Minecraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Minecraft

Príspevok od používateľa rochedo »

Tak som si vygeneroval novy level, spravilo mi to vsade pohoria. Vyliezol som na najvyssi a nasiel som same tekvice :)
Mozte to pouzit ako ciapku alebo ked to skombinujete s faklou tak to sluzi ako zdroj svetla + dekoracia.
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Mna v noci napadol smrtak a ja blbec som v rychlosti dal vygenerovat novy svet :roll: teraz možem hrat všetko odznovu. Naštastie nič také majestátne som potavené nemal, zatial sa učím len čo na čo slúži a pod. Teraz som si zvolil peaceful obtiažnost (to znam. že to bude bez nepriatelov ?) a hor sa do dolovania. Inak ako sa dá spravit fakla ? Skúšal som to podla crafting pedie a jednoducho nechce mi to vyrobiť :x aj napriek tomu, že mám paličku aj tú čiernu škvrnu.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

rochedo napísal:Tak som si vygeneroval novy level, spravilo mi to vsade pohoria. Vyliezol som na najvyssi a nasiel som same tekvice :)
Mozte to pouzit ako ciapku alebo ked to skombinujete s faklou tak to sluzi ako zdroj svetla + dekoracia.
tekvice? omg to som tam ešte nevidel.
ale čo sa týka rarít tak som našiel v jaskyni miestnosť so spawnerom kostlivcov a dvomi truhlami s pušným prachom, diamantmi a ešte ´dalšími vzácnymi surovinami :roll:

smoldo: fakľa = 1 palička + 1 uhlie
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

smoldo56: toto ti musi fungovat: vid screen.
silmarill: takto nejak to vyzera :)
Prílohy
Coalore.png
Coalore.png (21.21 KiB) 2933 zobrazení
pumpkin.JPG
Vasilis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vasilis »

Nadeo napísal:Na alpha verziu pouzi toto http://sites.google.com/site/zbtestbed/Cart5.zip
a jak sa to pouiva ?
smoldo56
Expert
Expert

Mna by zaujímalo aké su rozdiely jednotlivých obtiažností, hrám to peaceful a žiadne monstrá iba obyčajné ovce, prasatá a pod. Ako moc sa staží hra na tažšej obtiažnosti ? Oplatí sa to hrať a aké to má výhody, dostávate za monstrá nejaké bonusové predmety ?
silmarill
King
King

smoldo56 napísal:Mna by zaujímalo aké su rozdiely jednotlivých obtiažností, hrám to peaceful a žiadne monstrá iba obyčajné ovce, prasatá a pod. Ako moc sa staží hra na tažšej obtiažnosti ? Oplatí sa to hrať a aké to má výhody, dostávate za monstrá nejaké bonusové predmety ?
monštrá vyliezajú iba v noci, keď výjde ráno slnko tak zhoria. občas z nich vypadúvajú extra predmety, ale nie vždy. pre mňa sa to oplatí hrať lebo je tým hra napínavejšia, ak si ďaleko od svojho domu tak sa musíš pozerať na slnko že či už nezapadá a zdrhať domov. musíš si taktiež robiť zbrane, armor a jedlo na ozdravenie.

pre niekoho môže byť noc tým pádom nudná lebo všetky príšery by pobil len Chuck Norris, ostatní sa musia zavrieť niekde do jaskyne a tam ťažiť alebo taviť suroviny a vyrábať si predmety.
smoldo56
Expert
Expert

silmarill napísal:
monštrá vyliezajú iba v noci, keď výjde ráno slnko tak zhoria. občas z nich vypadúvajú extra predmety, ale nie vždy. pre mňa sa to oplatí hrať lebo je tým hra napínavejšia, ak si ďaleko od svojho domu tak sa musíš pozerať na slnko že či už nezapadá a zdrhať domov. musíš si taktiež robiť zbrane, armor a jedlo na ozdravenie.

