pomoc s babou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Luky810
Novice
Novice

pomoc s babou

Príspevok od používateľa Luky810 »

Cauko chcel by som od vas trochu pomoct jak oslovit babu v autobuse no teda nastupuje aj vystupuje na tej istej zastavke ako aj ja ako prisadnut si knej som skusal len vzdy je plny bus tak sa to nejak nedalo aj pohlady som skusal len ona stale sa otaca prost vyhyba pohladom neviem ako to mam pochopit ci nema zaujem alebo ako dik vopred :roll:
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: pomoc s babou

Príspevok od používateľa rados915 »

Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

iba chod za nou a opytaj sa na nejaku kravinu alebo jej nieco povedz...napr Ahoj vyzeras ako moja mama a mlada...vacsina bab sa na toto chyti a mozte kecat a kecat.
alebo sa jej opytaj ci ma rada banany a ako ich je ci od stopky alebo naopak...a zase kecaj o blbostiach...thats all
Luky810
Novice
Novice

ale to ze vyhyba pohladom neviem ako to mam chapat :?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

banany mna hned napadla prasacinka :lol: nie babany sa jej nepytaj skus kolko je hodin a ked tak stroho rychlo odpovie ani na teba nekukne tak to nechaj plavat
Luky810
Novice
Novice

okey diki ite banany napadla aj mna hned blbost skusim sa na tie hodiny uvidime :(
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

omg skus banany to ze vy hned myslite na kladu je vas problem...na hodiny sa opytaj svojej babky a nie peknej mladej baby...chapes?
Son-Goku
Darca
Darca

ja ti neviem ja si to v hlave predstavujem..ona stoji kuka do blba a on za nou dojde cau daco chvilku pokecaju pekne pocasie a tad a zrazu jej zadre:mas rada banany?..luky ak si vtipny a vies to tak podat tak mozno by to zabralo co ja viem.banany lol
Luky810
Novice
Novice

no teraz fakt neviem lebo ked sa pozrem na nejaku inu babu tak pohlad opatuje ale tato stale nie aj ked stojim vedla nej na zastavke je to dost divne.No raz cestou z skoly v buse som hadzal pohlady na jednu blondinku vyzerala o dost starsia ako ja ale o par zastavok si sadla pri mna a ja dement som nic nepovedal fakt som nevedel co zacat to ma mrzi doteraz :cry:
Son-Goku
Darca
Darca

ber to tak ze v buse to je fakt tazsie ako na ulici tak nabuduce velky nadych vydych a vyklop to zo seba ak to teda myslis vazne ze by si uz chcel nejaku oslovit.
Luky810
Novice
Novice

no diki pani skusim to ked vystupime to je lepsie ako v buse a nejaky odbornik na pohlady sa tu nenajde? :D niektory mi hovoria ze to je dobre znamenie ked vyhyba pohlady iny ze je namyslena a mysli si o sebe vela no neviem u kazdej je to inak niekdo :?
Son-Goku
Darca
Darca

tak to je rozne napr ked ja kuknem na nejaku tak len prejdem pohladom a vidim ze cuci na mna a stretneme sa s pohladom tak dalej pokrecujem ocami po okoli..ale mozes nanu zmurknut a tak popod fuzy sa usmiat..a pozoruj reakciu bud sa usmeje a bude na teba pozerat alebo odvrati a usmeje...alebo sa proste kyslo otoci..no..
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

kašli na oslovenie v buse, riskuješ trapas pred ľuďmi. vystúp spolu s ňou, spýtaj sa jej či ju môžeš odprevadiť (je to úplne nvinná a nezáväzná vec, nepovie nie) povedz jej že si ju všímaš dávnejšie a že ťa zaujala a že by si sa xel o nej dozvedieť niečo bližšie... keď prídete pred jej dom tak jej povedz že je fajn baba a že by si ju rád spoznal viac či by si s tebou niekam nevyšla. nemusí to byť hneď rande, zisti si kam chodí von s kamoškami, ty tam príď s kamošmi, nebude to také záväzné a okrem toho máš kopu "křoví" v kamošoch pokiaľ by debata s tou holkou nejak viazla ;)
Luky810
Novice
Novice

no tak sem tam si vsimnem ze pozeram sa inam a v odraze som videl ze sa na mna pozera tak sa otocim a ona hned otockaa prec :D :D tak nevadi skusim ju oslovit dik aj tak aspon odvahy ste mi dali :smt059
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

dobry den slecna, mohol by som sa vas nieco opytat?
mohla by ste mi dat prefoteny obciansky, vodicsky popripade zvaracsky preukaz
alebo aspon karticku poistenca? inak uplne by mi stacilo ak by ste mi dala telefonne cislo
a slubila ze ak vam cez vikend zavolam tak so mnou vybehnete niekam von... :D
(idem sa radsej trochu uvedomit a spat)
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

pomoc s babou

Príspevok od používateľa jolanek »

ArkanoviTigrovi napísal:dobry den slecna, mohol by som sa vas nieco opytat?
mohla by ste mi dat prefoteny obciansky, vodicsky popripade zvaracsky preukaz
alebo aspon karticku poistenca? inak uplne by mi stacilo ak by ste mi dala telefonne cislo
a slubila ze ak vam cez vikend zavolam tak so mnou vybehnete niekam von... :D
(idem sa radsej trochu uvedomit a spat)
Perfektne! Toto zaberie! Zasmeje sa.. Alebo si chalan polame jazyk
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Trapás?! :lol: To ťažko, chalan, len sa jej prosím ťa nepýtaj koľko je hodín. Toto oslovenie stratilo význam v roku 91 :D . V buse stačí, ak prídeš, spýtaš sa: Ahoj, čo do školy? a máš ju v debate. Na ulici je to kus horšie... :) . To či ti opätuje alebo neopätuje pohľad je hlúposť, oslov Mythbusterov :idea: , tí to povedia či má alebo nemá záujem. A hlavne nečakaj, už včera bolo neskoro 8) .
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

OMG že hodiny. Odpovie ti trištvrte na dve a ďalej čo? Poďakuješ, odideš a potom si budeš hovoriť, ako si to posral. Ale však skus, na druhy deň môžeš tie banány, lebo mlada podľa mna ani nezisti, že ti zrovna o čas nešlo..
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Frikso napísal:OMG že hodiny. Odpovie ti trištvrte na dve a ďalej čo? Poďakuješ, odideš a potom si budeš hovoriť, ako si to posral. Ale však skus, na druhy deň môžeš tie banány, lebo mlada podľa mna ani nezisti, že ti zrovna o čas nešlo..
asi tak, nehladaj zamienku na to aby si sa jej vobec nieco opytal (napr. hodiny)
lebo je velmi pravdepodobne ze to pochopi tak ze naozaj nevies kolko je hodin...
mohol by si nam napisat aj priblizny vek...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Peter_Retep napísal:omg skus banany to ze vy hned myslite na kladu je vas problem...na hodiny sa opytaj svojej babky a nie peknej mladej baby...chapes?
keď on myslí hneď na kládu tak myslíš že baba v podobnej vekovej kategórii nato nepomyslí? :wink:
Napísať odpoveď