Ako napáliť video na DVD médium
Ako napáliť video na DVD médium
Nazdar, mám menší problém. Mám svadobné video a chcem ho prepáliť na DVD. No problém je v tom, že súbory majú spolu 7,93 GB. No a bolo to skopírované z DVD média. Ako to dostať na DVD o veľkosti 4,7 GB ??? Je tam kopec všelijakých súborov a to DVD mi nešlo ani na mojom prehrávači, nechápem ??? Poraďte...dík
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako napáliť video na DVD médium
ja myslim ze tie subory co tam boli su urcite potreben nato aby vsetko islo prehravat ako ma. jedine mozes robit kopie a to na dvojvrstve DVD cka o kapacite nieco cez 8.4 GB. musis take kupit ak nemas. a to ze ti ot nejde na rpehravaci je mozno tym ze bud nepodporuje duallayer resp dvojvrstve DVD co sa mi ale nezda. alebo to je nejaky tvlastny format cleho toho videosuboru ktory tvoj prehravac nemusi podporovat =)
no asi máš pravdu ale podľa mňa ak je to z dvojvrstvého DVD tak ako je možné, že mechanika to skopla keď mám obyčajnú napalovaciu DVD mechaniku ? To bude asi nejaká kompresia aká je na filmoch z požičovne, tam je to tiež niečo okolo 6 až 7,5 GB...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kazda napalovacka podporuje DL dvdcka =) atkze to ze to skopcila to je v pohode =) aj napalit to musi ist len ako vravim len na DL dvd =) to ze prehrat nejde bude myslim ze v prehravaci =)
-
vladenko007
VIP
Prehravac mas starší alebo novší?
Pri staršom type prehravača sa može stať že ti neprehra DVD+R tento format je novší a niektoré stare modeli ho nepodporujú.
Ked budeš kupovať dvojvrstvové DVD tak radsej kup DVD-R DL vyhneš sa problému s kompatibilitou.
Pri staršom type prehravača sa može stať že ti neprehra DVD+R tento format je novší a niektoré stare modeli ho nepodporujú.
Ked budeš kupovať dvojvrstvové DVD tak radsej kup DVD-R DL vyhneš sa problému s kompatibilitou.
Skús použiť program DVD Shrink, ten ti skomprimuje aj obsah dvojvrstvového DVD-ečka, čiže aj lisovaného z požičovien. Ináč ak chceš to napaliť na dvojvrstvové DVD, musíš mať na to aj mechaniku podporujúcu DL zápis. Prečíta ti ho každá, ale nenapáli.