Zdravicko, tak po dlhom case upgradujem PC od uplneho zaciatku
Intel Core i7-950
ATI Radeon 5870 HDMI 1GB
4 giga pamate
zakl.doska ASUS P7P55D PRO
zdroj nejaky seasonic 620w
zvukovka nejaka ASUS Chonar Essence STX
dlho som sa nevenoval hram a napadlo mi, ze ked karta vyuziva podporu dx11 zeby som to mohol otestovat ake to naozaj bude pekne na monitore...len neviem ci vsetky hry to vyuzivaju, vsimol som si ze DIRT 2 ano, ale to nemam zakupene, mam ale Crysis prvy aj druhy, nejaky warhead, hral som to na low detailoch....a obrazky z full details vyzerali moc pekne....ale neviem ci vsetky hry maju uz vyuzitie dx11 alebo este len dx10....poradte....
nevedomost pri vyuziti dx11
Re: nevedomost pri vyuziti dx11
Samozrejme že najnovšie hry idú s dobou a majú k dispozícii dx11 alebo dx10, ale staršie hry stále využívajú dx9.0c a to proste nezmeníš. Ešte napíš že aký OS plánuješ nainštalovať, inak tu je nejaké to porovnanie detailov medzi jednotlivými dx-ami.
planujem nahodit Win 7 Ultimate, to dokupujem s PC...len neviem ci nahodit 64 bit win alebo 32...
Ako vidím máš tam napísané 4gb RAM. Potom istotne 64 bitová verzia pretože v budúcnosti určite budeš upgradovať RAM a potom by si s tým mal len problémy a naviac by si sa iba dobrovoľne obral o 500MB pamäte.
OK dakujem pekne....a nebudem mat potom nejake problemy s nejakym tym programom? Poniektory pisali, ked som sa informoval, ze mali problem spustit nejake tie programy...alebo len tie postarsie? Neviem....nebudem obmedzeny nejako?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Ficim na 64bitovej sedmicke a vsetko mi ide v poriadku, okrem asi jedneho konvertera na video, ten sa nejako nepohodol so 64bitovou architekturou. No samozrejme, ze ak mam moznost volit alternativu v 64bit, tak volim 64bit. Hry fachcia bez problemov vsetky 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
V tej zostave máš dve veci, čo by bolo treba zmeniť - teda minimálne jednu budeš musieť, ináč ten PC neposkladáš. Grafiku za 470ku, alebo 6870 a pamäť 4 GB...no procesor si si vybral Core i7 950, čo je LGA1366 procesor, dosku máš LGA1156
[procesor do dosky nebude pasovať
]. Procesor je stavaný na triple channel [3 6 12 24 ... GB ram] doska na dual channel [2 4 6 8 16 ... GB ram]. Takže si v tom sprav poriadok
. Buď si zober iný procesor [Core i7 860 880 etc...], alebo si vymeň dosku [socket 1366 namiesto 1156]...napr Asus P5T.