CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
LH2PG
Amateur
Amateur

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa LH2PG »

:D:D:D Camp meter - skor nie ale je mi to jedno . Anti swear : neco take ako funguje na porservroch . napises nadavku bum zomries alebo mas peniaze na 0 :-) FF - moze byt ale tak ked ludia blokuju co sa stava dost casto a vybiehaju na vas 3 CT a ty strielas vsade kde zbadas CT a on zabehne za tvojho tak :-( ale moze byt :-) A ten plugin ze kto ta spectuje je odveci . este ze ked mas adminspect tak to neukazuje. ale aj tak :D
Ovecka
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ovecka »

good game hosi :) dlho som si takto nezahral
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Pravda shepdog..ale nechápem prečo behal niekto s mojím nickom po serveri a admini s tým nič nerobili :(
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

a ako je mozne ze nemas prava ? napis mi PM vybavime

jasne ze tebe komu inemu ? :lol:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ta otazka patrila komu ? Ked nie mne tak sa budem citit trapne
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mad Dad ideš skutočne krásnym príkladom. Samé pi*i sem pi*i tam.
Jednoznačne zapnite ten antiswear...
Stáva sa z toho 12+ server
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ale sak mad ma 13 rokov to je normalne :lol:

ten antiswear dajte, ale bez obmedzeni, len nech to vyhviezdickuje, tym sa vlk nazere a ovca ostane cela :-P
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pozri sa na to tak, naživo sa nevyjadrujem o nič lepšie, máme to v rodine :) , proti nadávaniu nemám nič, keby sa to nejako obmedzuje cca pred 4-5 rokmi, nepoviem, budiš, lenže v momentálnom období, ako som aj programátorovi povedal, už v rannom veku deti nadávajú, ba robia ešte horšie veci, takže sa nenaučia nič nové, ani nič staré, pretože v 8smich rokoch dostanú počítač ( takže automaticky najjednoduchšie hrať cs) a vedia sa už vulgárne vyjadrovať + fajčia + fetujú + chlascú , tak nadávky na counter strike-u im asi nejako nepoškodia budúcnosť/charakter...toť k tomu, ak je na to nejaký iný dôvod, prečo antiswear, rád si ho vypočujem, aj to chápem, aby sa predišlo urážaniu hráčov, ale keď už niekto niekoho pozná, tak treba aj zašpásovať :wink:

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 9:17)
ano sharky, lenže potom sa zvýši počet nickov typu "admin je k*k*t" a podobne, takže sa tým vyrieši asi iba to hviezdičkovanie, a posilní návštevnosť vulgárnych nickov :D
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Co mate proti vulgarite ako takej? V dnesnej dobe je to v podstate cast slovenskeho jazyka. Ja som proti tomu swearu, radsej nech admin dohliada, a pri URAZANI kickuje, pri opakovanom preruseni BANUJE...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

sice nie na cs, ale pocas lig sme mali antiswear "system", kedy admin kickoval a vyradzoval z ligy a komunikacia bola na urovni...
Mmartin
Guru
Guru

No. Tak toto sa dalo cakat. Na skusku som zapol FF, ze co to spravi. Hned sa naslo xy hracov, ktori sa zacali zabijat v teame... Jeden kazdemu ubral HP a odpojil sa. Vypol som ho. Z toho JEDNOZNACNE vyplyva, ze bez mirror dmg / ban za 3 TK to nepojde...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Dajte tam nejaky autobalance, lebo KONSTANTE na KAZDEJ mape je over. Este som tam nehral bez overu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Anti swear - Ide o určitú úroveň serveru. To že sú ľudia silne postihnutí a Mad sa nevie správať neznamená, že hráči ako napríklad ja to musíme "znášať". Nerozumiem či je skutočne také ťažké pochopiť, že písaním ko*ot do chatu sa hráčovi uľavý. Anti swear komunikáciu nijak neobmedzuje. Pretože komunikovať sa dá aj normálne. Reči typu nadávky sú súčasť slovenského jazyka nemajú hodnotu argumentu, pretože presne touto vetou mi je jasné akú úroveň server získava. Ako tu niekto spomenul, stačí ho zapnúť aspoň bez punishmentu...

friendly fire - programator písali sme že bez mirror dmg to viac menej nemá zmysel a na tomto servery už obzvlášť nie. Keď však vidíš že sa niekto úmyslene team killuje tak sa neprizeraj nečinne, no... Snáď nebude celý server kvôli nejakým retardom ochudobnený o ff...
Mmartin
Guru
Guru

Mali by sme spravit nejaky ofic. TS kanal, pretoze dnes na TSku bola neuveritelna haluz. Vsak Shamway, avi, drago, krt? :)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No ako nehnevaj sa, ale tuto ťa trápi nejaký antiswear plugin čo je z môjho hladiska len doplnok, to ťa najviac serie že sa tam nadáva, ale to že polovica ( asi hovorím málo) adminov nemá práva to je druhoradé...Nedá mi neopýtať sa, prečo si taký zaujatý na nadávky ?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Presne tak, a btw, ja si neviem predstavit dobru session bez nadavania maddadovi :D
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

vyjadrovat sa vulgarne, kvoli nejakej hlupej hre, je pod urovnou niektorych ludi.... ked chces nadavat, nadavaj si doma, ked to chces aj napisat, tak jednoznacne s vedomim, ze dostanes trest (kedysi davno pradavno, boli casy, ze ked som na serveri bol ja, nikto nenadaval, kazdy vedel, aky osud ho stretne)... to, ze 12 rocne deti robia to, co si napisal je pravda... ale preco by sme ich v tom mali podporovat??? daj mi jeden dovod!!! :)

officialny kanal tu tusim bol, chodilo tam par ludi a aj to len preto, ze uz sa ako tak poznali

FF samozrejme zapnut, tato hra je napodobenina "realnej" akcie, a preto keby si v reale, nebudes strielat cez svojho... ked chces strielat cez svojho, tak je to umyselne a ma sa to trestat... mirror dmg je fajn taktiez.... na Hojkovi bolo myslim velmi dobre nastaveny mirror dmg
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ale pepo prosímťa nehraj sa tu teraz na zachariáša či mesiáša či koho, dobre si lúbil aj ty p*čovať do admin chatu, takže nič sväté tiež na podnose, nadávaj si doma, tak teraz nadeo ma zastrelí, tak dojdem za otcom a vynadám mu do kktov lebo ma zabil nadeo nie ? a deti v tom nepodporujeme, práveže keď začnú nadávať, a vyjadria sa samozrejme gramatycky správne tak ich opravíme, čiže je to ešte aj pre nich prospešné bo sa naučia po slovensky a skloňovanie :wink:
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

no to uz ich len gramaticky opravujes, ked sam nadavas a este aj zle :D napr. dneska tvoje "dop**i" :P
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ževraj do***i je spisovne, do***e je nespisovne... + prečo stále moje meno spomínate? lebo sem betarik dal ten screen z konzoly ? na serveri p....xy ludí, malých, velkých, starých, mladých, pekných, škaredých, dokonca aj vaši kolegovia admini! a na otázku že "admin a nadáva? " odpoveď mam pi*i, je ozaj kultivované :)
Zamknuté