caute potreboval by som pozistovat hesla z mozzila firefox
prednedavnom som vymazaval pamet mozzile aj hesla a potreboval by som niektore s5 co si nepametam
zadaval som ich aj na nb kde som to nevymazaval len tam nemam ulozene tie hesla dali by sa niako zistit z historii alebo niekde kde to uklada aj ked si nezaskrnem zapametat prihlasenie ?
si nepametam z jednej webhry,fb, a e mial plus niake forka.
dalo by sa to niako vytiahnut z mozili ktorej som dlho nic nevymazaval na nb?
zistenie hesla z mozzili
Re: zistenie hesla z mozzili
Ak si nemal zaškrtnuté ukladanie hesiel, pochybujem, že to niekde zistíš. Neverím, že Firerfox je až tak nebezpečný, že z neho zistíš aj neuložené heslá. To by už určite hlásili chybu a určite by to Firefox opravil. Ak sa Ti to náhodou podarí, určite píšem na support firefoxu ako prvý!!!!!!!!!!
Ale pre istotu pozri: Nástroje - Možnosti - Bezpečnosť - Uložené heslá
Inak zvyčajne takmer všetky stránky ponúkajúce registráciu majú tiež funkciu zabudnuté heslo... heslo si môžeš dať poslať na email, ktorý si zadal pri registrácii... (ak si na neho spomenieš, alebo môžeš skúsiť niekoľko emailov, možno sa niektorý chytí)
Ale pre istotu pozri: Nástroje - Možnosti - Bezpečnosť - Uložené heslá
Inak zvyčajne takmer všetky stránky ponúkajúce registráciu majú tiež funkciu zabudnuté heslo... heslo si môžeš dať poslať na email, ktorý si zadal pri registrácii... (ak si na neho spomenieš, alebo môžeš skúsiť niekoľko emailov, možno sa niektorý chytí)