• AirSoft •
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: • AirSoft •
Myslíte že sa oplatí kúpiť airsoftka z bazáru, alebo radšej novú?
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zväčša sa vyplatí viac z bazaru - na inzerát (nie z aukra!) na airsoftovom webe. Na inzerát kúpiš značkovú zbaň s upgrade za dobrú cenu, prípadne málo jazdenú čínu so slušnou zľavou. No pred samotnou kúpou je dobré si tú zbraň dobre pozrieť, prípadne ju kupovať s niekým, kto sa do toho troška vyzná. A vyhnúť sa nákupu starších čínskych M4/16 - kýve sa im predpažbie a ničia mechy kvôi silnej pružine. VRAJ (nemám osobnú skúsenosť, M4/16 nepoužívam a nemám rád) sú už dnešné produkcie od Dboy a iných číňanov vcelku v pohode.
-
iwo1222
Medium Star
preco sa nehra ? skrz cedule sukromny pozemok, zakaz vstupu
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Lebo kamarát si kúpil m14 a má pokazenú spúsť, ( neviem presne neukazoval mi to a do airsoftu sa moc nevyznám ). Aby sa mi to po pár dňoch nepokazilo. Často som videl inzeráty tipu: Takmer nepoužívana, odohraté 2 zápasy atď a nehcce sa mi tomu veriť že to len tak predáva, a tak zlacnie.
ach asi dosporim na AEG a zacnem plnohodnotne hrat uz ma to dlhsie lakalo
ale musim dodat ze s manualkami maju akcie svoje caro... uvidim co to bude pri elektrikach
-
Stoporko
VIP
Jozefitko - ale uvedom si, že plnohodnotná hra spočíva vo využití taktiky a nie v bezhlavom strieľaní z hicapu a šprinte na nepriateľské pozície. Bol som svedkom, kedy bola skupina asi 15 hráčov šprintujúca proti zakopanému nepriateľovi zmasakrovaná 3 ľuďmi, ktorí strieľali semi only. A na druhej strane som mal tú česť veliť menšej tlupe ľudí, kedy sme vďaka taktike a krytému postupu po dvojiciach vymanévrovali a zdolali protivníka početne silnejšieho, ktorý držal výhodnú pozíciu.
Hra s elektrikou nie je hrať sa na ramba - vystrieľať tony nábojov, bezhlavo bežať vpred a trafiť tak každým 50. výstrelom!
p.s. možno je môj názor a pohľad na hru deformovaný tým, že my sa hráme na špeciálku a tých, čo bežia vpred a bezhlavo pália, považujeme za laciný "kanonenfuter" a blatošlapov.
Hra s elektrikou nie je hrať sa na ramba - vystrieľať tony nábojov, bezhlavo bežať vpred a trafiť tak každým 50. výstrelom!
p.s. možno je môj názor a pohľad na hru deformovaný tým, že my sa hráme na špeciálku a tých, čo bežia vpred a bezhlavo pália, považujeme za laciný "kanonenfuter" a blatošlapov.
ja som si toho vedomy
neviem si ani predstavit zeby som chodil jak machine maniac uz som si zyvkol setrit municiou pri manualoch... len chcem ten pocit mat v ruke dlhu zbran
na aku jednotku sa zameriavate stoporko?
-
Stoporko
VIP
Na britský para prieskum - jednotku pathfinder platoon.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Chcel by som sa spítať, či máte niekdo skúsenosť s touto zbraňou http://www.municak.sk/airsoft/db-m4-cqb-r-full-metal a z firmou dbois.
Moc sa mi nezdá že by to bolo celé celokov, ale iba niektoré časti. Aký máte na ňu názor?
Moc sa mi nezdá že by to bolo celé celokov, ale iba niektoré časti. Aký máte na ňu názor?
-
iwo1222
Medium Star
ako pisu je to full-fuj-metal, a je celkom schopna, ujmes sa snou aj v lese a nebudes sklamany vykonom ani v budove,
ked ju chces tak nevahaj
ked ju chces tak nevahaj
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
dbiki maju aj niektore podobne, ako m4 system. Majú rovnakú kvalitu? Kedže na municaku asi už je vypredaná.
-
iwo1222
Medium Star
ano kvalitou je vsetko na rovnakej hladine, len tim m4ssystem od DB by som sa vyvaroval, ziadna z tich zbrani nema dlhu zivotnost skrz zlu karmu co tie zbrane maju
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
vedeli by ste poradit akú ochranu? ci stačí okuliare, alebo celá maska, a aké máte skusenosti.
-
Stoporko
VIP
ak hrávaš v budovách, tak určite nejakú sansei masku. Ak hrávaš v lese, tak ti stačia okuliare, prípadne okolo krku shemag (arafatka).
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Noo 1. krát AS zápas, síce iba v malom zložení a tme ale neva. Inak kúpil som si masku a dosť sa mi zahmlievala.
-
Stoporko
VIP
ty si si kúpil paintbalovú masku? WTF? Však sa s tým nedá poriadne ani mieriť (pri dlhej zbrani), zahmlieva sa to a máš výzor bojovníka z ďalekej budúcnosti, nie vojaka. Nečítal si, čo som písal?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja dám prednosť ocrhane celej tváre, mimochodom tá maska je velmi zaujímavá. Ochrana tváre je z gumy (myslím) a dá sa dať ľahúčko dole, tým pádom my zostanú iba okuliare, a hocikedy sa to dá dať späť. Take zaujímave.
Čaute, zháňam tlmič na zbraň G36c(JG). Vedeli by ste mi niečo poradiť?
Zdravim, potreboval by som poradit ako alebo kde merat FPS pred a po upgradovani zbrane. Chystam sa na vacsie prerabky a experimenty a chcel by som vediet aj presne aky efekt to ma na fps.
-
Stoporko
VIP
napríklad muničák alebo iné airsoftové predajne. Alebo si najdi niekoho, kto má doma merák. Alebo si merák kúp - cena od 100e vyššie.