CS 1.6 Server hojko.com
-
ABzV
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
štíty restrict, autolamy netreba, to raz za deň kúpi nejaká lama čo zahrá za 15 minút skóre 1:24 a potom sa odpojí
-
Shamway
Professional
rychlopalky by som nechal - zbran ako kazda ina, Stity mi nevadia...aj ty ich nikto nekupuje 
-
Mad Dad
Medium Star
inak hej...aj keď kúpia ten štít, tak si s tým max čupnu, a nožom nejakou záhodou cez to preseknete, ale zbraňou až tak nie... 
-
Pigesko
King
ja ti dam "Pig", ty votrelec
v prvom rade si treba uvedomit kto ma pristup na ftp, potom sa ho opytat preco tam dal fixnute mapy, a potom mi mozete nadavat
(vid screen) ten kto tam dal tieto mapy mozno ani nevie ze su fixnute...no flash o stenu za lampou pouziva 99% skusenejsich hracov...
//btw ja presne neviem kde vsade su fixy, preto sa stava ze flashnem aj vlastny team...a pokial viem tieto mapy su fixnute primarne iba pre puby...
//btw ja presne neviem kde vsade su fixy, preto sa stava ze flashnem aj vlastny team...a pokial viem tieto mapy su fixnute primarne iba pre puby...
Ty keby si sa nehral na pg, ale hral, tak by si neoslepil polku teamu 
-
Nadeo
Guru wannabe
Pigesko ten flash na inferne robim stale ked idem tade, staci to hodit viac dolava o tu stenu a ajtak sa odrazi flash za krabicu..
-
Pigesko
King
aha, som zabudol ze hadzanie flashov sa povazuje za hranie sa na "pg"...ale ked uz ty o tom hovoris kludne sem dodam demo z toho inferna...kde kazde kolo (za T) hadzes pod nohy sg, pod rebrikom
...niekolko krat si tam svacol rovno flash, samozrejme schvalne si to hadzal mne pod nohy...a na banane si ma pri mojom rushi flashol asi 5-6 krat...takze psst, si ten posledny kto sa moze k tomuto vyjadrovat, este od Madika to beriem 
Nadeo: asi z 10tich pokusov mi to preslo mozno raz, kdez to na inych serveroch mi to prejde zo 100 pokusov 100krat...takze nechapem kde je chyba
//spoteny: a tusim zabudas na to ze ma vzdy nejaky dmnt blockol ked som hadzal flash, a ja sa nemienim prisposobovat debilkom co nevedia chodit, flashe budem hadzat nadalej uz len z principu
//dalej by si pri tom tvojom zahadnom adminovani mohol pouzit trocha brainu, 10 minut hulaka cely server ze chce inferno, ty ako admin 10min absolutna ignoracia, a ked uz ma ist dalsie kolo votovanie, tak si iniciativne dal votovat pri****nu militiu ktoru si nasledne aj zmenil...a to ze si nepocul ohlasene votovanie je trapny argument, kedze keby si bol co k comu a vazne by si ho nepocul, tak das aspon na ziadosti hracov, a namiesto militie nechas votovat inferno...a nechapem co tam vobec militia robi, sa stavim ze opat tvoja iniciativa...militiu som hral naposledy pred 8-9 rokmi, ked boli este v herniach 15 palcove CRTcka...a za tu dobu som nenarazil na server, kde by bola tato mapa co len na servery, a nie to este aby sa votovala, a uz vobec nie aby bola nebodaj oblubena...
//aaaa nezabudnime na to ze ked chces slapnut hraca, tak ho slapni par krat, a nie ho tam je***t o stenu 2 minuty...
- pokracovanie nabuduce...
//este som si spomenul
nechapem tvoj postup ked ti niekto napise ze je na servery haxor...za jeden den som ti napisal dva krat, prvy krat si prisiel, bol si somnou v specte, ale na konkretneho hraca si sa nepozrel ani raz! iba si sa opytal ci mam demo, na co som ti odpovedal "nie, sak si ho pozri", no ty si mu dal bez mrknutia ban, ani si sa nepresvedcil, ci je moj usudok spravny...hned na to asi o 2 hodinky som ti napisal znova, a znova si bol v specte no pozeral si uplne ineho hraca, pritom ten ktoreho som oznacil za haxora tam pred malou chvilkou behal so speedhackom a knifom
, ked si sa na neho konecne aspon jedno kolo pozrel, tak si sa ma opytal ci som si isty, na co som odpovedal "kriste sak tam behal so sh a knifom, pozeraj ho" druhe kolo si ani nepozeral a dal si ban...opat bez toho aby si vobec nieco videl, (v tom jedinom kole v ktorom si ho videl ho zabil hned prvy, takze dokaz opat ziadny...
