a este taky blud, ze baterka vydrzi tyzden
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
3GS asi nie, ale 3G celkom urcite
2G ani nevidam velmi casto, no ak aj ano, tak okolo <120
(mozno ak ho pouzivas LEN ako budik
)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
3gs urcite nie...3G mozno ak budes mat stastie
ahoj.....dnes som si kúpil nový telefón...HTC wildfire.....je to super mobil...odporúčam...no len potrbujem dačo zistiť.....neviem ako ho mám prvých 3 krát nabíjať....pri starých telefónoch to bolo tuším nejakých 10 hodín....
....
Tyzden nevydrzi ani nova, 150€ je prehnana suma. Osobne ten telefon vidim na 90-100€. Dokovacia stanica bola ku vsetkym 2G.aughostino napísal:myslite ze sa oplati Iphone 2g, bez zaruky, v dobrom stave upgrade na na verziu 3.1.3, bateria podla majitela vydrzi tyzden, s dokovacou stanicou za 150.-€?
-
Nadeo
Guru wannabe
Desire HD alebo GalaxyS?
-
guess.whoo
Redeemer
nabijaj ho normalne po vybiytiFilipkoLM napísal:ahoj.....dnes som si kúpil nový telefón...HTC wildfire.....je to super mobil...odporúčam...no len potrbujem dačo zistiť.....neviem ako ho mám prvých 3 krát nabíjať....pri starých telefónoch to bolo tuším nejakých 10 hodín........
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2010, 19:48)
ja by som bral galaxy sNadeo napísal:Desire HD alebo GalaxyS?
-
Bushido
Medium Professional
Ja desire HD, podľa mňa samsung nikdy nebola popredná značka a ako mobilný telefon sa mi nikdy nepáčil, ako zostavou funkcií, použiteľnosťou, neprehladnosťou menu atď. priznávam, túto novinku som ešte v ruke nemal, ale HTC desire áno a ľudia si pochvaľujú...
-
Nadeo
Guru wannabe
Toto ani nepovazujem za argument...Bushido napísal:Ja desire HD, podľa mňa samsung nikdy nebola popredná značka a ako mobilný telefon sa mi nikdy nepáčil, ako zostavou funkcií, použiteľnosťou, neprehladnosťou menu atď. priznávam, túto novinku som ešte v ruke nemal, ale HTC desire áno a ľudia si pochvaľujú...
Mňa by zaujímala doba výdrže baterky, lebo pri všetkých smartphonoch, čo som zatiaľ pozeral, bola reálna doba výdrže 1 deň, max. 2, no a niektoré nevydržali dokonca ani deň. Príde mi to ako dosť slabá výdrž, keďže moja stará Nokia 6120 vydrží aspoň týždeň. Tak koľko vám vydrží mobil pri normálnom používaní (občasne internet, sem - tam volanie, nepozeranie videa)?
-
guess.whoo
Redeemer
s tou vydrzou to asi skusali tak, ze pocuvali hudbu, posielali subory cez BT a este k tomu surfovali na wifi. mam x10 a pri beznom pouzivani (par volani, sms, fotky a wifi) mi drzi treti den a este mam 40% baterky. tie uvadzane udaje su fakt prehnane a malokedy sa ti stane, ze ten telefon do dna vyuzijes tak, aby sa ti vybila baterka z 90-100% na nulu.
veď dobre, ale 6120 nemá 4,3" kapacitný displej. Jasné, že tam nie je tá výdrž nejako extra dlhá.Pilifo napísal:Mňa by zaujímala doba výdrže baterky, lebo pri všetkých smartphonoch, čo som zatiaľ pozeral, bola reálna doba výdrže 1 deň, max. 2, no a niektoré nevydržali dokonca ani deň. Príde mi to ako dosť slabá výdrž, keďže moja stará Nokia 6120 vydrží aspoň týždeň. Tak koľko vám vydrží mobil pri normálnom používaní (občasne internet, sem - tam volanie, nepozeranie videa)?
Tak je mi jasné, že výdrž "hlúpych" telefónov bez wifi, veľkého displeja a ďalších vychytávok je omnoho dlhšia ako pri smartphonoch. Len moje požiadavky na mobil sú, aby vydržal aspoň 3 dni, inak to pre mňa nie je mobil...
Samsung vs NOKIA
Caute rozhodujem sa nad kupou fonu na vyber mam tieto
Nokia 5800 120eur
Samsung Galaxy 3 leo 140eur
Poradte diky moc
Nokia 5800 120eur
Samsung Galaxy 3 leo 140eur
Poradte diky moc
Re: Samsung vs NOKIA
Ten Samsung kvoli Androidu,ale pomoc pri kupe mobilov-uz tu taka tema je!
-
Nadeo
Guru wannabe
Kua, fakt sa neviem rozhodnut medzi DesireHD a GalaxyS.
GalaxyS ma lepsi display, aj ked mensi, je vykonnejsi, ma lepsiu vydrz a toci troska lepsie videa
DesireHD ma vacsi display, ma HTC Sense, designovo lepsi...
Presvedci ma niekto na jednu stranu?
GalaxyS ma lepsi display, aj ked mensi, je vykonnejsi, ma lepsiu vydrz a toci troska lepsie videa
Ale samsung nekupuj!Samsung dokaze totalne zmrvit kazdy soft.Nadeo napísal:Kua, fakt sa neviem rozhodnut medzi DesireHD a GalaxyS.
nie sú na tom rovnako?Nadeo napísal:Kua, fakt sa neviem rozhodnut medzi DesireHD a GalaxyS.
GalaxyS ... je vykonnejsi,...
okrem toho HD má viac ram
-
Nadeo
Guru wannabe
Galaxy dosahuje v benchmarkoch 2200 bodov, pricom desire okolo 2050. Rozdiel je mozno minimalny, ale berem do uvazenia. Inak momentalne som viac nakloneny k DesireHD. Asi to tak aj zostane
mne osobne na HD vadí jedna vec... a to je obrovský displej = neskutočný žrút baterky...Nadeo napísal:Galaxy dosahuje v benchmarkoch 2200 bodov, pricom desire okolo 2050. Rozdiel je mozno minimalny, ale berem do uvazenia. Inak momentalne som viac nakloneny k DesireHD. Asi to tak aj zostane