Predám digitálny satelitný prijímač Opentel ODS3000CI, 100% stav, diaľkové ovládanie, šachta na založenie modulu s kartou, komplet v krabici. Karta ani modul nieje súčasťou balenia. Predávam aj inde.
Cena 20 €
P: Satelitný prijímač Opentel ODS3000CI
Re: P: Satelitný prijímač Opentel ODS3000CI
Co sa da na tom chytit? Momentalne mame doma analog znacky HUTH a rad by som to vymenil za digital...Tanier mame, len asi ten konventor alebo ako sa to vola bude trebat nove ze?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
k tomu co on predava budes potrebovat este cam modul(irdeto/cryptoworks)-- 30€ a satelitnu kartu (cslink rocna na bazaroch 20€), ak mas len tanier, tak aj konvertor cca do 10€....
jimmyxp ja v tvojom pripade nekupujem tuto hracku, vyjde ta to drahsie ako keby si kupil cisto novy prijimac v obchode, za 50€ mas opticum aj s kartou a nic ine nemusis riesit
jimmyxp ja v tvojom pripade nekupujem tuto hracku, vyjde ta to drahsie ako keby si kupil cisto novy prijimac v obchode, za 50€ mas opticum aj s kartou a nic ine nemusis riesit
PAuLi3 > dakujem za info, nevedel som ze takto zlozite to je
tak to necham tak, budeme nadalej pozerat na analog 
-
wanthom
Light Expert
Je to vhodné na príjem voľných nekódovaných programov, prípadne ak má niekto ten modul tak aj s kartou.
-
PAuLi3
Darca
jimmy_xp ten analog uz dlho pozerat nebudes moct a budes si musiet zaobstarat dvb-t tuner alebo satelitny prijem, resp. iptv(magio)
http://www.zive.sk/spresnili-dni-kedy-s ... fault.aspx
http://www.zive.sk/spresnili-dni-kedy-s ... fault.aspx