Backtrack
Backtrack
Zdravim, tak chcel by som sa opytat par otazok ohladom tohto programu. Na internate v skole chytam skolsky signal i ked dost slaby ale predsa a neviem z akeho dovodu je zaheslovany a nahodou som narazil na tento program ktory ze vraj dokaze prelomit ochranu. A tak by som chcel vediet ze ci naozaj funguje a ci je bezpecni. Pre mna by bolo dost velkou vyhodou keby som si mohol surfofat v pohodli svojej postele ako vzdy niekde chodit do kaviarni a tak.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Backtrack
neviem či je správne nazvať BACKTRACK program (teda ak sa nejedná o nejaký šmejd program na hačkovanie) ináč backtrack je OS (linux)
a ak sa jedná o heslo WPA tak to neprelomíš
a ak sa jedná o heslo WPA tak to neprelomíš
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Prelomis WEP a WPA s preshared key (ked mas dobry wordlist, no mne sa este WPA nepodarilo
) A bezpecny. To neviem ako myslis. S pocitacom ti nespravi nic
, tak asi je
.
OS?? Noo to som teda nevedel...aj ked zdalo sa mi cudne ze to ma 700MB 
Zda sa mi ze je to WEP i ked si nesom 100% isty lebo momentalne som doma
No no nieco v tom zmysle ci to nespravi nieco z pc a ci to nejak nemozu zistit...takze to naozaj funguje? a je to pre lajka ako ja tazke obsluhovat?
Zda sa mi ze je to WEP i ked si nesom 100% isty lebo momentalne som doma
No no nieco v tom zmysle ci to nespravi nieco z pc a ci to nejak nemozu zistit...takze to naozaj funguje? a je to pre lajka ako ja tazke obsluhovat?
-
hrban
Addict
je to OS ale môžeš ho pustiť cez virtual machine priamo vo windowse
téma o lámanie hesla s aircrackom tu je, použi hľadanie, tam máš viacero návodov ako crackovať heslá
téma o lámanie hesla s aircrackom tu je, použi hľadanie, tam máš viacero návodov ako crackovať heslá
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Stiahni LIVE DVD BT4, nabootuj a nepotrebujes nic instalvoat. Ked chces nieco pre laika, tak zadaj do vyhladavaca youtube.com daco v zmysle "crack WEP backtrack". Mimochodom, potrebujes mat network adapter, ktoreho driver v BT podporuje packet injection.
-
Deafboy
Darca
Púšťaj sa do toho len ak sa tomu chceš venovať trochu serióznejšie a naštudovať si informácie o tom ako funguje wifi a rôzne spôsoby šifrovania. Určite to nemá zázračné tlačítko "HACK". Ako už bolo spomenuté, hľadaj info o aplikácií aircrack. Celý backtrack asi ani nepotrebuješ.a je to pre lajka ako ja tazke obsluhovat?