Čo to s tými babami je ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo to s tými babami je ?

Príspevok od používateľa martinsos »

Podla mňa to je následok takzvanej "západnej vlny" ,keď sa všade propaguje USA v každom filme sa je*ú,dr*nuté reklamy samé sr*čky s TV, časopisov. Skratka dnešná mládež je zdegenerovaná s USA propagandou ako aj celým hiphopkom.
Totiž to čo sa tu v poslednej dobe deje to je v USA normálne a mladý si z toho berú príklad. Drogy:cool, Alkohol:cool Fajčenie: cool ,je**ť sa všade kde sa dá: cool ,hrať sa na lesbu a pri tom ani nevedieť čo je to lesba:cool.
Čo raz viac rastie agresivita detí už na ZŠ, lebo sa hrajú na hopíkov čo videli strieľať druhých v TV. Postupne(3-5rokov) sa začnú nosiť zbrane do školy vo veľkom deti sa tu budú vraždiť a je*ať všade po ulici. Ale čo budem hovoriť však je to COOL ako celá USA.
A k tej móde fotiť sa s pusou ako sumec sa ani nevyjadrujem :lol:

Song k tomuto jak vyšitý
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ja vám neviem. Pochybujem že JúEsEj by na toto malo nejaký vplyv. Ostatne, vážne si niekto myslí, že decká nerobia celý deň nič iné, len sledujú bedňu, hneď ako zbadajú niečo nové to idú aj realizovať? Silno pochybujem... 8)
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

No podla mňa má Načo názov kopec iných skladieb ktoré by sa ku tejto téme hodili viac.
Moj názor je ten že keď to robia cudzie baby, je to síce podla mňa nie úplne normálne ale i tak sa mi to páči. Keď to raz robila moja baba, tak som ju za to dosť zdrbal. To už pre mňa normálne neni, a vadí mi to. Tu nejde o nejakú žiarlivosť na inú babu, ale o to že keby toto robili vaše frajerky tak sa na ne ostatní zas pozerajú ako na kur*y.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

blitzkrieg napísal:to som dnes našiel na FB ...skôr na zamyslenie ako na pobavenie.. podotýkam ..dievčence majú niečo okolo 15 rokov
//btw K+ a to som ich ja nechytal:D len pre informáciu:D
Presne o tomto som vo svojích príspevkoch písal - tu je to čierne na bielom z bejzbúúku....presne ako som písal, toto je ten horší prípad... :?
Prílohy
Bez názvu.jpg
Relaxacny Ypsilon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Relaxacny Ypsilon »

jonatan83 napísal:No podla mňa má Načo názov kopec iných skladieb ktoré by sa ku tejto téme hodili viac.
Moj názor je ten že keď to robia cudzie baby, je to síce podla mňa nie úplne normálne ale i tak sa mi to páči. Keď to raz robila moja baba, tak som ju za to dosť zdrbal. To už pre mňa normálne neni, a vadí mi to. Tu nejde o nejakú žiarlivosť na inú babu, ale o to že keby toto robili vaše frajerky tak sa na ne ostatní zas pozerajú ako na kur*y.
Presne tak som to bral aj ja. Nevadilo mi to dokim to nespravila aj moja. Nebral som to sice ako neveru, ale kludne sa to tak moze brat, teda aj by sa malo. Teraz nato uz nemyslim odpustil som jej ale dost som otom uvazoval.
BTW : Priznala sa ti sama alebo si to videl ? :mrgreen: Keby som to videl nazivo aj ja by som ju isto zdrbal.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

jin napísal:Presne o tomto som vo svojích príspevkoch písal - tu je to čierne na bielom z bejzbúúku....presne ako som písal, toto je ten horší prípad... :?

uff toto uz je ubohe... toto som nemal nikdy rad a pripada mi to tak ako keby dievcata boli doma drzane na kratko pridu na disku a davaju vsetko co to da a idu na doraz :( proste za kazdu cenu aj keby jej mali prst odrezat tak chce viac... nechapem rozum sa mi pozastavuje

PS videli ste aby sa po opitom chalanovi vesala zenska?
bry4n1
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bry4n1 »

//radsej del
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

zlomene srdce ? :roll:
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

si zistil ze vacsina LUDI okolo (zeny a muzi) su nedospeli simpletoni ?
naco to citas ked ti je z toho nagrc ?
naco ich mas vlastne vo friends (teda ak spravne tipujem a ide o failbook alebo podobny dolezity prvok v zivote:D) ?

co s tymi babami je? to co s chalanmi, navzajom sa v tom perfektne doplnaju

vola sa to vela ega a malo :smt049

//edit
jou bracho, tocim o tom ze places tu ze mas priyebanych ludi vo friendliste a na to solution okrem remove nie je...to ide ale proti samotnemu faktu ze si na fakbuku a potrebujes cim viac tym lepsie virtualnych "friends",ze?

tl;dr zmaz facebook a na ludi co nieco znamenaju mas telefon...
bry4n1
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bry4n1 »

ephramko - netrafil si, mozno nabuduce..
spermia - ten spiceny facebook ti zobrazi aj to co nechces (kazdopadne, icq ftw!) takze tocis trosku o inom..
A ja zas netvrdim ze vsetky su slahnute, nebol som medzi ludmi dost dlhu dobu a este par tyzdnov nebudem (zdravotny stav nedovoli @ imunita v pi*i), ale proste to co vidim ked skocim niekam alebo ked cumim na monitor tak to je uz fakt na zamyslenie

//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 1:45)
a nie je to len o babach, staci si pozriet komentare napr. na aktualitach.. "<sOM KR@L, tHa ja pHoCuVaM RYTMUSA!!!>"
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

je to urcite smutne no.. ale na druhej strane mam kamaratky ktore sa nevylizuju len na verejnosti.. ale si to rozdavaju aj pekne v sukromi za a za triezva, pritom nikdy neuvazovali o nejakom lesbickom vstahu alebo co, skratka tam ide len o telesny kontakt... ja som nikdy nebol proti uzivaniu si, ale tiez vnimam urcite hranice.. je rozdiel ket to maju baby rady, tak nech si robia co chcu a nech si uzivaju s kym chcu ak su si iste ze to fakt chcu. ale druha vec je ket sa ozrata pika vykurvi kazdy piatok sobotu so styrmi babami a piatimi chalanmi len aby si neco dokazala a v nedelu vecer place do vankusa jaka je je***...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

jin, diki za ten obrazok z Fb. Dobre som sa zasmial. :hehe: Dementne deti.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

stara tema, ale chlapci musim zareagovat, ze pravdu mate, resp. aj ja sa nestacim divit. mna pocas vrcholnej puberty nikto doma nestrazil a flakam sa stale. ale chute na kamaratky som nikdy nemala. podla mna je to predvadzanie, nevedia co od radosti. jedina vyhoda tohto javu je asi ta, ze sa skutocnym homosexualom vytvara priaznive prostredie nato, aby nemuseli skryvat orientaciu.
Napísať odpoveď