Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
chalani tá hra bude od toho štúdia čo MW 1 a MW 2? neako to nesledujem tak sa prepáčte za opýtanie 
-
JeffHardyy
Light Professional
od toho čo tvorila CoD 5 čiže treyarch...ak nie tak ma opravte prosím
tak to ani nebudem sťahovať.. veľká to škoda, myslel som že to nebude od infinity ward keďže som započul že sa rozpadlo či niečo také, ale tak chcel som sa uistiť.
dik
dik
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Veď od IW to ani nieje..
//MW2 je od IW,ale toto black ops nebude..
asi som ta zle pochopil ^^
//MW2 je od IW,ale toto black ops nebude..
asi som ta zle pochopil ^^
a od koho je vlastne MW2 ? tá sa mi strašne páčila ale COD 5 ma vôbec nezaujalo
mw1 aj mw2 robilo infinity ward. toto robi treyarch ale kedze po vydani mw2 sa infinity ward "rozpadlo" tak Treyarch nahradili IW ako primarne studio na cod hry. treyach ma nieco cez 150 ludi a na black ops pracovalo komplet cele studio cize na plnej hre sa to jednoducho musi ukazat.
-=wolf=-: hej uz to potrvdil aj JD. Aj tak sa mi tie naroky zdaju vysoke. Snad mi to pojde. Sranda na tom je ze ked si to uz aktivujem na steame tak to tazko niekomu predam. Snad to bude leaknute aby som to vyskusal.
-=wolf=-: hej uz to potrvdil aj JD. Aj tak sa mi tie naroky zdaju vysoke. Snad mi to pojde. Sranda na tom je ze ked si to uz aktivujem na steame tak to tazko niekomu predam. Snad to bude leaknute aby som to vyskusal.
Ani mne sa cod 5 nepacilo, ale u mna to bolo skor tym ze 2. svetova vojna uz bola ohrana, aj ked Call of Duty 5 sa nanu pozeralo z ineho hladiska, tym ze tam zapojilo aj boje v Pacifiku ale stale to nebolo nic nove.
Toto je vsak tema, ktora este nebola spracovana a ako sa poznam, budem do tej hry minimalne rok zazrany.
Toto je vsak tema, ktora este nebola spracovana a ako sa poznam, budem do tej hry minimalne rok zazrany.
-
DeJF
Addict
Call of Duty: Black Ops Multiplayer Preview #2
Na steam-e bola aktualne spustena predobjednavka. Mozte kupovat za skvelu cenu 59,99 EUR
http://store.steampowered.com/app/42700/
http://store.steampowered.com/app/42700/
-
Sphinx
Addict
ouuu what the a big deal
nadhera .. krabicovka o 20€ lacnejsia .. no nekup to
Mam otazku , pojde mi tato hra na mojom ntb ktory ma cpu:Intel pentium dual core t4300 a grafu ati mobility 4570......mw2 mi sla bez problemov?
malo by lebo ma mat rovnaky engine
tesim sa na hru, lebo Medal of Honor ma az tak neoslovil, tak snad toto bude lepsie, s cim samozrejme pocitam 
Aj ja dufam ze to bude super.Mw2 bolo pre mna extra super a dufam ze to bude este lepsie...
ja som len zvedavy co chcu robit so zombikmi pretoze su skoro v kazdej 3 hre.
no tak to by aj mna zaujimalo, no nechajme sa prekvapit, ved uz zanedlho ju mame tu 
No vo World at War bol zombie mod skvelym osviezenim serie. Pre mna to bolo lepsie nez SP aj MP a to som to hral len sam 
ja som World at War nehral velmi, dosiel ku mne kamos a ten to za mna hral, ale MW2 MP mastim do teraz
-
Andrew007
Guru wannabe
New gameplay, konecne uz priame sceny a jednoduchy hraci.