pre niekoho môže byť noc tým pádom nudná lebo všetky príšery by pobil len Chuck Norris, ostatní sa musia zavrieť niekde do jaskyne a tam ťažiť alebo taviť suroviny a vyrábať si predmety.
A musí byť tá jaskyna (ukrýt) nejak uzavretá ? Aby napr. mi tam v noci nevliezli monstrá a neprekvapili ma.
silmarill
King
King

áno, na to si vyrob dvere, prípadne sa rovno zamuruj :D
ja som si pre istotu dal pred dom priekopu a mostík o šírke len 1 kocky.
ďalší dom mám taký že tam musím vyskákať po schodíkoch ale to dokážu oni tiež.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Zas nie vsetci nepriatelia zhoria ked vyjde slnko. Napr. na Creeper-a /ktory ked sa k tebe priblizi tak vybuchne/ slnko neposobi a niekedy po noci zostanu a utocia aj cez den. Alebo napr. cez den najdes nejaku jaskynu a zrazu si vsimne ze sa k tebe priblizuje zombie alebo creeper, tak napr. zombie zacne horiet ale creeper pojde dalej za tebou kym ho nezabijes.
Alebo aj pavuky tiez zvyknu zostat spawnuty aj cez den. V noci na teba zautocia ale cez den su neskodni. No ked na nich zautocis alebo sa ku nim priblizis tak zautocia aj cez den.
silmarill
King
King

hej tí vybuchujúci mi občas zostali aj cez deň... nanešťastie si ich väčšinou všimnem až keď niečo pri mne buchne a ja sa respawnujem :(

u pavúkov som si to doteraz nevšimol.
smoldo56
Expert
Expert

Inak ako sa robí stena prípadne strop ? podlahu viem, dik :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Nechapem ze naco myslis :o
Stena aj strop len normalne z kociek. Alebo mas na mysli podlahu ze si to postavil z polovicnych kociek ?
silmarill
King
King

smoldo56 napísal:Inak ako sa robí stena prípadne strop ? podlahu viem, dik :)
tu máš tutorial na stavanie domu

osobne si ale myslím že je lepšie si proste vyhrabať noru v nejakom kopcia a nie stavať dom uprostred nejakého priestranstva.
hlavne kvôli tým vybuchujúcim šmejdom :D
smoldo56
Expert
Expert

Ja som sa rozhodol si urobit nejakú odrodu hradu, na mieste kde bola predtým velká skala. Teraz len hrabem a hrabem..tú stenu som myslel ako "farbu alebo náter" viem že z kociek sa stavá :roll:. Inak hned ako urobím nejaké opatrenia dám si to na tažšiu obtiažnost a budem pekne z hradby pozorovať tých šmejdov 8)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Farba, nater - nic take tam nieje :)
smoldo56
Expert
Expert

rochedo napísal:Farba, nater - nic take tam nieje :)
Tak to je škoda pretože ked si robím napr. barák pod zemou musím kompletne vymenit "kocky" inak to vyzerá otrasne (napr pár kociek betónu, pár hliny a pod).
Jankokuk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jankokuk »

nepoznáte nejaky survival server kde su aj slovaci lebo ja som našiel iba angličanov a podobne
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

nevie niekto, kam si minecraft uklada Savy a nejake Cache ? lebo v dobe, ked im nejak blbol server a Alpha isla free som to hral a odvtedy mi uz ta Alpha ide free stale v Offline mode. no na druhom PC mi Offline mod nechce ist, aj ked sa pripajam na ten isty ucet, hadze to nejaky error v zmysle, ze najprv to musim hrat Online, aby som to mohol hrat Offline. z toho mi vychadza, ze na ten druhy PC musim prekopirovat nieco viac ako klienta.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

vo Win7: C:\Users\menouzivatela\AppData\Roaming
vo WinXP by to malo byt v Local Settings
Napísať odpoveď