notebook divne huci
notebook divne huci
predvcerom mi zacal divne huciet ventilator na noteboku,, znie to ako keby som k nemu prikladal kartu. a strasne huci,, toto nerobieval,, pritom s notebookom zaobchadzam ako v bavlnke,, je mozne ze je nieco s ventilatorom ?
Re: notebook divne huci
budu to asi loziska vo ventilatore, bude potrebny servis, ak je v zaruke tak reklamacia to isti
Divne huci? a co robi? ^^
Kvici, brese, muka?
Kvici, brese, muka?
bohuzial zaruka uz presla,, takze len vimenit ventilator??? hm ale aj tak sa mi zda ze cely notebook je ovela teplejsi,, nebyval takyto horuci.. stym ze som nanom teraz 5 min a uz ukazuje teplotu 40 stupnou
40 stupnov je velmi dobra teplota. (Ja mam 40°C mozno pri zapnuti power tlacidla, jakmile sa dostanem do windowsu, tak mam cca 50°C a teplota kazdou minutou stupa
) Mozno by stacilo precistit notebook od prachu. = Rozobrat, vyfukat. 
Mne začal taktiež hučať asi po pol roku prešiel som po povrchu vysávačom na 2 hodinky stíchol a teraz zase nestratí sa záruka ak ho otvorím ?
Stratí.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pokiaľ na to neprídu, tak nie.
bilingo & spol.
načo to tu riešiš? (pokiaľ máš pc v záruke a si si istý jeho nefunkčnosťou kvôli prehrievaniu).
proste to daj do servisu a vystarané - nie? veď to máš v kúpnej zmluve.
načo to tu riešiš? (pokiaľ máš pc v záruke a si si istý jeho nefunkčnosťou kvôli prehrievaniu).
proste to daj do servisu a vystarané - nie? veď to máš v kúpnej zmluve.
Lenže ja keď som ho prešiel vysávačom po povrchu prestal hučať a po asi 2 hodinkách zase začal skúsil som to zase tak uvidím či sa to vráti.
Zo dna na den sa mi teplota grafiky na notebooku zvysila z 52 na 58 stupnov. Co sa stalo? Kde moze byt problem? Myslim si ze ked sa chladenie casom upchava prachom tak by aj teplota mala stupat casom a nie tak nahle.
dostal vacsiu zataz zvysila sa teplota, bol dlhise zapnuty=vacsia zataz, 6 stupnov nieje az tak vela, tolko mi bezne skace teplota ked menim prostredie /stol/podlozka/kolena/