Zapojenie reproduktorov do pc
Zapojenie reproduktorov do pc
Mam MB: ASUS P7P55D A reproduktory SENCOR SHC-SP160
Chcem sa opytat ako mam tieto reproduktory pripojit do dosky ci radsej optickym kablom alebo timi kablami s 3.5 jackmi myslim ze optyka by mala byt kvalitnejsia ale radsej si necham poradit.
prilozim aj obrazky s programu. Inak pri normalnych 3.5 vystupoch mam v programe aj viac nastaveni ako k optickemu.
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 18:00)
Tak poradi niekto?
Chcem sa opytat ako mam tieto reproduktory pripojit do dosky ci radsej optickym kablom alebo timi kablami s 3.5 jackmi myslim ze optyka by mala byt kvalitnejsia ale radsej si necham poradit.
prilozim aj obrazky s programu. Inak pri normalnych 3.5 vystupoch mam v programe aj viac nastaveni ako k optickemu.
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 18:00)
Tak poradi niekto?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zapojenie reproduktorov do pc
jednoznacne zapojenie cez optiku je jednoduchsie a kvalitnejsie no zas nakladnejsie =) tazko ti poradit v zapojeni pri klasickych 3,5 mm jackoch ked neviem ake idu z repro sustavy. vypis ake jacky je mozno zapojit =) a ci su aj farebne oznacene alebo nie
jacky mam pozapajane ale mam problemik ked to zapojim cez optyku. Zapojim to cez opytku nastavim tam tych 96K lebo ked dam 28K tak to divne hra a ako nahle to dam na tych 96k tak dakedy sa stane ze mi bedne piskaju alebo pukaju alebo chrapstia. Kez pustim pesnicku tak bez problemou paradne hra ale ked vipnem tak mi dakedy zacnu chrapstat pistat...
nevies preco to robi?
nevies preco to robi?
-
Arkaz
Addict
fuh tak to uz teda neviem. taky audiofil som neni =) mozno to je len nejake rusenie alebo co. ale neviem teda fakt =)
no ale furt to robi a ked to prepnem cez 3.5 jack tak je to v poho
-
Arkaz
Addict
a ked to mas na jackoch hraje to rovnako ci horsie ? lebo optika by ako mala byt lepsia no neviem ci ludske ucho je tak dobre aby rozoznalo rozdiel. ak je to rovnake nehaj to an jackoch =)
Vies co mne sa to zda byt rovnake
-
Arkaz
Addict
tak potom nehaj na jackoch a mas po starostiach 
No hej len ma seru € co som za ten kabel vyhodil ale co uz no ako som mal vediet ze to bude blbnut.
-
Arkaz
Addict
no to hej asi nestal 5 korun
ale ved skus sa popytat na nejakych audio forach. konkretne zameranych nato =) no mne sa zda ze tam bude najke rusenie. ale ved popytaj sa uvidis =)