Bolesti, tahanie v oblasti muzskeho semenika/nadsemenika
Bolesti, tahanie v oblasti muzskeho semenika/nadsemenika
Staci i silno utiahnuta gumka ( opasok,...) na nohaviciach ( spodkoch,slipoch...)
A bolest je na svete
A bolest je na svete
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bolesti, tahanie v oblasti muzskeho semenika/nadsemenika
S delfinom je to vporiadku.
A samozrejme nosim boxerky a dosť voľne. Len sa mi stáva, ze guľky často vylezu pravou al. ľavou stranou boxeriek.
neviem ako u vas, ale ja ich mam stale natiahnute - nemyslím boxerky. Nieje to Nieco spojené so zahrievanim mieska? A spojenie s variokok.?
kur*a ja uz viem! Ked ti vyliezaju z pod boxeriek, tak neuraz sa, ale mas ich fajne ovysnute....zrejme si na nich cely den v praci/skole sedis 
-
Adulko1
Light Professional
V praci ...
A to si myslis, ze tym, ze "na nich" sedim, ze tym to je? Ako robim si prestavky, ze vstanem, prejdem sa, som v praci cca. 8-9 hodin, niekedy aj viacej, ked treba ...
Idem sa prave tento tyzden nahlasit tomu urologovi, len si musim zkoordinovat pracu, mojho doktora a tohoto urologa.
Idem sa prave tento tyzden nahlasit tomu urologovi, len si musim zkoordinovat pracu, mojho doktora a tohoto urologa.
-
Stoporko
VIP
adulko1 - sorry, ale táto téma u mňa ašpiruje (hlavne jej posledných pár postov) na najzábavnejšiu tému roka. Tiež som chlap a plne zdieľam tvoje obavy a strach o bezpečnosť guličiek i medzigulia. No keď ste tu začali preberať "delfína" a to, či si sedíš na vajciach... tak to je koniec. Už to pochop...si zabil brácho! 
Možno by práve nezaškodilo vyskúšať slipy - vtedy ti vajcia nemajú ako liezť bokom - vlastná skúsenosť. Mne to pomohlo hlavne pri športe.
Možno by práve nezaškodilo vyskúšať slipy - vtedy ti vajcia nemajú ako liezť bokom - vlastná skúsenosť. Mne to pomohlo hlavne pri športe.
-
Grim
Darca
..."medzigulia"..."sedíš na vajciach"...no už som sa neudržal...
...inak tiež nosím slipy, lebo mi je nepohodlné, keď mi guľky len tak visia v lufte...
nahodou, aspon sa pekne hompalaju a mozes si ich lepsie popravit 
-
Stoporko
VIP
beardie - to môžeš aj keď máš slipy
Týmto nechcem tvrdiť, že slipy sú lepšie než trenky alebo naopak - som zástancom oboch súčastí mužského odievania.
Každopádne - autor témy by mohol skúsiť pre zmenu aj slipy a menej ovisnuté vajcia - problem solved
Každopádne - autor témy by mohol skúsiť pre zmenu aj slipy a menej ovisnuté vajcia - problem solved
Ako mozno to pride smiesne, ale tu bolest si neviete predstavit, ja som pomaly ani nevedel chodit, kazdy pohyb "tam dole" posobil neskutocne bolesti...
A ako ma riesit menej ovisnute vajcia? Podviazat dvoma nitkami, kazdu na jedno vajco, a zavesit na usi, alebo ako....nechapem, vidim v tom ale jednu vyhodu, v lete by si mal nosit take slipove plavky...ked tam podberies tie vajcia, taksa pekne vyplnia a baby budu cumiet...a isto aj chlapciStoporko napísal:beardie - to môžeš aj keď máš slipyTýmto nechcem tvrdiť, že slipy sú lepšie než trenky alebo naopak - som zástancom oboch súčastí mužského odievania.
-
Grim
Darca
...tak neviem, ja osobne si nepotrebujem ani vajcia podberať a tiež všetky baby kukajú...a aj chlapi závidia... 
-
Adulko1
Light Professional
Stoporko: ale nie je to velmi smiesne, ked ta bolia gulky. Skus si schvalne nechat do nich kopnut a potom napis ci si sa smial.
