Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Suffel »

hm.. tak je to na tebe.. ja osobne fiaty moc neodsudzujem sice neviem kto ten motor JTD robi ale co boli Ducata 2.8JTD (robilo ich Iveco) boli to fakt motory s velkym M vydrzali vsetko a chodia stale.. narozdiel od Boxer, Jumpera co su HDi tak tam ked sa nieco zacne kazit tak to je nekonecny pribeh..

je to na tebe ako sa rozhodnes mozno to zla volba nebude hlavne si treba davat pozor v akom stave je ten motor, lebo dost draha zalezitost je turbo, vstreky atd.. co uz pri tychto JTD-ckach kazda takato oprava vychadza aj cez 600€.. ale zase je pravda ze fiat ma lacnejsie nahradne diely ako VW takze v celku by to az taka zla volba nemusela byt a ked otec nechce VW tak asi ani ine ako ten Fiat neostava.. a mozno to bude aj lepsie ako toto VW ale to uz tazko povedat :)
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

toto je 2.2JTD a tiež sa dávali do Ducata. Ako viem, tieto motory sú náročné na rozoberanie, napr. dať dole alternátor, tak treba dať dole rameno atď.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ale chce 7 miestne auto a C-Max taky nie je
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

sharan, galaxy, alhambra su mensie?
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Zatie peniaze by mi vyšla alhambra, ktorá má už cca. 8 rokov a tým pádom isto nemá okolo 150 tis. alebo tak nejak. Isto by otec nedal za cca. 7-8 ročné auto 8 tis. €, už len z logického hladiska.

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 17:26)
Zatie peniaze by mi vyšla alhambra, ktorá má už cca. 8 rokov a tým pádom isto nemá okolo 150 tis. alebo tak nejak. Isto by otec nedal za cca. 7-8 ročné auto 8 tis. €, už len z logického hladiska.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

My už máme vybratý Ulysse 2.2JTD, 6-rýchlostný za 7300€ je aj na autobazar.eu. Boli sme ho aj pozrieť a je vo viacnežlepšom stave ako sme čakali. S webastom, tiež má navigáciu ale len hlasovú bohvie v akom jazyku :wink:
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

No po pravde pri kupe auta za 7300€ by som sa na nejaku navigaciu vykaslal :) To uz je len drobnost. Tak ak uz mate vybrate, nech Vam vydrzi co najdhlsie :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Zajtra sa idem pozriet na toto auto, co nan vravite ? A este sa chcem spytat, ze ci nahodou neviete, kde sa na Golfe 4 nachadza ODB port na pripojenie diagnostiky ??
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

PAIN napísal:Zajtra sa idem pozriet na toto auto, co nan vravite ? A este sa chcem spytat, ze ci nahodou neviete, kde sa na Golfe 4 nachadza ODB port na pripojenie diagnostiky ??
hmm, auta z trusalky maju popretacane KM... totiz nedaleko martinskeho kupaliska maju jednu dve haly kde to pretacaju a pripadne robia skladacky co kde zapasuje... zober si to tak, auto ma 10 rokov a rocne by na nom najazdil iba 12 400km ? to je dost malo... hlinikove disky na fotke niesu,...
co sa tyka motorizacie, tak z benzinov je najpodarenejsia 1,8 T, nechvalne reci som pocul na 1,6 o jedna 1,4 je zname, ze je to hodne lenive (predsa len vaha auta je okolo 1300kg) Inac golf ako taky super vozenie, urcite sa chod na tom previezt, ostvor kapotu, pozri spoje ci neboli zvarane, odskusaj ABS...

http://volkswagen-golf.autobazar.eu/18- ... 77892.html
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No ved prave kôli stavu kilometrov sa snazim zistit, kde v aute je ten ODP port, chcem to totiz pripojit k notebooku. Mam na to soft cez ktory sa da zistit, ci bol tachac pretoceny. Teda aspon raz sa mi uz podarilo takto neokaslat sa, pred tyzdnom som bol v Zilinskom AAA auto pozriet jednu Octavku, cena dobra, auto sa zdalo byt v pohode a ked som ho pripojil k notebooku tak ze stav km bol pozmeneny. A co sa tyka Golfa 55KW...tak nj, raketa to nieje ale na moje vozenie bohate staci.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kasli na to, ci je auto stocene alebo nie, pokial si vies zistit presny alebo aspon priblizny pocet km, nie je nad cim rozmyslat... u nas je kazde tretie auto stocene, golf hadam aj kazdy, tento golfik ma do 180kkm, za 5k eur je to celkom fajn...
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Keď benzín tak by som zobral 1.6 alebo 1.8, aj keď najlepší by bol diesel. Rátaj s tým, že každe auto bude min. 250 tis. km. Aj keď podla mňa sú to predražené autá, ale to je celý VW.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ta 1.4-ka 55kW je do mesta idealna.. aj ked vykonom neoslnuje ale dokaze zajazdit na peknu spotrebu kombinovanu nieco cez 6litrov.. a ak mu ten motor vyhovuje nevidim problem aj ked osobne by som do golfa nesiel a do takejto motorizacie uz dva krat nie.. ale kazdemu vyhovuje nieco ine :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

sovjet: ak nerbi neviem ake kilometre, tak sa mu ropak neoplati...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak dnes som sa definitívne rozlúčil s mojim favoritom na LPG (poslúžil vynikajuco, až mi je za ním smutno). Chcem však niečo na vyblaznenie. Konkretne som si vyhliadol mazdu mx3 1.8i V6 24v 98kW 133hp. Je to moja srdcovka.
Čo vravíte na toto žihadlo? Máte s touto motorizaciou nejake skúsenosti?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fuha, mx3? kolko chces do toho dat? osobne by som sa bal akutneho nedostatku dielov, ci uz karosarskych alebo motorickych...

isiel som akurat s mazdackym 2,0 v6, bolo to take akuratne :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No moja predstava je takých €1500. S kupou sa nikam neponahlam, takže si počkam na dobry kusok. Napr. teraz som našiel jedneho, čo vyzera, že je v perfektnom stave http://mazda-mx-3.autobazar.eu/18-v6-24v-id1879108.html našiel som ho aj na mazdaklube.
Tie diely je asi najväčšia nevyhoda toho, ale da sa to. Keby sa mi to velmi sypalo, tak kupim za 300 dovozovu plechovku bez papierov a povyberam odtial, co bude pouzitelne :P
Ale predpokladam, že keď kupim dobry kus, tak to bude šlapať, ako hodinky. Opreť sa to nechystám :smt015
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no, pokial chces teda nieco na vyblaznenie, je to tvoja srdcovka a mas 1500, myslim, ze nie je nad cim rozmyslat, odkecavat ta teda nebudem :)

tato konkretna vyzera naozaj super, za tie peniaze je to podla mna vyborna kupa... neviem, ci sa ti podari zohnat na slovensku nejaky lepsi kusok, ale nevidim dovod, preco neist do tejto... za tie peniaze o moc lepsiu lietacku nezozenies, ci uz co sa tyka mx3 alebo obdobnych kuskov... osobne by som pri volbe lietacky za taky obnos pozeral nejake celicy s mrkackami :)

// len tak som kukol, ze po com idu, a kukaj, aku krasavicu som nasiel :) http://auta.yauto.cz/toyota-celica-2-0- ... 68561.html ... ale to len tak mimochodom :)
Napísať odpoveď