Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
vodičák už resp. mám, nasporené tiež, teraz mám dostať daľšiu výplatu... a nemám problém uhrať tie peniaze hned... uvedomil som si to, neboj sa, nebudem už postovať nič, možno až finálne rozhodnutie, inak vždy som sa na niečo spýtal, pretože som to chcel vedieť, a len tak som popri tom dal aj link na nejaké to favo, feldu....
-
Scorpion90
King
Pani, neviete poradit nejaky svedsky server s ozjazdenymi autami?
Nieco ako autobazar.eu resp. autoscout24.de.. Dik
Nieco ako autobazar.eu resp. autoscout24.de.. Dik
Hojte, chcel by som kupit ojazdene auto. Momentalne jazdim na starej a4 avnat 2,5tdi rv 2000 [zatial ziadne problemy, klop klop klop]a to nove by mal byt taktiez kombik, skor nafta kedze bude jazdene na dlhsie trasy a rocny najazd bude cca 30 000km+-. Rozpocet na auto mam 10 000e[bude to dovoz, do tych 10000e nepocitam prepis atd..], dakujem za vsetky rady ;]
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mozem sa spytat, kam sa chces v ramci triedy posunut? tvoje audiny idu po cca 5-6 tisic, tam si moc nepolepsis za 10 000... na tvojom mieste by som dojazdil tu audinu... keby si nemal auto, urcitee ti v ramci tvojho rozpoctu, najazdu a poziadaviek odporucim octaviu II kombi s 2,0tdi cr...
Aby som to uviedol na pravu mieru...pisal som to v mene otca. To auto ide kupovat vlastne len preto lebo mu je jeden pan dlzny tu ciastku a dohodli sa tak, ze on zanu kupit auto na firmu ktora sidil v nemecku[je jeho firma]. Ta audi-na pojde vlastne mne a on si ide vyberat teraz auto za tych dlznych 10 000e. A nemusi to byt nejaky posun v triede, pisal som sem skor preto aby ste mi poradili nejaku rozumnu motorizaciu atd..a este dodam ze teda moze byt aj sedan.[zmenil nazor]
-
RATZINGER666
Darca
ak chces mat toto konkretne auto za desinu na viac ako 5 rokov a na 30k rocne, tak jedine spominanu octu v commonraile... sedan / combi si uz pri ktoromkolvek modele vyberies podla chuti a poziadaviek...
-
Suffel
Guru
RATZI - octafky II 2.0TDi su CR? neviem preco mne sa zda ze su PD len RS-ka bola CR s 125kW..
-
RATZINGER666
Darca
hej, hej, su 
// mudre knizky vravia, ze konkretne CBAA, CBAB a CBDB
// mudre knizky vravia, ze konkretne CBAA, CBAB a CBDB
-
Sovjet
Expert
Môžte sa my vyjadriť k kúpe Fiata Ulysse 2.2 JTD, 6 rýchlostný manuál, ročník 06? Dáke skúsenosti atď.
-
RATZINGER666
Darca
no ok teda, poviem to za ostatnych: je to fiat a je to jtd, take radsej nee... nemas nejake ine alternativy?
-
Sovjet
Expert
V rodine sme mali už dávno Ulysse 1.9TD, ročník 96 a bola sním maximálna spokojnosť. Viem, že JTD-čka sú hocijaké, ale viacmenej bude jazdiť na tom otec, a ten jazdí viac než šetrne. A na šetrnú (normálnu) jazdu by nemal byť s tým problém. Iné alternatívy neviem, môžte navrhnúť. My to chceme hlavne zato, že je to 6 - rýchlostné.
-
RATZINGER666
Darca
rozpocet, najazd? kvoli comu chcete sestikvalt?
-
Sovjet
Expert
Takže:
nájazd cca. 40-50(možno viac) tis. ročne.
veľké auto, viacmenej len 7-miestne.
Mali sme ten starší Ulysse a mal "kvázy" len 90 koní. Na také auto veľké hebedo to bolo nebolo málo, ale viac by neuškodilo. To je dôvod prečo chceme silnejší, lepší, aj za cenu o trochu vyššej spotreby.
rozpočet max. 8-9 tis. €
nájazd cca. 40-50(možno viac) tis. ročne.
veľké auto, viacmenej len 7-miestne.
Mali sme ten starší Ulysse a mal "kvázy" len 90 koní. Na také auto veľké hebedo to bolo nebolo málo, ale viac by neuškodilo. To je dôvod prečo chceme silnejší, lepší, aj za cenu o trochu vyššej spotreby.
rozpočet max. 8-9 tis. €
-
Suffel
Guru
hlavne si zabudol napisat karoseriu.. lebo ten Ulysse ci ako sa to pise je take MPV az VAN.. tak ci moze byt aj nejaky sedan, combi atd.. alebo len taketo MPV?.. Inak aj ked asi odost drahsia je podobna Mazda 5 co je odost rozdiel od toho fiatu.. alebo nieco take normalne Ford C-Max myslim ze tiez super auto za dobre peniaze..
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 13:24)
tak jednoznacne potom sa pozri po Mazde 5 aj ked do tej ceny neviem ci sa zmestis.. alebo potom Ford C-Max pripadne Volkswagen Touran..
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 13:24)
tak jednoznacne potom sa pozri po Mazde 5 aj ked do tej ceny neviem ci sa zmestis.. alebo potom Ford C-Max pripadne Volkswagen Touran..
-
RATZINGER666
Darca
ten C-Max napadol ako prvy aj mna, rovnako aj mazda 5, ale pri tej by som nevedel, aku motorizaciu zvolit...
-
Suffel
Guru
no len s tou mazdou bude troska problem sa zmestit do rozpoctu.. za lepsiu Mazdu 5 da cez 10 000€ bez problemov.. takze skor by som sa pozrel po nejako C-Maxe..
-
Sovjet
Expert
Všetky Mazda, C-Max aj Touran. Sú malé oproti Ulyssu malé autá. Kedže v súčastnosti sa už 806, ani Evasion, nevyrábajú asi nič iné my neostáva. Maximálne môžme pomiešať motorizácie. C-Max je aj 7-miestny?
-
Suffel
Guru
takze takto.. no C-Max nieje 7 miestny takze ten mozme vylucit tak jedine potom ten Ulysse alebo Touran ten je tiez 7 miestny napr.: http://volkswagen-touran.autobazar.eu/2 ... 08752.html ale ci sa zmestis do rozpoctu z 7 miestnym Touranom netusim..
-
Sovjet
Expert
Neviem, či by som uspel u otca s VW. Totiž on si myslí, že VW od čias Passata (97-00) nestoja za veľa, a že sú predražené, okrem Transportera. Tento Ulysse ma prekvapil, ten čo sme boli pozrieť mal webasto, dvojzónovú klímu, autotelefón atď. a takisto aj všetky tie ABS, ESP, 8 airbagov a ešte neviem čo.