webovy album
webovy album
nemohol by mi niekto poradit program alebo nieco ako si vytvorim vlastny fotoalbum ktory mozem pridat na web ?
Re: webovy album
Jalbum
nieco ine by nebolo ?
A čo myslíš tým "vlastný fotoalbum"? Pridať vlastné fotky, alebo aj vlastný design, efekty apod?
Čo tak niečo takéto http://www.flashgallery.org/ - demo

Prípadne iné flash galérie, google ti ich vypľuje až až...
Čo tak niečo takéto http://www.flashgallery.org/ - demo
Prípadne iné flash galérie, google ti ich vypľuje až až...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...no veď práve, že vypľuje...kto sa v tom má vyznať?...ja tiež akurát zháňam nejakú decentnú galériu ladenú do čiernej...akurát ma pri hľadaní odrádza to množstvo bordelu čo je okolo toho...samé demo, trial, tam nefunguje to, hento je neestetické...na každej galérii sa niečo nájde...a ja som totálny amatér do flashu...ja by som potreboval nejakú aplikáciu že "sem pretiahni obrázky" "tu si vyber design" a "tu klikni na vytvoriť"... 
zhanam presne to iste co grim
nahadzat fotky kliknut a vytvori album
mal som 3
program 1, robilo albumy o velkosti 200mb, jedna fotka mala aj 2mb co sa nacitavalo jak slimak
program 2, aj pri nastaveni najvyssich nastaveni fotky boli kockate
program 3, z tych asi najlepsi jediny ktoreho nazov si pametam Image Gallery Maker robil klasicku galeriu ALE nedalo sa nastavit kolko fotiek ma byt na 1 strane, cize ak som hodil 50 fotiek tak vsetky boli na 1 strane
nahadzat fotky kliknut a vytvori album
mal som 3
program 1, robilo albumy o velkosti 200mb, jedna fotka mala aj 2mb co sa nacitavalo jak slimak
program 2, aj pri nastaveni najvyssich nastaveni fotky boli kockate
program 3, z tych asi najlepsi jediny ktoreho nazov si pametam Image Gallery Maker robil klasicku galeriu ALE nedalo sa nastavit kolko fotiek ma byt na 1 strane, cize ak som hodil 50 fotiek tak vsetky boli na 1 strane
-
Grim
Darca
...aby som to uprasnil, našiel som jednu úplne že mňam, akurát si dolu pridávala nejaký odkaz na svoju stránku, tak som sa na to vysral...volalo sa to Jalbum...a treba sa tam regnúť...samozrejme designy sa dajú pozrieť aj bez registrácie...
Jalbum mne nevyhovoval, neviem ako nove verzie ale myslim ze to stale robi staticke stranky
chcel by som nieco kde cez ftp nahodim fotky do adresara, spustim scriptik a my to vygeneruje stranku s nahladmi a odkazmi na fotky vo full velkosti(pripadne tolko kolko chcem aby mala velka fotka)
nevie niekto o niecom takom?
chcel by som nieco kde cez ftp nahodim fotky do adresara, spustim scriptik a my to vygeneruje stranku s nahladmi a odkazmi na fotky vo full velkosti(pripadne tolko kolko chcem aby mala velka fotka)
nevie niekto o niecom takom?
S každou jednou galériou sa treba pohrať, aby vyzerala podľa predstáv. Ja osobne používam jAlbum s doplnkom SimpleViewer. Síce mi to trvalo asi 1-2hodky, kým som sa s tým naučil robiť a nastavil na svoj obraz metódou pokus-omyl, ale teraz pridávanie ďalších fotiek je už lahôdka.
Prípadne môžete použiť hotové systémy typu Coppermine, ktoré nahodíte na svoj web a už len jednoducho pridávate fotky. Avšak aj to treba najskôr riadne nastaviť.
Prípadne môžete použiť hotové systémy typu Coppermine, ktoré nahodíte na svoj web a už len jednoducho pridávate fotky. Avšak aj to treba najskôr riadne nastaviť.
-
Grim
Darca
brm - stiahol som si ten SimpleViewer a musím povedať že je to lahôdka...zatiaľ najlepšie čo som videl...free, prehľadné, jednoduché, ale zároveň s mnohými funkciami...do footera si to nehádže kadejaké odkazy sna stránky, len v rohu sa zobrazuje drobný text s odkazom na kliknutie...
Grim.. header, footer sa dá upraviť v 99% takýchto programov... a nebyť toho "drobného textu" s odkazom, tak takú galériu nemám ja a ani Ty...