Problém s Volantom Logitech

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Demizor
Amateur
Amateur

Problém s Volantom Logitech

Príspevok od používateľa Demizor »

Dobrý večer.
Chcel by som poprosiť o radu. Mám volant Logitech Formula Vibration Feedback Wheel, ale po čase mi zblbol a teraz aj keď ho mám úplne vyrovnaný, tak stále mi to ukazuje ako keby bol otočený o 12stupňov doľava(približne 12). Skúšal som už všeličo, ale neviem s tým nič spraviť. Pls neviete mi nejako poradiť ako ho nastavím tak aby bol nazad normálne narovno? Ak tu už je podobná téma tak sry, hľadať som skúšal.
Ďakujem.
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s Volantom Logitech

Príspevok od používateľa johny541 »

Pomocou programu, ktory si dostal spolu s volantom, vykalibruj odznova volant. Pripadne si stiahni program z oficialnej stranky logitech.
Demizor
Amateur
Amateur

Skúšal som už stiahnuť program Logitech Profiler, alebo tak nejak a neviem to v tom stále nastaviť aj keď som hocijako skúšal. Pls nemohol by si mi to trochu podrobnejšie napísať, alebo poslať odkaz na program? Ďakujem.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ten volant som mal len pozicany, no viem, ze pred tym ako som zacal hrat, tak ho trebalo vykalibrovat. Bohuzial Logitech Profiler uz nemam nainstalovany, no zhruba ti to vysvetlim. Ako si otvoris program, ukaze ti obrazok volantu, vpravo ked si dobre pametam si mozem podrobne nastavit tlacidla, v lavo hore su moznosti ako select a device, select a game... pod nimi je ikonka programu a pod tou ikonkou mas steering wheel,accelerate,break. Ked na to kliknes, tak ti bude pisat, ze mas napriklad otocit uplne dolava alebo presne do stredu. To uz neviem. Jednoducho ho nastav ako ti pise. Ak nepomohlo, tak niektore hry maju samotne kalibrovanie integrovane, tak skus pozriet nastavenia v hre a controllers.
Demizor
Amateur
Amateur

Ďakujem už sa mi to konečne podarilo opraviť. :)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

:wink:
Napísať odpoveď