este raz, pridavam hlas ku zavedeniu antiswear-u
CS 1.6 Server hojko.com
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Risko!
teraz si ma dostal, priznavam, nadaval som do admin chatu... a kolko ludi o tom vie?
ty +- 2 ludia .... a rozhodne by som ti "nenadaval", keby ta nepoznam a keby to nebolo myslene z 90% zo srandy
-
Mad Dad
Medium Star
bežne nadávam hocikomu, aj v tom dodatku tu na fore to je, že som pindal všetkým naokolo ( ironia )..samozrejme, bolo to len tým, čo poznám už nejaký ten večer, a tak isto aj z ich strany, keby tu rozoberáme, prečo nadávam nejakému skill to kill alebo komu či jaký nový "star" je tam nepoviem pol slova, ale týka sa to len okruhu známych, a je to myslené zo srandy...ja sa len pýtam, že čo tá leková zaujatosť na nadávky a antiswear plugin a nie radšej riešiť prečo admini nemaju práva, prečo začal sekať server, prečo keď je tolko adminov nieje na serveri ani jeden takto navečer, chápem, sobota, treba sa ísť zabaviť, nuž to sa nedá ospravedlňovať stále...
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 20:49)
s tým tvojím hlasom + ste už asi traja
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 20:49)
s tým tvojím hlasom + ste už asi traja
-
ABzV
Medium Expert
určite ste videli, že aj ja som občas popustil, a zanadával ale nestáva sa to často, som za swear plugin...stačí keď sa tá nadávka vymriežkuje...(nemám rád nadávanie)
-
lekoklatik
VIP
Mad - iste si si všimol že hojko server aký taký už nefunguje. Hojko sa "spojil" s herným portálom hardwar. Bolo na mne doporučiť nejaký adminov z našich (hojko radov) a na betarovi z ich radov (hardwar). Doporučil som adminov ktorých som doporučil. Myslím že je to už teraz jedno, avšak na hojko servery sa plánovalo sito v admin teame. Tvoje meno ako admin tam nefigurovalo + ešte zopár ľudí. Niektorí admini to pochopili, zobrali to tak ako to bolo, nuž ďalším to prekážalo. Nebudem sa ospravedlňovať adminom ktorí o svoje práva prišli. Volil som podľa vlastného úsdku + som mal nejaký typ od niektorých z hráčov.
To že ľudia ktorých som doporučil nemajú na hardwar práva moja starosť nie je, nakoľko sa nahadzoval banlist 6.0, čím sa všetko (práva, bany, etc...) nahadzuje odznovu. V starom banliste (cez ktorý sa na hardwar + hojko rieši všetko) som mal prístup k udeľovaniu práv a iných vecí. Teraz som tie práva nedostal a ani o ne nežiadam. Takže s pridelením práv sa máš obracať na užívateľa "spotený programátor" alebo betarik (sami užívatelia to sem písali 2,3 strany dozadu). S niečím takým ja už nemám nič.
Myslím že ti nemusím písať, že sa o cs moc nezaujímam, takže môj rank cs admin tu na fóre odpadne (to je na hojkovi). Do ďalších vecí je ťa tiež hovno, takže na tému "prečo mi leko ešte nepridal práva" sa uź baviť nemusíme.
Čo sa týka nadávania na servery, prečítaj si môj predposledný príspevok. Nikoho nezaujíma že sa doma neviete vyjadrovať. Argument typu "je to aj poučné", nie je úbohý. Osobne to za argument ani nepovažujem. Tebe nevadia nadávky v chate. Mne tie nadávky vadia. Keď bude v chate "Ach ja som ale ko*ot", ja budem rád, pretože to bude vyhviezdičkované a ty budeš rád že nadávaš a nemáš za to trest. Iné vysvetlenie ma už dnes nenapadá.
Čo sa týka nadávania v admin chate, vysvetli mi prečo to sem vôbec ťaháš? To že sme my komunikovali medzi sebou nikoho nemá čo zaujímať. Pokiaľ si neuvedomuješ že by si mal ísť aspoň morálnym príkladom pre neplnoletých, tak je to smutné. Si v takom prípade na úrovni nejakého sedliaka ktorý má len malú slovnú zásobu a jediné čo v autobuse cestou domou z 5ky počúvaš je samé "včera som poje**** takú je*ačku a tá pi*a ešte nemala dosť".
