PayPal Limited Account Access

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
dEn00
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

PayPal Limited Account Access

Príspevok od používateľa dEn00 »

Cawte.. Mam problem..
Dneska som isiel na paypal...
A pise mi ze si musim overit account ci co...
nemozem snim nic robit ani kupovat ani nic..

Ako to odstranim?? Pita to odomna aby som si overil kreditku .. Mam kreditku ale mojho brata
ktory uz ma na paypale overenu kreditku.. takze neviem ci by to fungovalo.. a este to pita overenie adresy kde byvam.. aj som cital ze aj ked splnite toto budu od vas pitat dalsie informacie
aj vodicak obcanku pas.. takze to je nahovno.
potreboval by som iny sposob ako vratit peniaze aspon na ucet v banke...
kto sa uz stymto stretol?

diky

(BTW: ak som to mal dat do inej temy alebo som nieco urobil zle tak ma prosim upozornite dakujem)
Prílohy
Paypal1.JPG
Paypal2.JPG
Filipito
Darca
Darca

Re: PayPal Limited Account Access

Príspevok od používateľa Filipito »

mne prisla ta sprava, napisal som im ze co to ma znamenat, neodpisali no platim dalej a vsetko bez problemu. cca rok do zadu
dEn00
Light Star
Light Star

Hej prosim vas ja neviem ako si to mam vybrat mam tam 30 €
a stale to nejde...
plz poradte :|
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ja som tam mal 500 eur. Mesiac som im posielal rôzne doklady jak taký kkt že som to ja. Občiansky, faktúry za mobil, plyn a iné. Proste sú to byrokratické hovadá, takže klikni na how to resolve problem a good luck.
dEn00
Light Star
Light Star

no ja som si uz kukol pitche... napriklad paypalsuck.com

keby to viem dopredu tak vsetky peniaze hned miniem pokym sa nic nestane.. lenze teraz mam na jednom acce
27,85 €
a na druhom rovno 30 €...
krista tam... a co si to oni akoze nehaju ?? ja to možem ***at idem napisat email rovno na [email protected]..
jeden čech to tak mal tiez a pisal im emaily ze ak mu nedauj naspat penaze zazaluje ich.. a v posledny den mu to vratili.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Súdiť sa s paypalom je vopred prehraté. Sídlia v UK, pracovníkov majú v Kóreji či kde. Spadajú pod anglo-saské právo, nie pod európske, takže by z nich Tvoj známy vysúdil tak ho*no. Jedine že by si zaplatil anglického právnika, ktorý berie 1000 evri na hodinu :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mám podobný problém, ja sa nemôžem dostať cez stránku na svoj účet, vlastne celý pohyb po stránke je nefunkčný, nemôžem spraviť takmer nič, hlavne čo sa týka osobným nastavení, rozpis problému nižšie..

služby paypal užívam už vyše roka, no nikdy som nemal podobný problém, vlastne žiadny. pri každom prihlásení na stránku mi vyhodí následovné okno (príloha - 1.jpg). už samotný požiavok sa mi nezdal (ale nejde o phishing), tak som tam zadal požadovaný údaj, zvolil som číslo karty. po zadaní ma to hodilo sem (príloha - 2.jpg). prvýkrát som chybu s prihlásenim registroval pri pokuse vykonať platbu, čiže mi toto druhé okno prišlo v pohode a myslel som, že je všetko OK a ide len o nejaké nové úpravy na stránke, veď sa to tam nakoniec mení neustále. lenže po prekliknutí sa do môjho účtu (alebo na akúkoľvek inú položku, hlavnú stránku, proste skoro všetky podstránky) ma to opäť hodilo na to okno s hláškou číslo 1. tak som si povedal, že to zopakujem, niekde sa stala chyba, stáva sa.. opäť zopakovaný rovnaký postup a nikam som sa nedostal, pri ďalšom pokuse som namiesto čísla karty skúsil číslo bankového účtu. opäť ma to hodilo na hlášku číslo 2. zopakoval som následovný postup viackrát, pokrok nulový, nikam sa nedostanem, nemôžem vykonať dôležité platby, nemôžem ich kontaktovať emailom (pretože majú kontakt riešený úžasným spôsobom len interne cez stránku), nemôžem vlastne nič. pýtal som sa známych, nikto o podobnom probléme nepočul, nikto ho nemá, neviem čo mám momentálne robiť.. nemôžem si vlastne ani len zrušiť účet, patová situácia. čo by ste mi poradili, neviete niekto o čo sa jedná?
PS: karta je platná, účet aktívny, s týmto problém určite nie je. problém musí byť len u nich.
Prílohy
1.jpg
2.jpg
dEn00
Light Star
Light Star

Tento prob mam aj ja teraz... staci ked si das tu chybu Sorry- your last...... do googla a kkukni sa scim to moze suvisiet...
Mne to suvisi stym ze karta mi je neplatna uz mesiac...
Napísať odpoveď