Alebo ak by ste potrebovali nejaké rady možete mi napisať SS vyriešime
Herbalife
-
demovic_svk
Medium Star
Herbalife
Máte skúsenosti s produktami Herbalife? Lebo som s tym začal teraz zatiaľ som tam iba konzultant a chcel by som vedieť či máte s tým niekto skúsenosti:) Zatial som sa stretol iba s pozitývnimi názormi že schudli alebo ak mali nejaký zdravotný problém tak to vyriesili.
dakujem 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Herbalife
Herbalife má niektoré dobré produkty, ale aj tak je to len ďalší prihlúply multilevel. Tie isté produkty nájdeš s inou nálepkou u iných firiem, buď drahšie, alebo lacnejšie.
-
erytrocyt
VIP
Ktoré?uplink napísal:Herbalife má niektoré dobré produkty
-
uplink
VIP
Nejaké Aloe Vera som od nich chlastal [vyzeralo ako aviváž a chutilo ako chemikália - muselo byť po otvorení v chladničke, dávalo sa raz za deň do štuplíku neriedené] a pomohlo. Potom nejaký haluzný vanilkový nápoj v prášku aj ten mi helfol so zdravým.
-
Stoporko
VIP
kamoš si veľmi pochvaľoval nejaký ich izotonický nápoj či čosi také v prášku - ak nie je rozcvičený a dáme dlhý beh so záťažou (napr. ťažký batoh a beh v snehu), tak máva kŕče. Odkedy jeho priateľka (teraz už manželka) obstaráva herbalife vecičky, tak po takom výkone si dá ten nápoj a svalovica a kŕče žiadne.
-
bolek
Guru
Babka s tým chudla, aj schudla, prestala piť Herbalife kokteily a obmedzovať stravu, pribrala. Takže asi tak, že ak je disciplína, schudla by aj bez toho, aby do toho vrazila toľké peniaze. Užívala kokteil s vanilkovou a čokoládovou príchuťou.
tusim aloe vera predavaju aj v DM-keuplink napísal:Nejaké Aloe Vera som od nich chlastal [vyzeralo ako aviváž a chutilo ako chemikália - muselo byť po otvorení v chladničke, dávalo sa raz za deň do štuplíku neriedené] a pomohlo. Potom nejaký haluzný vanilkový nápoj v prášku aj ten mi helfol so zdravým.
-
demovic_svk
Medium Star
dufam ze vydrzim viac
tie čierna VW pola s takým zeleným listom to sú autá tej Herbalife?