionarmi (Caseara som nemal rad, je to posuk) a potom som musel postrielat aj NCR, vyhladenie tabora Legionarov bolo najhorsie, je tam jeden boss s velkym mecom, ktorym ma skoro vzdy hodil na zem, takze som sa musel poriadne nafetovat (psycho, buffout, jet, med-x potom rebound) a skusat stastie na criticaly. Asi po pol hodine skusania sa to konecne podarilo(minul som asi 4-5 super stimpakov a 3 doktorske tasky) a potom prisiel trochu smutny koniec - vegas bolo nezavisle, ale to len podporilo nasilie, takze asi si skusim iny koniec kde zas pomozem NCR.
-
Dědek Kostěj
Expert
GothaR: s mecom? u mna mal Displacer Glove.. a mas pravdu, bol to jeden z najtuhsich bojov. hlavne pre unarmed character... ale ked som si uvedomil, ze mam pri sebe asi 15 plasma mín, tak sa to uz dalo 
No u mna mal mec vacsi ako moja postava
Ja som normalne pouzival plazmove zbrane, ale tie boli na neho dost neucinne, tak som vytiahol nejaku paladinsku energeticku rukavicu (to som nasiel ani neviem kde), s tou som vedel na 2 rany zabit tych beznych legionarov a tomu velkemu bolo treba viac, ale aj tak to islo najlahsie spomedzi toho co som mal pri sebe (hlavne kvoli AP).
oplatí sa kúpiť originál? 
V podstate ano, ak sa nebudes ponahlat tak to prejdes za cca 30 hodin, potencial tam je ale aj na 40-50, cize zavisi od ceny, ja si este pockam na zlacnenie, za tych 40-50€ mi to este nestoji, kedze tam nie je multiplayer.
nj o také 2-3 mesiace bude stáť do 20 eúr. perfektný vianočný darček 
-
webmasterr
Medium Professional
ved uz aj teraz ho najdete napr. na ebayi za $25 cca 19€ aj s postovnym ....len nahodne som dal vyhladat a napr. tu typek posiela z ukrajiny sice EN/RU verzia ale tak cena je fajn
http://cgi.ebay.com/Fallout-New-Vegas-P ... 45f65ccf1b
//aha..tak potom nic
//aha..tak potom nic
No ale prave tam je ten problem, ze je to aj RU verzia, obal je len papierovy, nie je tam manual a nema cd key, to si mozem stiahnut cracknutu, vytlacit obal a vydavat to za originalku
Normalna verzia zacina na 44$, co je vsak stale lepsie ako v nasich obchodoch.
Uz som prisiel nato, ako to vyriesit. Stacilo v DATA FILES vypnut uptady a cestinu, potom sa objavil riadok pre dokoncenie questu. Potom save a znova zapnut cestinu a patche.maniak584 napísal:Zdravim, mam problem pri queste OBNOVENI NADEJE, ktory som dostal v tabore posledni nadeje od NCR. Mam tam zbavit dedinku nelson od legie. Dedinu som vycistil a zabil aj ich vodcu, ale ked sa vratim k Majorovi Polatlovi, u ktoreho mam quest dokoncit, tak sa s nim neda na tuto temu porozpravat.
Mam oba uptady. Stalo sa to aj niekomu inemu ?
-
Yos
Professional
Menil som win xp na win7. Kam mam ulozit save vo win7? V dokumentoch mi nenajde ziadny save.
zdravim
mam problem,
niekedy my Fallout proste seka, hlavne v NEW VEGAS ked som pri nejakych svetelnych veciach, pritom zostavu nato mam, aj doporucene mi nastavilo vsetko na vysoke detaily, neviete v com je problem?
moja zostava:
Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz
4GB RAM
Nvidia Ge Force 260GTX 896MB
mam problem,
niekedy my Fallout proste seka, hlavne v NEW VEGAS ked som pri nejakych svetelnych veciach, pritom zostavu nato mam, aj doporucene mi nastavilo vsetko na vysoke detaily, neviete v com je problem?
moja zostava:
4GB RAM
-
lekoklatik
VIP
C:Users:*meno*:Documents:My Games:FalloutNV:SavesYos napísal:Menil som win xp na win7. Kam mam ulozit save vo win7? V dokumentoch mi nenajde ziadny save.
origos?Cypo napísal:zdravim
mam problem,
moja zostava:
4GB RAM
úžasná hra,
mám cez víkend čo robiť
počas úlohy "Čakanie v temnote" mám získať v jednom z vaultov nejaké HEPA filtre. ale neviem sa ku ním dostať. dvere sú zablokované, a nepomáhajú ani výbušniny