Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
tiez som rozmyslal ze sa vratim k bf2, ale ked vyslo bc2 tak sa tam dost zredukoval pocet hracov, nevies ako to je teraz? bf2 ma aj viac bavilo, aj system ziskavania lvlov sa mi viac pacil, aj ked bolo dost malo oficialnych serverov
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
asi je to už spravené: http://forums.electronicarts.co.uk/bc2- ... -info.html
a cheateri sa ospravedlnujú, že toška uberú, aby bolo koho strieľať:
Because the teleportation of other players has the potential of killing the game we all love to play.
a cheateri sa ospravedlnujú, že toška uberú, aby bolo koho strieľať:
Because the teleportation of other players has the potential of killing the game we all love to play.
We decided to trim down the teleport feature to only teleport yourself.
Although we never laughed this much ingame before, teleporting the enemy team onto C4, no player should be able to play GOD over others.
Just consider this as a proof of concept of what we could do.
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prečo ma po načítaní servera vyhodí PunkBuster z hry 
pred par dnami som pisal ze ma stale vyhadzuje so serverov napisali mi ci mam nakopnuty punkbuster
ako som ho nakopol par dni islo a potom znovu pls co to ma ako znamenat
mam origo a nehackoval som
ako som ho nakopol par dni islo a potom znovu pls co to ma ako znamenat
mam origo a nehackoval som
Keď už tu je reč o cheatoch, chcel by som sa spítať či sa vám stalo niečo takéto a či ide tiež o neaký cheat, alebo len ďalšie hlúpe obmedzenie snipera. Hrám za recona niekoho zastrelím a v ten istý moment som mrtvý aj ja. Človek si povie že náhoda, ale keď sa mu to stane 5 krát po sebe, tak je to čudné.
Inak v poslednej dobe sa mi stávajú aj iné podivnosti, ako zmiznutie nepriatela a vzápätí dostávam kill nožom, či zasekávanie zbane u inžiniera a raz som narazil na medica, ktorého som evidentne zastrelil, nikto okolo neho nebol no on zrazu vstal a zabil ma.
Inak v poslednej dobe sa mi stávajú aj iné podivnosti, ako zmiznutie nepriatela a vzápätí dostávam kill nožom, či zasekávanie zbane u inžiniera a raz som narazil na medica, ktorého som evidentne zastrelil, nikto okolo neho nebol no on zrazu vstal a zabil ma.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
No čo k tomu dodať. Ono je niekedy ťažké rozoznať či je to skill, lag, luck, cheat.Tak to je paráda zrovnal jsem objevil stránku, kde ty hacky prodávaj. Tady je výpis co všechno to umí:
Features
Aimbot :
No Spread
No Recoil
Visibility Checks
Aim Styles (Off, When firing, Full auto)
Targeting Styles (Closest Target, Closest to crosshair, Highest Threat, Lowest Health, etc.)
SlowAim (Off, On) (+ Configurable slow aim speed)
AimAngle (Off, On) (+ Configurable autoaim rotation angle)
AutoFire (Off, On)
FriendlyFire (Off, On)
Radar :
3D Radar (Off, On) (+ Configurable for Players, Vehicles, Grenades, Flags, etc.)
2DRadar (Off, On) (+ Configurable radar scale)
Cross (Off, Cross, Dot, Box, Bounding Box)
Info Styles (Distance, Playername, Weaponname, Health, Armour)
Healthbars (Off, On)
Player Chams – Configurable (coming soon)
TriggerBot :
TriggerBot (Off, On)
TriggerStyle (Instanthit, BulletSpeed and Bulletdrop)
Corrections :
Fps Correction (Off, On)
Ping Correction (Off, On)
Bulletspeed Correction (Off, On)
Bulletdrop Correction (Off, On)
Protection :
Threat Warning (Off, On)
KeyBinder :
KeyBinds (OnPress, OnRelease)
HotKey Support
Profile System :
Profiles can be saved/loaded
Graphical User Interface (GUI) :
Configuration Window with tab menus
Help :
Help files (FAQs, Explanations, Examples)
Compatible with DX9,10,11
PB secure
PB clean sshots
Za to si účtujou 20 EUR za měsíc.
Funguje Vám v multiplayer play now? Btw, neviete o nejakých dobrých serveroch, kde hrávate?
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2010, 13:50)
Este jedna vec: Mozem hrat s kamosom, ktory ma steam verziu a ja mam cez G2Play stiahnutu z EA Download manager??
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2010, 13:50)
Este jedna vec: Mozem hrat s kamosom, ktory ma steam verziu a ja mam cez G2Play stiahnutu z EA Download manager??
kua co je baserape? mam za to, ze je to kempenie na ich respawne? je tak?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Je to kempenie na spawne ktorá sa nedá zabrať, napr. pri conq. hlavný spawn. Inak hrávate niekdo na servery PT-CZ?
ok dik.
ja ked ciele idem niekam hrat tak tu: [CZ] Ranked server - hardcore rush/conquest - v tych casoch ako hram tak je tam stale niekto
ja ked ciele idem niekam hrat tak tu: [CZ] Ranked server - hardcore rush/conquest - v tych casoch ako hram tak je tam stale niekto
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
ja rush moc nemusím proste sa mi moc neľúbi, ale server good
-
DeJF
Addict
Ja zase hravam len Rush,tote vlajky som hral raz - dva krát , možno preto sa mi to nepáči . Mal by som asi začať hrávať i to pretože rush ma nebude bavit večne 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Sry myslel som hardcore, chybička se vloudila.
-
DeJF
Addict
Tak hc na bad company nema podla mna žiaden zmysel,okrem toho že dá preč radar a podobne blbosti tak mi to pride ako jednake , Možem do neho našit jednako vela guliek ako na normal a aj tak neumrie
nevie niekto, prečo mi v poslednej dobe čoraz častejšie vypisuje, že "pripojenie na server zlyhalo"? robí mi to na viacerých serveroch. ďalej mi na ostreľovačke GOL chýba približne polovica zameriavača. toto mi začalo robiť po poslednom update hry. a ešte by som chcel vedieť, že či by sa nedalo nejako v hre odstrániť nastupovanie hráčov do idúceho vozidla. koľkokrát sa mi stalo, že som šiel vo vozidle sám, v mojom okolí nikde nikoho, a odrazu sa mi vo vozidle objaví ďalší hráč
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Na tu podlesnú otázku. Asi sa na teba spawnol niekdo zo squadu. Z ostatnými problémami ti bouhužial neviem pomôcť. V takomtu prípade radím obrátit sa na technickú podporu.
-
Norick98
Medium Star
Nas klan si zaobstaral dalsi 24slotovy server minimalne na mesiac, tak ak pojdete okolo stavte sa 
nazov je:
Hra sa RUSH s najoblubenejsimi mapami. Server je 24slotovy. Takisto je trackovany a top hracov si mozete pozriet na nasej stranke.
nazov je:
Kód: Vybrať všetko
Slovak Bad Company [SBC] www.slovakbc.euRe: Battlefield: Bad Company 2
Chcel by som sa opýtať, či sa dá hrať aj tak keď nemám originál hru, že iba dvaja proti sebe cez hamachi...dakujem za odpoveď
-
webmasterr
Medium Professional
Novy patch pride uz zajtra: http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... patch.aspx 
-
Norick98
Medium Star
Neda.. bez originalky zapnes len Singelpayerrenewal napísal:Chcel by som sa opýtať, či sa dá hrať aj tak keď nemám originál hru, že iba dvaja proti sebe cez hamachi...dakujem za odpoveď