LG KP500 alebo Samsung Star (S5230)
LG KP500 alebo Samsung Star (S5230)
V dohľadnej dobe si plánujem kúpiť jeden z týchto dvoh spomýnaných mobilov. Len sa neviem rozhodnúť, ktorý si vybrať. Preto rád privítam pripomienky a návrhy. Pomôžu mi aj vaše skúsenosti s danými značkami/mobilmi.
Ďakujem.
Ďakujem.
Re: LG KP500 alebo Samsung Star (S5230)
Donedavna som mal LG KP 500...je to hrozny telefon,stale zamrza,seka,nic sa snim neda robit.....na 100per ber Samsung 5230.....ale mozes si priplatit cca 80 e a budes mat o 3 triedy lepsi telefon-Samsung Galaxy 5 s Androidom 
star tiez neber, je strasne pomaly, dostat don aplikaciu/hru trva hrozne dlho (ide to iba cez prehliadac v mobile), na klavesnici sa pise veeeelmi zle
(na stojato sa pise pomaly, na lezato zase s preklepmi - a to mam malinke prsty), ak si pustis prehravac hudby na pozadie a chces nieco robit bude ti sekat, pomaly nacitavat (napr. menu aj 2 sekundy) ak chces na nom pozerat filmy tak to radsej ani neskusaj. Ak mas nejake otazky pis
.
(na stojato sa pise pomaly, na lezato zase s preklepmi - a to mam malinke prsty), ak si pustis prehravac hudby na pozadie a chces nieco robit bude ti sekat, pomaly nacitavat (napr. menu aj 2 sekundy) ak chces na nom pozerat filmy tak to radsej ani neskusaj. Ak mas nejake otazky pis
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
som vlastnikom LG KP501, co je v podstate to iste, velmi ma sklamal tento telefon, nakolko je pomaly a ma prisernu klavesnicu.. nikdy som neskusal star, ale z tych dvoch jednoznacne star.
ako kazdopadne nemam v plane to nejako precpať nejakymi dodatocnymi aplikaciami, ktore by som tam mal mat zbytocne a na prehravanie hudby to tiez nepotrebujem ja len chcem konecne vyskusat (mať) dotykovy mobil a pouzivať ho ako kazdy iny, ktory som doteraz mal, cize smskovanie volanie a tak..to je vsetko..no nazory na tieto telefony ma zaujimaju...
som vlastnikom samsung-u gts 5600 co je v podtate to iste ako ako 5230(trocha iny dizajn ale vnutro rovnake) a tiez som ho kupoval s tym ze chcem vyskusat dotykovy telefon a myslim ze v tejto triede patri k "tym lepsim" ,no kazdopadne LG neber, s nim prides o nervy 
ani jeden z týchto.
ja sa riadím pravidlom, dotykové telefóny vie vyrábať iba Apple a HTC, nikto ma nepresvedčí o opaku
moja rada: došporiť viac prostriedkov a kúpiť iPhone 3GS alebo neaký HTC hd 2 (na hd 2 sa mi pracovalo strašne dobre) alebo niečo také...
ja sa riadím pravidlom, dotykové telefóny vie vyrábať iba Apple a HTC, nikto ma nepresvedčí o opaku
moja rada: došporiť viac prostriedkov a kúpiť iPhone 3GS alebo neaký HTC hd 2 (na hd 2 sa mi pracovalo strašne dobre) alebo niečo také...
suhlasim ze kvalitne dotykove telefony robi len par vyrobcov ale ked niesu lóve tak treba siahnut po niecom menej kvalitnom, a ako pisal ze chce len vyskusat dotykovu obrazovku tak nevidim dovod naco kupovat mobil za 300 eur ked mu to mozno nebude pasovat
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Lenze taky lacny dotykovy telefon stoji za houby. To mas jasne, ze ho to hned odradi a bude ho chciet predat po par tyzdnoch. Treba praveže ozajstny dotykovy telefon ako bolo spominane HTC alebo Apple. Uz len ked sa hrajes s HTC Tatoo, tak je to stale lepsie ako nejake samsungy a lg. Ten dotykovy system je tam viac prepracovanejsi, presnejsi. Viem o com hovorim, som vlastnikom HTC Hero a cez ruky mi preslo uz vela dotykoviek a akosi sa neviem s tymto telefon rozlucit, pretoze splnuje vsetky moje poziadavky, na dotykovku nie je az taky velky a hlavne je velmi odolny.
a potom sa môžem čudovať prečo ľudia nadávajú na dotykové mobilyh.olub napísal:suhlasim ze kvalitne dotykove telefony robi len par vyrobcov ale ked niesu lóve tak treba siahnut po niecom menej kvalitnom, a ako pisal ze chce len vyskusat dotykovu obrazovku tak nevidim dovod naco kupovat mobil za 300 eur ked mu to mozno nebude pasovat