Zalubeny-problem.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zalubeny-problem.

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Tvoj príspevok som si prečítal ostatné som nečítal, nemám tolko času. Poviem ti jedno, skús sa jej prihovoriť nejakým spôsobom maximálne to pokašleš a vždy keď ju budeš vidieť nie ona, ale ty budeš odvracať zrak pretože sa budeš cítiť nepríjemne. Tá druhá možnosť je, že sa jej prihovoríš a ani nebudeš vedieť ako časom popýtaš kontakt, pár krát si spolu vyjdete von. Keď sa ti bude aj potom páčiť potom môžeš zvažovať čo ďalej.

K tomu kamarátovi, ako nechcem byť špina ale nejako by som to neriešil. Nech sa mu páči, ak on nedokáže nájsť dostatok odvahy nato aby s ňou prihovoril urob tak ty. A keby z toho bolo niečo viac on sa nemá prečo urážať, ani na teba hnevať mal dostatok času s ňou prehovoriť. Vieš ak budeš dlho čakať tak sa jej rozhodne prihovoriť ten tvoj kamarát alebo budeš naňu pozerať ešte ďalšie 3 roky a to isté bude robiť aj ten tvoj kamarát. Chlape schop sa a choď do toho :)
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Zalubeny-problem.

Príspevok od používateľa jolanek »

Tak ako to dopadlo?:)
puma19944
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa puma19944 »

stvrtok sme uz maly prazdniny,takze az ked skoncia.
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

Čím dlhšie čakáš tým väčšia smola pre teba :). Inak ak je taký problém pre teba komunikovať tak to trénuj, vyberaj si spôsoby ktoré sú komunikatívnejšie, napr. keď niečo nevieš tak nie že to nebudeš riešiť, skrátka sa opýtaj. Ako som si tak prečítal tvoj prvý post tak to vyzerá že nemusíš mať absolútne žiadny strach, keď po sebe pokukávate tak ťa určite hneď pri prvom oslovení neodpálkuje preč. Skrátka, ak by ti to nevyšlo tak budete iba kamaráti, tak prečo strach? Btw, ja som bol kedysi tiež taký ;)
mklose11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mklose11 »

Chlape, mal som podobný problém a viem, že to je tažké, no ak o nu stojíš musíš to skúsit a ak je normálna tak to zoberie v pohode. Aj ja som mal najprv taký blok a potom to už celkom šlo :D Ale ak ide o babu, kt. sa mi veeeeelmi páči,tak som si stále nie istý.
Napísať odpoveď