Vymazanie filmov - vratiť späť
Vymazanie filmov - vratiť späť
Takže môj problém je taký, že brat mi vymazal asi 80 GB filmov a bohužiaľ ich nemám zálohované. Dá sa to nejak vrátiť späť cez nejaký program? Niečo som pogooglil aj stiahol, ale do tých programov sa vôbec nevyznám.
Ďakujem za každú radu ...
K+ za každú dobrú radu.
///Teraz idem von tak až o také 2 hodiny sa k tomu dostanem tak potom napíšem či to išlo.
Ďakujem za každú radu ...
K+ za každú dobrú radu.
///Teraz idem von tak až o také 2 hodiny sa k tomu dostanem tak potom napíšem či to išlo.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: Vymazanie filmov - vratiť späť
Pandora Recovery, skus, ale snad si to neprepisoval miesto. Mam to odskusane na malych suboroch, s velkymi bude problem, ale snad daco obnovis. GL
Ja som uz parkrat zachranil skoro full disk filmov-500G.
Soft-GET DATA BACK.
Soft-GET DATA BACK.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
S obľubov a dosť často používam program RECUVA.
tak isto aj WinASO Registry Optimizer ma v sebe funkciu data recovery pre obnovu vymazanych ale neprepisanych! dat
-
javatar
Hardcore addict
asi uz neskoro pisem ale FileScavenger je vec ktora mi vela krat v tomto zachranila zivot, hlavne neinstaluj ten soft na ten disk ani tam nic nenahravaj
Každý vyššie zmieňovaný program to musí hravo zvládnuť... samozrejme podmienka je, ako písal patro16, nesmieš na ten disk nič iné uložiť!!! Ak už si tam uložil, filmy sa mohli prepísať novými vecami a šanca na ich obnovenie je tým pádom nižšia.
Takže skúšam tú Recuvu, ktorú sem postol weroro, ak mi to nepôjde cez ten program skúsim nejaký iný.
A tie súbory som neprepísal, len sa vymazali rovno lebo do koša sa už nevošli.
A ešte ďakujem za rady všetkým k+, ak bude ešte nejaký problém napíšem.
A tie súbory som neprepísal, len sa vymazali rovno lebo do koša sa už nevošli.
A ešte ďakujem za rady všetkým k+, ak bude ešte nejaký problém napíšem.
Prepisanie suborov znamena, ze si ich zmazal a potom si nieco nahraval na disku, nieco si instaloval a tak. V pricipe mazanie funguje tak, ze mas disk rozdeleny na sektory, dajme tomu 100 000 sektorov. Mal si tam 40GB filmov a zobralo to 20 000 sektorov. Ty si filmy vymazal, ale zmazala sa len hlavicka z particie, takze tam uz akoze nie su. Programy na obnovenie dokazu tieto hlavicky obnovit a teda udaje sa vratia spat. Ak si vsak ale nieco instaloval alebo nahral, tak je mozne, ze si poskodil uz par desiatok, stoviek ci tisicov tych sektorov a tak to nepojde obnovit. Toto je vsetko uvedene ako priklad. Ak chces filmy skutocne zmazat, tak treba pouzit wipe metodu.
Neprepisoval som súbory... a už som aspoň pochopil čo mi hovoril javatar
. A cez ten program RECUVA som našiel všetky filmy a vrátil ich nazad. Takže ďakujem za rady.