Osobne je mi jedno ako sa vyjadruješ, nuž nemusíš tým obťažovať celý server, prípadne aspoň mňa. Nerád si vypínam chat.
Keď budeš mať 18, možno pochopíš že pi***** pri písaní je zbytočné.
Je úplne jedno či je to zo srandy, alebo vážne.
To že ľudia ktorých som doporučil nemajú na hardwar práva moja starosť nie je, nakoľko sa nahadzoval banlist 6.0, čím sa všetko (práva, bany, etc...) nahadzuje odznovu. V starom banliste (cez ktorý sa na hardwar + hojko rieši všetko) som mal prístup k udeľovaniu práv a iných vecí. Teraz som tie práva nedostal a ani o ne nežiadam. Takže s pridelením práv sa máš obracať na užívateľa "spotený programátor" alebo betarik (sami užívatelia to sem písali 2,3 strany dozadu). S niečím takým ja už nemám nič.
Myslím že ti nemusím písať, že sa o cs moc nezaujímam, takže môj rank cs admin tu na fóre odpadne (to je na hojkovi). Do ďalších vecí je ťa tiež hovno, takže na tému "prečo mi leko ešte nepridal práva" sa uź baviť nemusíme.
Čo sa týka nadávania na servery, prečítaj si môj predposledný príspevok. Nikoho nezaujíma že sa doma neviete vyjadrovať. Argument typu "je to aj poučné", nie je úbohý. Osobne to za argument ani nepovažujem. Tebe nevadia nadávky v chate. Mne tie nadávky vadia. Keď bude v chate "Ach ja som ale ko*ot", ja budem rád, pretože to bude vyhviezdičkované a ty budeš rád že nadávaš a nemáš za to trest. Iné vysvetlenie ma už dnes nenapadá.
Čo sa týka nadávania v admin chate, vysvetli mi prečo to sem vôbec ťaháš? To že sme my komunikovali medzi sebou nikoho nemá čo zaujímať. Pokiaľ si neuvedomuješ že by si mal ísť aspoň morálnym príkladom pre neplnoletých, tak je to smutné. Si v takom prípade na úrovni nejakého sedliaka ktorý má len malú slovnú zásobu a jediné čo v autobuse cestou domou z 5ky počúvaš je samé "včera som poje**** takú je*ačku a tá pi*a ešte nemala dosť".
Osobne je mi jedno ako sa vyjadruješ, nuž nemusíš tým obťažovať celý server, prípadne aspoň mňa. Nerád si vypínam chat.
Keď budeš mať 18, možno pochopíš že pi***** pri písaní je zbytočné.
Je úplne jedno či je to zo srandy, alebo vážne.
-
Shamway
Professional
Podla mna to beries moc vazne leko
... Paci sa mi Spoteneho napad...hviezdickovat ale bez trestu
krista, to bol moj napad 
-
Mad Dad
Medium Star
Môj osobný názor na to je, že máš nejaký komplex z nadávania, ale ako si povedal, do toho ma hovno, tak isto aj teba do toho čo je u mňa doma a u mňa ako správanie, nebudem riešiť teba, nerieš ani ty mňa, téma "prečo mi leko nepridal práva" ma v skrátenom obsahu zaujímala iba zo začiatku, no potom mi bola ukradnutá, pretože som pochopil tú hierarchiu
Nechápem neustáleho spomínania vekovej hranice a neviem čoho v akomkolvek smere, príklad dneska nejaký "uberskilsteamplayer" si doberal shamwaya, že je ns, 14 ročne decko a neviem čo, pritom to je len posratá hra. Možno dosiahne v budúcnosti viac ako on dosiahol doteraz a dosiahne všeobecne, tak isto hocikto iný a aj ako ja. Môžem mať aj 18, aj 50, nemusí sa nič zmeniť, môže, vek nieje argumet, ani dôvod, takže také u mňa nemá nejaký "odraz na city alebo rozum"... Tolko k tomu, nemáme sa o čom dalej baviť, daj si tam hviezdičky, budeš spokojný, nemusíš si vypinať chat, ja si budem p*čovať, ale s hviezdičkou 
-
lekoklatik
VIP
shamway - áno to som napísal. netrestať
Mad Dad vek je asi jediný pádny argument, keď sa jedná o vyjadrovanie sa v dnešnej dobe. Ako sám píšeš, chceš hráčov uči´t nadávať správne. 18+ už nadávať vedia takže ostatok sú deti.
