akú máš grafiku? ja mám ten istý problémskazatoN napísal:A ma to vyzerat takto ?
Star Wars: FORCE UNLEASHED II
Re: Star Wars: FORCE UNLEASHED II
-
maggio1221
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak akože toto som vôbec nečakal, celé som to prešiel najprv za dobrú a potom za zlú. A tak ako sa to skončilo za zlú stránku tak to som nečakal, uplná pecka to bola. No som zvedavý s čím dalším prídu. Lebo toto je určite na trojku. Musí byť trojka kde sa to všetko vysvetlí. Je to celé také zvláštne, ale aj tak. Ten koniec ma uplne dostal. Ten druhý Starkiller bol uplne peckový, posledný súboj s Vaiderom bol trošku slabý ale inak pecka.
Odporúčam zahrať si to. I cez tie chyby o ktorých tu každý píše je to pecka.
no nainštaloval som si najnovšie ovládače textúry mi už zobrazuje ale ide mi to 7 FPS a to mám grafiku HD 5850 
-
Cyrus666
Light Professional
vidim ze zase "ppci" port, ko*ot vyje***, vie niekto ako je na tom xboxova verzia?
-
uplink
VIP
GTX 480 plné detaily 1920 x 1200 cca 100-120 fps [musím mať forcnutý v-sync, aby to nestrihalo obraz, vtedy mám do 60 fps].
A potom sa niekto zase bude obúvať do nvidie že ATi je bedr
xbox verzia bezi bez problemov, uz som asi v polovici hry a zatial som nezaznamenal ani nijake vyrazne poklesy framerate 
-
uplink
VIP
Aiden - to bude "asi" tým že hra bola primárne vyvíjaná na crapbox a shitstation 
Ono to bude asi s mojou grafikou niečo lebo aj MoH mi sekal a išiel 25 na low detailoch a pri tejto hre sa mi to ani nehýbe. Môjmu bráchovi ide MoH na 4870ke bez problémov 60 FPSuplink napísal:GTX 480 plné detaily 1920 x 1200 cca 100-120 fps [musím mať forcnutý v-sync, aby to nestrihalo obraz, vtedy mám do 60 fps].
-
Cyrus666
Light Professional
este niekto s pc verziou pls potvrdte ze na nvidiach to ide pekne
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja mám nvidiu, 9600GT a hra mi nerobyla žiadne problémi.
-
uplink
VIP
mARILYN mANSON - on to myslel asi ako iróniu, nevie sa zmieriť s tým faktom, že nvidie nerobia skoro žiadne problémy oproti ATinám 
-
Cyrus666
Light Professional
nie trtko, myslel som to tak ako to je napisane, na minulej strane 2 nadavaju ze im to ide na hovno a maju atiny tak chcem vediet ci to ide na nvidiach normalne
no tak som sa trochu pohral s mojim PC a už mi to šlape ako má ATinári nebojte sa všetko fakčí ako má, nainštalujte si najnovšie ovládače. Ja som mal problém v tom že som mal blbý kábel k monitoru. Vymenil som ho a už mi to fičí 
čafte ľudia.... akurát som sa dostal do 3. kola- som pred arénou a to lietadlo, ktorému musím zničiť turbíny.. zničím jednu ale druhú nie. ukazuje mi klávesy, ktoré musím stlačiť, ale nič to nerobí.. poradíte mi? ďakujem