Slipy som nosieval, len su mi moc tesne, nemam to tak rad, boxerky su lepsie. Viacej priestoru pre cely vercajk. A navyse by nemalo byt toto vsetko stlacene.
Zda sa mi, ze som prisiel na pricinu tejto bolesti. Pochadza zo zleho sedenia. Mal som operadlo sedadla uvolnene tak, ze ked som sa oprel, tak som mierne lezal. A tym padom som si natahoval podbrusie a napinal ho. tym padom ma to tam zacalo bolet a tiez aj gulky ako to vy nazyvate ... Dnes som sedel ako paragraf vystrety, resp. sedadlo bolo v 90 stupnoch a ziadna bolest, jedine ak chrbtice, ale to sa da "spravi".
Slipy som nosieval, len su mi moc tesne, nemam to tak rad, boxerky su lepsie. Viacej priestoru pre cely vercajk. A navyse by nemalo byt toto vsetko stlacene.
Zda sa mi, ze som prisiel na pricinu tejto bolesti. Pochadza zo zleho sedenia. Mal som operadlo sedadla uvolnene tak, ze ked som sa oprel, tak som mierne lezal. A tym padom som si natahoval podbrusie a napinal ho. tym padom ma to tam zacalo bolet a tiez aj gulky ako to vy nazyvate ... Dnes som sedel ako paragraf vystrety, resp. sedadlo bolo v 90 stupnoch a ziadna bolest, jedine ak chrbtice, ale to sa da "spravi".
Ahojte 
Chvíľku som sa odhodlával to sem dať, ale nakoniec som sa do toho dokopal.
Tak začnem takto. Mám 18 rokov. Nosievam boxerky, na spanie väčšinou voľnejšie ale ani von nenosím nejaké úzke to nie. Od 29.10 (sobota) som bol na antibiotikách, mal som silný zápal v tele. Nepomohli mi tak som dostal nové, ktoré som tento utorok dobral. Dnes je štvrtok a včera som sa zobudil na to, že má nejako pobolieva ľavý semennik. V noci som sa tomu nevenoval a zaspal som naspäť. Keď som sa potom zobudil a vstal, celý deň som mal taký divný tlak, myslel som si že som mal na spanie moc úzke boxerky a v tom bol problém. Dnes má stále tak divno pobolieva. Mám tam taký tlak, občas to cítim až v bruchu. Na dotyk to neboli, nie je opuchnuté ani inak zafarbené. Chcem sa vás opýtať, čo si o tom myslíte? Môže to byť tým zápalom? Cital som na nete že sa zvyknú semenníky aj pretočiť, ale myslím že to by ma bolelo oveľa viac. Takže dúfam že je to tým zápalom, no rád by som si vypočul vase názory. K lekárovi by som nerád chodil, keďže som bol skoro dva týždne doma vypísaný, tento rok ma čaká maturita a podobne, preto nechcem už meškať.
Ďakujem vám za rady a nehnevajte sa za dlhší text, ale chcel som to čo najviac opísať.
Chvíľku som sa odhodlával to sem dať, ale nakoniec som sa do toho dokopal.
Tak začnem takto. Mám 18 rokov. Nosievam boxerky, na spanie väčšinou voľnejšie ale ani von nenosím nejaké úzke to nie. Od 29.10 (sobota) som bol na antibiotikách, mal som silný zápal v tele. Nepomohli mi tak som dostal nové, ktoré som tento utorok dobral. Dnes je štvrtok a včera som sa zobudil na to, že má nejako pobolieva ľavý semennik. V noci som sa tomu nevenoval a zaspal som naspäť. Keď som sa potom zobudil a vstal, celý deň som mal taký divný tlak, myslel som si že som mal na spanie moc úzke boxerky a v tom bol problém. Dnes má stále tak divno pobolieva. Mám tam taký tlak, občas to cítim až v bruchu. Na dotyk to neboli, nie je opuchnuté ani inak zafarbené. Chcem sa vás opýtať, čo si o tom myslíte? Môže to byť tým zápalom? Cital som na nete že sa zvyknú semenníky aj pretočiť, ale myslím že to by ma bolelo oveľa viac. Takže dúfam že je to tým zápalom, no rád by som si vypočul vase názory. K lekárovi by som nerád chodil, keďže som bol skoro dva týždne doma vypísaný, tento rok ma čaká maturita a podobne, preto nechcem už meškať.