Mad Dad vek je asi jediný pádny argument, keď sa jedná o vyjadrovanie sa v dnešnej dobe. Ako sám píšeš, chceš hráčov uči´t nadávať správne. 18+ už nadávať vedia takže ostatok sú deti.
-
Pigesko
King
ja uz budem mat 20...preco este nemam prava??
diskriminacia !! inak, teraz ruku na srdce, mate vy vobec niekto pristup na ftp ??
nechapem co este na klasiku robia mapy ako assault, poolday a podobne hovadiny...a mapy ako cplmill (tuscan) tam dodnes niesu...
//a odkedy je "new" banlist, tak je full server
...uz aby ste nahodili staru databazu chlapci...
//a odkedy je "new" banlist, tak je full server
Jaj pigi, pigi, pigi. Tuscan tam je uz pekne davno, ale 99% hracov tu mapu nepozna, takze niektori idu do slepych uliciek, maju kurzor na nebe/... Este pribudne cbble aaaaaa millita. Assault a podobne pojdeme dat prec co najskor.
UPDATE MÁP!
Zmazané všetky fy, awp, a iné fun mapy, ostali len fy_snow a awp_dust, pre prípad, že bude málo hráčov. Pridali sme mapu cs_militita.
Friendly Fire!
V priebehu dňa sa na serveri spustí Friendy-fire, inak povedané, budu sa môcť napádať aj hráči z jedného tímu. Samozrejme s mirror damage - teda to, čo vezmete spoluhráčovi sa vezme Vám.
Veľa zdaru!
UPDATE MÁP!
Zmazané všetky fy, awp, a iné fun mapy, ostali len fy_snow a awp_dust, pre prípad, že bude málo hráčov. Pridali sme mapu cs_militita.
Friendly Fire!
V priebehu dňa sa na serveri spustí Friendy-fire, inak povedané, budu sa môcť napádať aj hráči z jedného tímu. Samozrejme s mirror damage - teda to, čo vezmete spoluhráčovi sa vezme Vám.
Veľa zdaru!
-
ABzV
Medium Expert
ale tak s FF sa hrá aj na IEM a WCG a všetkých podujatiach (síce bez mirror dmg) takže to určite zrálni hru.
Prosim o vyjadrenie - chcete zakazat rychlopalky?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
preco by sa mali zakazat?
Ja sa nepytam na otazky, ale na ano/nie
-
lekoklatik
VIP
Ano. A tiež štíty.
Štíty ano, rychlopalky nie.
rychlopalky aj stity zakazat
a ak by sa dalo, obmedzit awo na max 2 v time, je to hrozne, napr. dnes na aztecu, ked dvom awp som sa vyhol a treti ma daval odinakial...
a ak by sa dalo, obmedzit awo na max 2 v time, je to hrozne, napr. dnes na aztecu, ked dvom awp som sa vyhol a treti ma daval odinakial...
stity su samozrejmost
a rychlopalky je o tak 50/50, niekto chce,niekto nie...
awp nechceme obmedzovat, to by bolo uz moc...
a rychlopalky je o tak 50/50, niekto chce,niekto nie...
awp nechceme obmedzovat, to by bolo uz moc...
-
lekoklatik
VIP
Tiež som proti obmedzeniu iných zbraní, pomôcok.
Žiaľ smola keď sú v teame 5ti hráči zo 6tich ktorí ľúbia awp.
Žiaľ smola keď sú v teame 5ti hráči zo 6tich ktorí ľúbia awp.
-
Mad Dad
Medium Star
Rychlopalky v žiadnom prípade, štíty, dajme tomu ešte, i keď to je fakt že znevýhodňovanie, ano dá, sa bez toho hrať, ale keď to patrí ku hre tak prečo obmedzovať ? to rovno aj flashe...hlavne majstrom ich hádzania typu pig ktorý uteká oslepý pol teamu vrátane seba, on si cuvne ale ostatných postrielajú