zdravím, služby paypal užívam už vyše roka, no nikdy som nemal podobný problém, vlastne žiadny. pri každom prihlásení na stránku mi vyhodí následovné okno (príloha - 1.jpg). už samotný požiavok sa mi nezdal (ale nejde o phishing), tak som tam zadal požadovaný údaj, zvolil som číslo karty. po zadaní ma to hodilo sem (príloha - 2.jpg). prvýkrát som chybu s prihlásenim registroval pri pokuse vykonať platbu, čiže mi toto druhé okno prišlo v pohode a myslel som, že je všetko OK a ide len o nejaké nové úpravy na stránke, veď sa to tam nakoniec mení neustále. lenže po prekliknutí sa do môjho účtu (alebo na akúkoľvek inú položku, hlavnú stránku, proste skoro všetky podstránky) ma to opäť hodilo na to okno s hláškou číslo 1. tak som si povedal, že to zopakujem, niekde sa stala chyba, stáva sa.. opäť zopakovaný rovnaký postup a nikam som sa nedostal, pri ďalšom pokuse som namiesto čísla karty skúsil číslo bankového účtu. opäť ma to hodilo na hlášku číslo 2. zopakoval som následovný postup viackrát, pokrok nulový, nikam sa nedostanem, nemôžem vykonať dôležité platby, nemôžem ich kontaktovať emailom (pretože majú kontakt riešený úžasným spôsobom len interne cez stránku), nemôžem vlastne nič. pýtal som sa známych, nikto o podobnom probléme nepočul, nikto ho nemá, neviem čo mám momentálne robiť.. nemôžem si vlastne ani len zrušiť účet, patová situácia. čo by ste mi poradili, neviete niekto o čo sa jedná?
PS: karta je platná, účet aktívny, s týmto problém určite nie je. problém musí byť len u nich.
paypal.com - zvláštny problém s pohybom na stránke
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: paypal.com - zvláštny problém s pohybom na stránke
Málo tém o paypale tu je?