ja sa pitam na tieto veci pomozete mi alebo serete na mna?Lukas1169 napísal:už to mám takto ide to
hsurf2.phphsurf3.phpKód: Vybrať všetko
<?php session_start(); if ($_SESSION['bezpeci'] != samp) { $int = file_get_contents("body.txt"); $file = fopen("body.txt", "w"); fwrite($file, ++$int); fclose($file); Header("Location: hsurf.php"); $_SESSION["bezpeci"] = "samp2"; } else { echo "s"; } ?>odkaz mam taktoKód: Vybrať všetko
<?php session_start(); if ($_SESSION['bezpeci'] != samp) { $subor = file('http://localhost/hopnitosurf/i/ucty.txt'); $vybraneSlovo = $subor[mt_rand(0,count($subor)-1)]; $int = file_get_contents(trim("../".$vybraneSlovo)."/body.txt"); $file = fopen(trim("../".$vybraneSlovo)."/body.txt", "w"); if($int>0){fwrite($file, ($int-2));} else{fwrite($file, $int);} fclose($file); include(trim("../".$vybraneSlovo)."/hsurf2.php"); Header("Location: hsurf.php"); } else { echo "s"; } ?>Kód: Vybrať všetko
<input type="submit" name="btn" id="btn" value="Ďalší web" style="display:none"/>vsetko ide v pohode lenze ked ja kliknem na Ďalší web tak sa zobrazí táto urlKód: Vybrať všetko
<?php if (isset($_GET['btn']) && !empty($_GET['btn'])){ $_SESSION["bezpeci"] = "samp"; echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;url=hsurf3.php">'; } ?>a teraz keď si zadam do prehliadaca url hsurf.php?d2=0&btn=%CFal%9A%ED+web tak to vykoná script nedá sa to neako zakrit alebo spravit?Kód: Vybrať všetko
hsurf.php?d2=0&btn=%CFal%9A%ED+web
[PHP] Veľkosť načítana + uložená veľkosť +1
Re: [PHP] Veľkosť načítana + uložená veľkosť +1
ty si dement? mas tu 4 strany zapisane kazdu somarinu tu musis riesit nechapes zakladom programovania, a este aj rypes do tych vsetkych co ti pomahaju? daj si facku chalan...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
niečo v tom zmysle som mu chcel napísať, ale nemá to zmysel. Radšej sa idem venovať zmysluplnejším veciam. Absolútne nechápe ani čo mu tu radíme, stále sa pýta na to isté a stále nedokáže používať vlastnú (ani iných) hlavusharky-no napísal:ty si dement? mas tu 4 strany zapisane kazdu somarinu tu musis riesit nechapes zakladom programovania, a este aj rypes do tych vsetkych co ti pomahaju? daj si facku chalan...
nikto mi stimto nic nepomohol tak co to tu rozpravas a ja nenadavam na tych co mi pomahaju ...audiotrack napísal: niečo v tom zmysle som mu chcel napísať, ale nemá to zmysel. Radšej sa idem venovať zmysluplnejším veciam. Absolútne nechápe ani čo mu tu radíme, stále sa pýta na to isté a stále nedokáže používať vlastnú (ani iných) hlavu
ja viem ale ja som reagoval na to jeho slovo ci sa to neda nejako zakryta to akože niečo mení? Posť hlavičku si viem poslať rovnako jednoducho ako si viem napísať ten link priamo. Je to len metoda odoslania, ale nič to nerieši