Ďakujem vám za rady a nehnevajte sa za dlhší text, ale chcel som to čo najviac opísať.
-
Soviet
Darca
"K lekárovi by som nerád chodil, keďže som bol skoro dva týždne doma vypísaný, tento rok ma čaká maturita a podobne, preto nechcem už meškať."
Tak radsej skapinaj v bolestiach a pytaj sa po fore
Tu ti tazko dakto pomoze, bo lekarov tu nieto. Radsej chod k lekarovi, povie ti hned co treba, nebudes stresovat a mas pokoj. Pochybujem, ze ta da na PNku, maximalne daku masticku/tabletky.
Tak radsej skapinaj v bolestiach a pytaj sa po fore
-
mirak2
Hardcore addict
ja som v lete na florbalovom turnaji schytal strelu z prvej priamo na semennik. 3 dni som chodil naostro vo volnych kratasoch, lebo ma to sialene bolelo, na bruchu som spat nevedel a ked najprudsia bolest presla, tak stale to pobolievalo pri urcitych situaciach a konstelacii guliek este asi 2 tyzdne. podla mna, kym neodpadavas, nekrvacas alebo neviem co, tak to prezijes.
-
guess.whoo
Redeemer
kamaratovi sa pretocil semenik a musel na OP..on je ale taky vacsi exot, ktovie co stvaral 
No sice som so so svojim problémom nevahal, ale rozhodne si neviem predstavit ako by si s uterokom na guliach chodil do prace(skoly)Soviet napísal:"K lekárovi by som nerád chodil, keďže som bol skoro dva týždne doma vypísaný, tento rok ma čaká maturita a podobne, preto nechcem už meškať."
Tak radsej skapinaj v bolestiach a pytaj sa po foreTu ti tazko dakto pomoze, bo lekarov tu nieto. Radsej chod k lekarovi, povie ti hned co treba, nebudes stresovat a mas pokoj. Pochybujem, ze ta da na PNku, maximalne daku masticku/tabletky.
Neviem ci je to podobne no mal som bohuzial zapal nadsemenika.
Tu bolest nikomu neprajem a jedine kedy to bolo ako tak v pohode bolo sediet a mat nadobicko v klude.
Vteda ta špina zemska pritazlivost na to tak nevplyvala. Ono mat 3 vajcia a pritom to tretie vacsie ako povodne dve nie je bohvieco.
Marodka hadam dva tyzdne a prognoza neplodnosti (aj tak mi to je uz k nicomu a mam tak mozno "prirodzenu vasektomiu"
@Adulko1
Nenechaj si radit od kde koho, vratane mna. Forum ,este nikoho nevyliecilo.
Navstiv cim skor urológa pokial mas daky problem s "vercajchom".
@Marekuus
Neviem co sa viac oplati. Ci maturitne vysvedcenie alebo mat v "gulach luft"!?
Jednoducho to nepodcenuj.
Aj dnes som ráno vstal a hneď som si to kontroloval, či má to neboli na dotyk alebo či tam niečo necítim. Dnes má to už neboli, teda aspoň si to meuvedomujem.
Samozrejme viem že fórum má nevylieči, ja som sa len chcel poradiť že aké sú vase názory. Ide víkend, cez ten aj tak nič nespravim, ak to neprejde, v pondelok pôjdem k lekárovi.
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2016, 18:36)
Tak dnes som bol u toho urológa a nezistil mi nič. Povedal že objektívne si myslí, že to nič nie je a že to možno je z tých tabletiek čo som bral počas chrípky. Cítim to stále, žiadna zmena, no uvidíme.
Samozrejme viem že fórum má nevylieči, ja som sa len chcel poradiť že aké sú vase názory. Ide víkend, cez ten aj tak nič nespravim, ak to neprejde, v pondelok pôjdem k lekárovi.
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2016, 18:36)
Tak dnes som bol u toho urológa a nezistil mi nič. Povedal že objektívne si myslí, že to nič nie je a že to možno je z tých tabletiek čo som bral počas chrípky. Cítim to stále, žiadna zmena, no uvidíme.
-
mirak2
Hardcore addict
s problemom sa k doktorovi chodi vtedy, ked ten problem boli a nie 3 dni po tom ako to prejde.