Zdravim...
neviem ci to tu uz je... hladal som ale nic som nenasiel...
chcem preinstalovat windows na na notebooku Asus ale ked nacitava data z cd/dvd tak to nejaky cas nacitava a po case naskoci takato tabulka: v prilohe
Chyba je v PCIe grafike. Jedno riesenie ma napada. Vyber grafiku, pichni tam hoc jaku PCI grafiku, naistaluj WIN (so SP2 minimalne, na starsich tusim nepojde aj tak PCIe) a pichni tam opat PCIe grafiku. (v NTB asi kus problem)
no uz som to nejak spravil... strcil som tam dvd Windows7 a zacalo to samo instalovat... predtym som daval win XP a neslo to... len teraz mam taku chybu ze mi tam ukazuje len jeden disk C a ma len 97,5 GB... ked som instaloval ten windows 7 tak tam boli 3 disky a dokopy myslim mali 350GB co mam spravit?
No WIN 7 podporuje aj graficku PCIe aj nepotrebujes sata ovladace, a s tymi diskami, tak to mozem len strelit, nevidel som to. Asi nie je vytvoreny oddiel. Ale, to len taky tip,
Nainstaluj/nabootuj nejaky diskovy manazer a kukni ci mas vytvorene oddiely. Partition magic, alebo nieco. Je toho po blud. Respektive kukni v "disk manager priamo vo WIN (spravca systemu)
no som v ovladacom paneli > spravca zariadeni. no a tam mam Disketove jednotky a je tam len ST9320320AS ATA Device... no mylsim si ze to je len ten HDD, ci sa da nejak pozriet ake tam mam particie? alebo musim cez nejaky soft?
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 18:59)
Uz som to spravil... pouzil som na to Partition Wizard Home Edition... dikes