Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Cache a Addons som vymazal a nepomohlo to. oboje sa po spusteni WoWka vytvorili znovu, co je asi spravne.
na serveri problem nie je, ostatnym to ide. a este raz pripominam, ze mi to prestalo ist z hodiny na hodinu, nic som medzitym nemenil.
to, ci mi to ide na inej postave som este neskusal, kedze inu nemam, ale idem teda skusit.
ale aj tak rozmyslam, ze sa na to cele vykaslem a hodim si tam toho Quest Helpera, ono ten defaultny Quest Tracker mi aj tak strasne blbol, ze na mape boli vyznacene uzemia vselijak zdeformovane a prekrizene (viz priloha, screen z cias inej postavy). neviem, ci toto robi vsetkym na neofikoch alebo je problem zasa iba u mna. mozno celu tu vec na Quest Tracking mam nahratu zle a az teraz sa to uplne zosypalo.
na serveri problem nie je, ostatnym to ide. a este raz pripominam, ze mi to prestalo ist z hodiny na hodinu, nic som medzitym nemenil.
to, ci mi to ide na inej postave som este neskusal, kedze inu nemam, ale idem teda skusit.
ale aj tak rozmyslam, ze sa na to cele vykaslem a hodim si tam toho Quest Helpera, ono ten defaultny Quest Tracker mi aj tak strasne blbol, ze na mape boli vyznacene uzemia vselijak zdeformovane a prekrizene (viz priloha, screen z cias inej postavy). neviem, ci toto robi vsetkym na neofikoch alebo je problem zasa iba u mna. mozno celu tu vec na Quest Tracking mam nahratu zle a az teraz sa to uplne zosypalo.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Wolf nechcem nič do toho kecať, ale ak nevieš čítať je to tvoj problém. Bez addonov sa to dalo hrať aj na TBC (keď prekladš + wowhead...) Ale nejde o to. Podstatné je to že aj keď do Blizz dal do hry, strašne to bugne, neukazuje to správne atď. Obzvlásť na free servery ako je Anthoria (a to som písal už hore, ale nejak si si nedočítal môj príspevok do konca)
Som Anthoria Core Developer, tieto veci su davno vyriesene a malo by to vsetko ist v poriadku, to ze jemu to blbne, je problem niekde na jeho strane, tot vse. Ja som len reagoval na to ze mu to bez Quest Helperu alebo ineho addonu nepojde, pricom pojde.Janio napísal:Wolf nechcem nič do toho kecať, ale ak nevieš čítať je to tvoj problém. Bez addonov sa to dalo hrať aj na TBC (keď prekladš + wowhead...) Ale nejde o to. Podstatné je to že aj keď do Blizz dal do hry, strašne to bugne, neukazuje to správne atď. Obzvlásť na free servery ako je Anthoria (a to som písal už hore, ale nejak si si nedočítal môj príspevok do konca)
Hrava niekto na twinstar.cz? Nevite nahodou ci je moznost si zmenit emailovu adresu, ked mi ju zmazali? Lebo chcem vymenit si postavu a nemozem si dat lock off... viem, ze v nastaveniach sa to neda, ale ze ci su ochotny admini to menit, alebo seru na to
Meken: Čo som tam ja naposledy hrával, tak sa to nedalo.
A skúšal si si vytvoriť tú istú (e-mail) adresu na tom istom servery?
A skúšal si si vytvoriť tú istú (e-mail) adresu na tom istom servery?
To som dostal ten acc od jedneho rusa co zil v cechach
.. (zlozitejsie
), no a on nevedel heslo od mailu, ani si uz nepamatal sko sa volal acc presne.. lebo tam je len sup***@seznam.cz, tak preto sa pytam ci by ju admin mohol zmenit 
ANo uz som zistil aj ja, pytal som sa GMka aj janicka.. ak by mal niekto zaujem tak by som vymenil ten acc , je tam skoro 79 paladin, retry full savage set .. atd .. a inak diky Jokky K+
Chcel som to vymenit za hviezdicky, lebo chceme si s bratom "kupit" za tie hv. dake mensie lvl.. ale takto mi to na servery nik nekupi
Chcel som to vymenit za hviezdicky, lebo chceme si s bratom "kupit" za tie hv. dake mensie lvl.. ale takto mi to na servery nik nekupi
hra tu niekto na twinstary? 
si robis prdel? ved teraz som pisal prispevky nad tebou, ze tam hram atd... 