Nadeo: asi z 10tich pokusov mi to preslo mozno raz, kdez to na inych serveroch mi to prejde zo 100 pokusov 100krat...takze nechapem kde je chyba
//spoteny: a tusim zabudas na to ze ma vzdy nejaky dmnt blockol ked som hadzal flash, a ja sa nemienim prisposobovat debilkom co nevedia chodit, flashe budem hadzat nadalej uz len z principu
//dalej by si pri tom tvojom zahadnom adminovani mohol pouzit trocha brainu, 10 minut hulaka cely server ze chce inferno, ty ako admin 10min absolutna ignoracia, a ked uz ma ist dalsie kolo votovanie, tak si iniciativne dal votovat pri****nu militiu ktoru si nasledne aj zmenil...a to ze si nepocul ohlasene votovanie je trapny argument, kedze keby si bol co k comu a vazne by si ho nepocul, tak das aspon na ziadosti hracov, a namiesto militie nechas votovat inferno...a nechapem co tam vobec militia robi, sa stavim ze opat tvoja iniciativa...militiu som hral naposledy pred 8-9 rokmi, ked boli este v herniach 15 palcove CRTcka...a za tu dobu som nenarazil na server, kde by bola tato mapa co len na servery, a nie to este aby sa votovala, a uz vobec nie aby bola nebodaj oblubena...
//aaaa nezabudnime na to ze ked chces slapnut hraca, tak ho slapni par krat, a nie ho tam je***t o stenu 2 minuty...
- pokracovanie nabuduce...
//este som si spomenul
Nooooo, tak k tomu sg, velmi dobre vies, ze ked vychadzas z inferna na stred/banan, tak od CT tam zvykne kempit s AWP. K tym flashom na banane, bolo to pri konci kola, alebo hned po spawne, tkaze ti to nejak neublizilo. K tomu infernu, 3ja hraci napisali, ze chcu inferno, a dalsi 4ja, ze chce militiu. Tak som dal vote o militiu a hned na to sa zacalo rtv, kde si dali inferno, tak som este zmenil nextnap tak, ako si to povodne hraci votli.
-
Pigesko
King
hovadina...krtek mi je svedkom...o militii tam nebola ani zmienka 
//dalej pm or steam friends...nemienim to tu dalej rozoberat...
//dalej pm or steam friends...nemienim to tu dalej rozoberat...
-
lekoklatik
VIP
Mimochodom možnosť ktorá normálnemu hráčovi umožnuje potrestať teamkillera je spustená?
Nie, red vcera pisal, ze nahodi mirror damage, neviem, preco to tam este neni 
aj s mirror damage nakoniec zabije toho chudaciska... takze TK punishment treba
a antiswear treba, dneska mi chlapec vynadal do k****ov, pricom ho absolutne nepoznam, takze je pekne, ze mad sice vynada iba znamym, ale ked mi nejaky 10-rocny fagan vynada, tak fakt to je uz dost a kedze nechcem klesnut, tak idealne nereagujem...
a antiswear treba, dneska mi chlapec vynadal do k****ov, pricom ho absolutne nepoznam, takze je pekne, ze mad sice vynada iba znamym, ale ked mi nejaky 10-rocny fagan vynada, tak fakt to je uz dost a kedze nechcem klesnut, tak idealne nereagujem...
-
lekoklatik
VIP
Dnes som dostal pár krát do hlavy, len tak...
Ďakujem však adminom, postarali sa.
Avšak mirrordmg a trest by pri zapnutom ff nemali chýbať.
Si myslím.
Ďakujem však adminom, postarali sa.
Avšak mirrordmg a trest by pri zapnutom ff nemali chýbať.
Si myslím.
Malo by tam byt aj nieco take ze ked ta zabije ma este sancu nwm ako sa to vola ked zabije jedneho ma 1/3 atd az dostane ban na 50 min alebo tak, dufam ze sa chapeme...
Na ziadost hracov pridana mapa de_cpl_mill.
-
lekoklatik
VIP
Po konecnom precisteni map bz bolo fajn napisat zoznam map ktore server ponuka.
Ako som uz spominal, ja osobne by som bol za:
dust2
dust
inferno
nuke
aztec
cpl_mill
cbble
de_tuscan
myslim ze najhranejsie mapy. Tiez sme sa snazili pressadit nove mapy, ktore su dobre, avsak hraci lubia klasiku a nakolok je server klasik, preco tam pchat nieco nove...
Pri mensom pocte hracov snow. pool day je moc minimikro a v galileovi to nastavit viete ako.
Ako som uz spominal, ja osobne by som bol za:
dust2
dust
inferno
nuke
aztec
cpl_mill
cbble
de_tuscan
myslim ze najhranejsie mapy. Tiez sme sa snazili pressadit nove mapy, ktore su dobre, avsak hraci lubia klasiku a nakolok je server klasik, preco tam pchat nieco nove...
Pri mensom pocte hracov snow. pool day je moc minimikro a v galileovi to nastavit viete ako.
-
ABzV
Medium Expert
de_tuscan
Ten tam je.
-
ABzV
Medium Expert