Kam na strednú školu
Kam na strednú školu
Caute.
Takze buduci rok idem na SŠ chcem ist na elektro. Ale neviem na ktoru. Chcem ist do Liptovskeho Hradku. No pocul som ,ze nieje zrovna najlepsia ta najlepsia tak sa vas chcem opytat ak tam dakto chodi ,ze ako tam je prip. odporucit nejaku.
THX.
Takze buduci rok idem na SŠ chcem ist na elektro. Ale neviem na ktoru. Chcem ist do Liptovskeho Hradku. No pocul som ,ze nieje zrovna najlepsia ta najlepsia tak sa vas chcem opytat ak tam dakto chodi ,ze ako tam je prip. odporucit nejaku.
THX.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: SŠ
Čo tak pozrieť web stránky, ísť na deň otvorených dverí a podľa toho sa sám rozhodnúť ? Už len web ti dosť veľa napovie + keď budeš vidieť prestory školy atď. sa rozhodneš lepšie...
Re: Kam na strednú školu
Budem vulgárny ale tak ko*ot prije*** a sku**** školu by som si už v živote nevybral.Profesori absolútne problematiky neznalí, úroveň nulová na čele s pánom ko*ot riaditeľom.Ospravedlňujem sa ale tieto vety bez tých hlúpych slov napísať nešli.Chlape ak pôjdeš do hrádku bude to životný preplesk.90% ľudí čo tu študuje by si už túto školu nevybralo nikdy
ja by som tam urcite nesiel, lebo pomer bab ku chalanom bude v triedach v tom lepsom pripade 1:10, to uz rovno mozes ist do klastora, chlape

to mi je ale argument ja som chodil na SPSE a tam bol pomer chlapci:dievcatam = 30:0 a na vysoku skolu TUKE FEI kde bol pomer asi 100:2gogo956 napísal:ja by som tam urcite nesiel, lebo pomer bab ku chalanom bude v triedach v tom lepsom pripade 1:10, to uz rovno mozes ist do klastora, chlape![]()
to ze tam nechodia dievcata este nerobi skolu zlou a niesom ani teplos ani samotar, mal som babu aj pocas vysky a mam aj teraz
markus
poznam dost ludi co chodili na skoly typu SPSE a pod, a vsetcia do jedneho nadavali na to ze je medzi nimi velmi malo bab..Mne by to vadilo tiez
Na vyske je to uz ine, tam to az tak nevadi..
poznam dost ludi co chodili na skoly typu SPSE a pod, a vsetcia do jedneho nadavali na to ze je medzi nimi velmi malo bab..Mne by to vadilo tiez
ani dobroumarkus napísal:ze tam nechodia dievcata este nerobi skolu zlou
z mojho pohladu je to na hovno, a ked budes od strednej so samymi chalanmi tak to moze aj zle dopadnut
STU FEI
-
Janio
Zablokovaný
No ja chcem ist silou mocou na nejaku s elektro zameranim. Este rozmyslam nad SPS KNM. A to ze je tam malo bab to mi nevadi vsak hocikedy si mozem vyst von.
-
aviceN
Guru
ja ti odporucam SPŠE KE, asi najlepsia skola s elektrotechnickym zameranim. moj nazor
SPŠE KE je sice dobra, ale fest tazka skola, aspon za mojich cias a neviem ci by som na nu isiel znova pretoze gympel bol oproti nasej skole leharo
-
JaQuBe
Medium Star
LH-nič sa tam nerobí,aspon kamoš čo tam teraz šiel vraví....a ten pomer báb má: chlapci- okolo 30 a dievčatá- 0 
radšej mať v triede 0 báb ako 8 totálnych pí* (čistý príklad som dal)
dobra stranka na stredne skoly je http://www.stredne-skoly.sk/
Ešte jedna vec. Mohli by ma zobrať zo SPŠE z odboru elektrotechnika na FEI na katedru počítačov informatiky?
jasne presne takto som ja studoval, najprv SPSE a potom TUKE FEI akurat som chcel na inu katedru, konkretne UI
-
mirak2
Hardcore addict
katedry len zabezpecuju vyuku, studuju sa studijne odbory, jeden odbor moze mat x predmetov a tych x predmetov moze zabezpecovat y katedier
zo SPSE na FEIku sa v pohode dostanes, ci sa tam udrzis je uz druha vec...ale mam kamaratov co to davaju bez vacsich problemov, len treba chciet
zo SPSE na FEIku sa v pohode dostanes, ci sa tam udrzis je uz druha vec...ale mam kamaratov co to davaju bez vacsich problemov, len treba chciet
Na elektro do LH by som nikdy nešiel..som tam 4.rok a bola to najväčšia chyba môjho života ľutujem že som neprestúpil a so mnou asi tak 95% triedy. Kktský prístup učitelov,režim nie daleko od totality,posrane protokoly ktore ako ty prvak uz budes musiet vsetky robiť rukou ( už len ked to mame na pc robiť je to o nervy),+20 eur kazdy rok ale nikde ich nevidim....