Čo nové by ste privítali na fóre?
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
Ten obrazok do profilu.. Je to status toho čo robíš na steame.. Viem, že malé percento userov na fóre má steam ale tak... Neviem prečo mi to napadlo, sorry 
-
Grim
Darca
...a prečo by sa malo hojko takto prepájať so steamom?...podľa mňa hovadina...
No pokial viem, tak nic takto dynamicky prepojene tu nemame, boli navrhy aspon na to, aby sa tu zadavalo id na steame, ale akosi to nepreslo, takze nic z toho 
Nevedel som kam to mám dať tak to dám sem.
Jak urobím, aby som nemal žiadny avatar. Nechcem ani to priesvitne H.
//ďakujem k+ obom.
Jak urobím, aby som nemal žiadny avatar. Nechcem ani to priesvitne H.
//ďakujem k+ obom.
-
Grim
Darca
...daj si ako avatar toto...a privítal by som, keby sa obrázková príloha dala otvoriť, alebo uložiť nielen po kliknutí na obrázok, ale aj na jeho názov...
- Prílohy
-
- avatar.jpg (633 Bajtov) 979 zobrazení
-
- (483 Bajtov) 46 stiahnutí
Laster: Už som ti ho zmenil. 
nemal by sa obmedzit pocet upovani v bazare?je to trosku blbe ked tam niekto(roiko) upuje uz pomaly mesiac, veci za 5€ (baterky do kalkulacky,na svietenie, podla mna to ani nema hodnotu).automaticky to odsuva obchody co maju daky vyznam a nejaku hodnotu.mi to pripada ze bude upovat dokym to niekto nekupi
-
audiotrack
VIP
bazár je "otravná" časť fóra. Osobne mám skryté zobrazovanie nových postov z bazáru, lebo ma to otravuje a nič tam nepotrebujem. Predpokladám, že to tak má väčšina tak sme to nespozorovali. Ak niekto ale upuje dlhodobo (mesiace) a takéto somariny za pár euro, treba to nahlásiť a bude upozornený nech sa trochu kontroluje. Viac sa to korigovať nedá
Ako presne si to dokázal?audiotrack napísal:Osobne mám skryté zobrazovanie nových postov z bazáru
-
audiotrack
VIP
pohrabal som sa v zdrojákoch, niekde nadrbal bodkočiarky a nejaké tie hieroglify a vzniklo z toho: http://www.hojko.com/post1466521.html#p1466521
-
Grim
Darca
Nastavenia -> Nastavenia Fóra -> Upraviť možnosti zobrazenia -> Zobrazovať nové príspevky od poslednej návštevy z fór: odškrtni čo nechceš, aby sa zobrazovalo
No to som náhodou objavil aj sám, no ako sa poznám zase som niečo nepochopil, pretože mi to stále ukazuje nové príspevky v každom fóre
-
Grim
Darca
...musíš sa odhlásiť a prihlásiť...a funguje to iba vo voľbe "Zobraziť príspevky od poslednej návštevy"...aspoň myslím....
audi: ale je to tak lepšie
audi: ale je to tak lepšie
-
audiotrack
VIP
a keď si dáš zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy tak ti tam ukazuje aj príspevky z tých častí, ktoré nemáš zaškrtnuté?
Grim: nemusí sa odhlásiť a prihlásiť
Grim: nemusí sa odhlásiť a prihlásiť
Prečo som si možnosť zobraziť nové príspevky nikdy nevšimol?
Tak až teraz som to pochopil...
-
Grim
Darca
...pri fotkách je zbytočne popis aj nad aj pod obrázkom...to by samohlo odstrániť...a druhá vec, nedal by sa bazár rozdeliť na časť Predám, Kúpim a ostatné? Lebo takto sa prehrabávať všetkými témami eď chcem niečo len kúpiť je dosť o hubu...
-
hojko
Site Admin
Ten popis som si tiez uz vsimol. Bazar som rozmyslal rozdelit trochu inak, presnejsie tam povolit aj ine veci ako elektro. Tvoje rozdelenie na predam, kupim ci vymenim by slo, ale co v pripade prefixu I???
-
Grim
Darca
ostatné? resp. predám, lebo tam je skôr šanca že sa to potom bude predávať...resp. podľa toho, či sa pýta na cenu toho čo má na predaj, alebo či sa pýta na cenu keď chce niečo kupovať...myslím že to je celkom jasné...
//...a predávať aj iné veci by bolo tiež skvelé...videl som že sa tam v pohode predávajú vibrátory, ktoré s elektronikou majú spoločné asi toľko ako hojdací koník s kolotočmi...
//...a predávať aj iné veci by bolo tiež skvelé...videl som že sa tam v pohode predávajú vibrátory, ktoré s elektronikou majú spoločné asi toľko ako hojdací koník s kolotočmi...
to by bolo úplne skvelé takto rozdeliť bazár len kto by potom tie témy poprehadzoval?
a taktiež hojko výborný nápad tam zaviesť aj iné sekcie ako elektro
a taktiež hojko výborný nápad tam zaviesť aj iné sekcie ako elektro
-
Grim
Darca
...ja by som to kľudne porobil, stačí povedať...už keď som si whitelist zobral na starosti
...