-
Janio
Zablokovaný
wolf pod akým nickom tam si ? Pretože ťa nepoznám... A neviem ako ja mám svoje addnony bez ktorých by som ani nevedel hrať... tak preto...
Meken sa čudujem ako môže niekto na Twine hrať, to ich rozdelenie serverov na PvP a PvE je moc... + ešte ten chabý chat a okopírované wow armory... AnthoriA štiry ever
Len tam to tiež ide dole vodov, wowarmory nesú doteraz spravené
Meken sa čudujem ako môže niekto na Twine hrať, to ich rozdelenie serverov na PvP a PvE je moc... + ešte ten chabý chat a okopírované wow armory... AnthoriA štiry ever
hral som aj na anthorii, pred twinstarom, no "chujus" admin/gm uz nvm ako sa volal, mi dal pernament ban za to , ze som okomentoval na worlde, ze sa viac staraju o VIP tabarty ako o pady servera, alebo nvm co tam bol za problem vtedy.. Proste stale sa daco sralo a ty kkti stale len pisali o KUPE tych VIP tabartoch, aby zarobili... tak som daco zapi*oval a dostal som perma.. a to som mal uz 70 lvl rouge full equip... tak som je*al na to a siel na twinstar.cz... admini su tam riadny curaci poniektori
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 21:33)
btw to rozdelenie serverov na twinstar.cz nasralo aj mna.. ved koli tomu som vyse pol roka nehral.. lebo som si nevybral server ani brat, a brata dalo na deimos a mna na phobos, tak sme sa na to vyje****i , lebo admini nas nechceli prehodit
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 21:37)
Janio: preco ked si chcem dat poslat heslo na email na anthorii, tak mi napise "Tento poskytovatel E-mailovych sluzieb je blokovany" (azet)
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 21:33)
btw to rozdelenie serverov na twinstar.cz nasralo aj mna.. ved koli tomu som vyse pol roka nehral.. lebo som si nevybral server ani brat, a brata dalo na deimos a mna na phobos, tak sme sa na to vyje****i , lebo admini nas nechceli prehodit
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 21:37)
Janio: preco ked si chcem dat poslat heslo na email na anthorii, tak mi napise "Tento poskytovatel E-mailovych sluzieb je blokovany" (azet)
-
Janio
Zablokovaný
Ja som si spravil priesta na twine pretoze som pocul, ze tam ide skoro vsetko, ale rozdelili servery tak som sa nado vybodol...
A preto nejde, pretoze azet je na hovno, a uz vela hracom na pokeci zistili heslo, preto to zablokovlai daj si email napr. na Gmail...
A preto nejde, pretoze azet je na hovno, a uz vela hracom na pokeci zistili heslo, preto to zablokovlai daj si email napr. na Gmail...
ano a ako si ho dam ked neviem heslo od acc, a chcel som si ho poslat na mail, ktory je blokovany 
Myslíte si že ked bude cata nebude nejaká free migracina na worgena alebo goblina alebo na iny realm ???
-
Andr3w
Light Professional
aj vam nejde inspect? na offiku?
-
Janio
Zablokovaný
Meken tak jedine napísať GM nech ti povedia heslo,a zmenia e-mailovú adresu... ALe to pochybujem, že si nájdu na teba čas...
To Kostak: Možno free migrácia bude na nejaký low population realm ale free zmena na worgena,goblina nebude určite natom blizzard zarobí najviac takže nie
Chalani rozmyslam ze prejdem na offik ale neviem ci sa mit o oplati viete mi daco kutomu povedat ?